Katy Hill: Mitt liv som en mamma

Katy Hill: Mitt liv som en mamma
Katy Hill: Mitt liv som en mamma

Video: Katy Hill: Mitt liv som en mamma

Video: Katy Hill: Mitt liv som en mamma
Video: The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary 2023, Desember
Anonim

TV og radio presentatør og livsstil blogger Katy Hill har datter Kaya, åtte, og sønn Akira, seks, med ektemannen Trey Farley. Hennes familie motto? 'Livet er bare fornuftig når du har barn' …

Jeg har alltid elsket barn og visste at jeg ønsket å ha en familie. Nå har jeg hatt dem, de har overgått forventningene mine på hver eneste måte. Noen sa til meg nylig at 'Livet bare gir mening når du har barn', og jeg tror det er sant. Å være mor har forandret meg. Jeg er veldig dyrebar om tiden min nå: Jeg har ikke tid til perifere venner, og hvis du ikke er en skikkelig venn, vil du ikke gå avstanden. Min prioritet er Trey og barna og vennene passer rundt det.

"Jeg trodde graviditet ville være fantastisk, og at jeg ville flyte rundt med en pen støt og en glød"

Jeg trodde graviditet ville være fantastisk, og at jeg ville flyte rundt med en pen støt og en glød. Virkeligheten var veldig forskjellig. Med min første baby mistet jeg 12 ukers skanning fordi jeg var i Amerika og i stedet hadde en quad blodtest, som viste at jeg var i en i 24 høyrisikokategori for Downs syndrom. To år senere med min sønn Akira, skjedde det samme, og jeg var en i 250 risiko. Selv om det var en engstelig tid, var jeg ivrig etter å vite alt jeg kunne, så jeg undersøkte risikoen og Downs veldig grundig. Jeg hadde også symphysis pubic dysfunksjon og karpaltunnelsyndrom og på slutten med Kaya var jeg på krykker!

Med de problemene jeg hadde i svangerskapet, var vekten minst av mine bekymringer. Jeg var ikke bekymret for å miste figuren min. Jeg husker å være på en strandferie på omtrent tre måneder gravid - det stadiet når fortykningen har startet! - og jeg så så avrundet at jeg ønsket å bære et merke som leser "Jeg er i de tidlige stadier av graviditet"! Men jeg ble positiv. Hver gang klærne mine føltes stramt, ville jeg fortelle meg hvor utrolig det var at jeg vokste et menneske.

"Jeg var så spent på å få barn som jeg ikke ville at noen skulle ha det moro"

Etter at min første baby kom, ønsket jeg å ta tid. Vi flyttet til Los Angeles i tre og et halvt år, slik at vi kunne leve i solen og bremse livet litt. Det var det beste fordi jeg bare kunne nyte å være en mamma. Jeg var så spent på å få barn som jeg ikke ville at noen skulle ha det moro med dem, så jeg bestemte meg for å være hands-on mens de var små og ikke gå ned på barnepike-ruten.

Da min yngste gikk i skole i fjor, gikk jeg tilbake til jobb. Jeg er heldig fordi jeg gjør en frokostradio show (for hjerte FM) så jeg er ute av huset klokken 4 når de sover og Trey driver skolen. Da er jeg hjemme for å plukke dem opp og jeg er helt i mumiemodus.

Jeg har måttet lære å si nei til ting for å få mitt arbeid / familiebalanse riktig. Det siste jeg vil gjøre er å bli så sliten at jeg er grouchy med barna, så jeg har lært å være streng om å sette parametere. Helger er hellige. Jeg forbyder arbeid, barna kommer inn i sengen vår om morgenen, og det er perfekt familie tid.

Ikke vær skremt av disse bildene av celeb mums ser perfekt ut på skolen. Regelmessige mødre bør ikke slå seg opp om det, fordi jeg vet at de kjære morene sannsynligvis går i skole en gang i året og tilbringer en time som gjør at de ser seg ulastelig for paparazzi.

"For fremtiden, forteller jeg dem å drømme stort!"

Jeg vil at barna mine skal være barn så lenge de kan. Jeg ønsker at de skal være bekymringsløse og jeg beskytter dem så mye som mulig. Å ha en datter, jeg er massivt oppmerksom på at samfunnet kaster villig urealistiske kroppsbilder på henne, så jeg prøver å inspirere henne på andre måter og hjelpe henne med å innse hva som er viktig i livet. Hun elsker vitenskap og det er en glede å se henne oppdage det. De er begge veldig godt avrundet med fantastiske manerer. Når det gjelder fremtiden, forteller jeg dem å drømme stort!

Katy er vert for 20th Tommy Awards som feirer familiehelter. Finn ut mer på tommys.org Les Katys blogg på katyhill.com

Foto: Ken McKay / ITV / REX

Anbefalt: