Slik holder du en samtale som går med en jente du virkelig liker

Innholdsfortegnelse:

Slik holder du en samtale som går med en jente du virkelig liker
Slik holder du en samtale som går med en jente du virkelig liker

Video: Slik holder du en samtale som går med en jente du virkelig liker

Video: Slik holder du en samtale som går med en jente du virkelig liker
Video: Komikernes skole-hjem-samtaler 2023, September
Anonim

Det er ingenting som vil føre til at en jente blir uinteressert raskere enn en samtale som fortsetter å dø. Hold den i live og få jenta med disse tipsene.

En av mine største kjære når jeg begynner å snakke med en ny fyr, er når vi bare ikke kan synes å holde en samtale som går for livet til oss. Vi kan ha kjemi. Vi kan ha lignende interesser. Men noen ganger samler samtalene bare ikke naturlig.

Ikke bare er dette min største kjære, men det er også den største grunnen til at jeg ikke fortsetter å se en person. Hvordan kan jeg forvente å ha forhold til noen når vi ikke engang kan snakke? For meg er det et rødt flagg.

Ikke la samtalen dø!

Det er ikke bare dårlig kjemi som kan få en samtale til å gå flatt, det er faktisk mange forskjellige grunner som forårsaker at de blir døde. Heldigvis har mange grunner å gjøre med fyren - eller dere begge - ikke vite hva du må gjøre for å få snakke.

Hvis du virkelig liker en jente, så er din beste sjanse til å gjøre henne din, en god conversationalist. Ingen vil holde seg borte fra noen som de elsker å snakke med. Slik holder du en samtale med en jente du virkelig liker. [Les: Hvordan få en jente til å le, smile og like deg med det samme]

# 1 Vær forberedt. Hvis du oppdager en date eller inngår en samtale uten å ha noe du vil snakke om og dele med henne, kommer du til å falle flat. Du må være forberedt på alle forskjellige typer samtaler hvis du vil holde en samtale med en jente.

Ikke bare må du være forberedt på temaer, men du må være i en tankegang som er forberedt på å være rolig og samlet. Mesteparten av tiden vil en persons nerver komme seg i veien, og de blir for opptatt i sin egen nervøsitet, slik at de ikke vil være i stand til å holde en skikkelig samtale. [Les: 20 små måter å perfeksere din første samtale med en jente du liker]

# 2 Snakk om hennes interesser. Noen sa en gang til meg at hvis jeg virkelig ønsket å bli kjent med noen, burde jeg spørre hva de liker å gjøre i stedet for hva de gjør for å leve. Selv om det åpenbart er et emne som vil komme opp på et eller annet tidspunkt, må du aldri starte med å snakke om arbeid.

Dette bringer stress fra arbeidet og kan forårsake en persons humør å skifte. Hvis du spør dem hva de liker å gjøre, får du dem til å snakke om deres lidenskaper, og de vil ikke bare ha mye å si om det, de vil være i et mye bedre humør.

# 3 Hvis hun synes chatty, fortsett å fortsette med emnet. For mange gutter gjør feilen ved å bytte emner bare når en jente begynner å bli begeistret for en. Dette er vanligvis fordi de frykter at samtalen går død og vil sørge for at de har noe annet å snakke om.

Men det skaper faktisk den motsatte effekten enn hva folk har til hensikt å gjøre fordi hun bare blir bummed at du hoppet over det emnet, og du kommer tom for å si noe. Når en jente synes å synes om emnet du diskuterer, ikke slutte å snakke om det før hun avslutter det. [Les: 20 tegn på tiltrekning å passe på i en samtale]

# 4 Still spørsmål. Det beste å gjøre for å holde samtalen går er å fortsette å stille spørsmål. Ikke nødvendigvis gjør det til å virke som et intervju, men ikke hør på hva deres favorittband er og deretter fortsett. Spør dem hvorfor det er deres favoritt, hvis de noen gang har sett dem på konsert, etc.

Å stille spørsmål lar deg ikke bare lære dem bedre, men det vil også føre til at nye emner oppstår under samtalen. Å holde en samtale med en jente innebærer å stille detaljerte spørsmål om forskjellige emner. [Les: 20 morsomme spørsmål å spørre en jente og forlate henne ROFL]

# 5 Bruk andres historier / opplevelser også. Du trenger ikke bare holde fast i det du vet. Hvis hun snakker om noe du vet at en venn hadde en veldig morsom historie om, gå videre og del den. Å trekke fra andres erfaringer gir deg mer materiale å dekke.

Ikke bare vil du fortsette samtalen med en jente, men du vil også gi henne innsikt i livet ditt med vennene dine og / eller familien, og hun vil også kunne lære deg bedre.

# 6 IKKE forstyrre henne. Jeg vet at det er vanskelig å ikke innse når du tenker på noe som relaterer til noe hun snakker om - spesielt hvis du ikke vil glemme det i frykt for å løpe ut av ting å snakke om - men bare unngå det for enhver pris.

Prøv å holde fast på disse tankene til hun er ferdig med det hun snakker om, og ta dem opp. Det vil holde samtalen flyter jevnt og hun vil ikke føle at du prøver å lukke henne opp ved å kutte henne av. [Les: Den komplette veiledningen for å holde en samtale gå glatt med motsatt kjønn]

# 7 Unngå ja og ingen spørsmål. Du bør definitivt stille mange spørsmål, men sørg for at de er åpne. Å stille ja eller nei spørsmål kan virke som en måte å gå hvis du vil holde en samtale med en jente, men du begrenser bare henne til å bruke disse ordene.

Å stille åpne spørsmål eller spør henne om å utdype seg på noe, tvinger henne til å åpne mer og snakke mer. Dette vil gjøre samtalen sømløst også.

# 8 Har noen emner allerede tilgjengelig og klar til å gå. Det kan virke lammende å få en liste klar til å gå om emner å snakke om, men hvis du virkelig vil holde en samtale med en jente, så kan det være ditt eneste håp. [Les: Hvordan snakke med din forelskelse uansett hvor du er og imponere henne]

Nå trenger du ikke å holde en liste ut under en middagsdato og krysse visse ting - det kan faktisk være skummelt - men du bør ha en mental sjekkliste. Snakk om hennes hobbyer, kjæledyr, familie, jobb, og til og med noe om hennes høyskole liv. Å vite hva du skal snakke om neste, vil spare deg når det virker som om samtalen tar en nedoverbakke.

# 9 Embrace de vanskelige stillhetene og få dem til å bli morsomme. Selv om du er over-forberedt, vil det trolig være øyeblikk av stillhet uansett. Det beste du kan gjøre for disse er å bare anerkjenne dem og få litt humor i øyeblikket.

Bedre enn, snakk om hvordan du elsker eller hater ubehagelige øyeblikk fordi de er så morsomme. Du kan til og med hente en tidligere morsom historie om et vanskelig øyeblikk, slik at du kan starte en samtale om det. [Les: Den riktige måten å diskret berøre en jente og få henne til å ønske deg]

# 10 Godta at det noen ganger ikke er din feil. Det er bare noen jenter der ute som suger på å ha en samtale. Noen ganger har det ingenting å gjøre med deg og alt å gjøre med dem. De kan heller ikke være gode til å snakke med noen, eller de kan ikke være interessert i deg - det er ikke din feil.

Bare husk at du kan prøve alle triksene i boken, men hvis den andre personen ikke legger inn innsatsen, så kommer det ikke til å bli en vellykket samtale. Så lenge du prøver å holde samtalen med en jente, er det alt som betyr noe.

[Les: Den subtile kunsten å snakke med jenter og la dem svømme]

For å lykkes med å plukke opp en jente og ha de beste sjansene for å gjøre henne din, må du holde en god samtale i gang. For de av dere som har en tendens til å la diskusjonene falle flatt, vil disse tipsene hjelpe.

Anbefalt: