JoJo Maman Bébé Blåstjernebag Soveskeanmeldelse

Innholdsfortegnelse:

JoJo Maman Bébé Blåstjernebag Soveskeanmeldelse
JoJo Maman Bébé Blåstjernebag Soveskeanmeldelse

Video: JoJo Maman Bébé Blåstjernebag Soveskeanmeldelse

Video: JoJo Maman Bébé Blåstjernebag Soveskeanmeldelse
Video: Maman 2023, Desember
Anonim

Denne søvnposen i løvform er designet for å la luften sirkulere, men det betyr at stoffet ikke er så mykt som noen andre soveposer, men vi liker stjerneutskriften. Det er spesielt enkelt og praktisk å bruke, takket være poppers på skuldrene og glidelåsen er på siden.

Testet av: Stacey Reeves, mor til Matilda, seks uker. Hun sier:

"Jeg liker den dristige, attraktive utskriften. Materialet er god kvalitet og vasket godt, men det ble ikke mykere mye. Jeg liker plasseringen av zip - jeg synes det er mye lettere å få Matilda i en pose med en glidelås på siden i stedet for på forsiden. Mangelen på poppers under armene for å justere størrelsen betydde materialet samlet seg under haken hennes, skjønt."

Testet av: Claire Quansah, mamma til Isak, 10 måneder. Hun sier:

"Stjernemønsteret er søtt og tiltalende, men jeg syntes kvaliteten på stoffet var litt skuffende. Denne posen er også smalere enn de andre med en god tommer, så det er mindre romslig og så egner seg ikke egentlig til en veldig skikkelig baby. Det er ikke dyrt, men ikke den beste verdien heller - jeg tror du kan få bedre kvalitet soveposer til prisen."

Testet av: Lindsay Moles, mamma til Jacob, 18 måneder. Hun sier:

"Jeg var bekymret for at dette kan være for lite (vi testet 6-18m størrelse), men det var en perfekt passform og Jacob hadde fortsatt plass til å vokse. Jeg elsket den enkle utskriften, og den er veldig lett. Den sidelåse zip og poppers på skuldrene gjorde dette super lett å sette på og ta av, men det er tynnere og spesielt mindre mykt enn noen andre poser."

Anbefalt: