Kelle Bryan: Mitt liv som en mamma

Kelle Bryan: Mitt liv som en mamma
Kelle Bryan: Mitt liv som en mamma

Video: Kelle Bryan: Mitt liv som en mamma

Video: Kelle Bryan: Mitt liv som en mamma
Video: Сара Кей: Если у меня родится дочь... 2023, Desember
Anonim

Sanger og skuespillerinne, best kjent for sin tid i jentegruppen Evig, er nå 40 og mamma til to tots under tre. Her snakker hun trang, kick-boksing, au pair og betydningen av rutine …

Mine barn er min glede. Regan (navnet betyr "lille konge") er tre og han er musikalsk, levende, vittig og intelligent - litt som sin far! Han er min beste kompis, og vi bruker mye tid på å henge ut og gå på spilledatoer. Vårt siste var å se The Lion King! Kayori Rose (det er et japansk navn som betyr "styrke og vilje") er i alderen 20 måneder, og hun er vakker, fokusert og skarp. På grunn av sykdom etter amming tilbrakte jeg litt tid skilt fra Kayori, noe som var veldig tøft. Vår bånd er nå sterkere enn noensinne: vi males hverandres tånegler og ser på filmer sammen.

Det virket som om noen fødte hvert femte minutt, men det var aldri min tur

Jeg har lengtet etter å ha barn siden jeg var 16 år gammel. Jeg kommer fra en stor familie: mamma har åtte søsken, 10 barnebarn og 15 barnebarn. Det virket som om noen fødte hvert femte minutt, men det var aldri min tur. Heldigvis møtte jeg Jay, min mann, og nå har vi sunne, glade babyer.

Graviditet var en strålende opplevelse under hvilken jeg ble bortskjemt og følte utrolige, sexy og glødende. Store bryster og buede hofter var en stor bonus! Med baby nummer én jobbet jeg helt fram til jeg fødte: Jeg sparket enda en boks! Jeg tok graviditet vitaminer religiøst, og mine trengsler besto i utgangspunktet av McDonalds og Pepsi.

Som jeg lider av lupus, ble jeg advart om å ha babyer. Inntil for noen år siden ble jeg fortalt at jeg ikke ville være i stand til å få babyer, så graviditeten var utrolig spesiell. Med begge barn var det uheldig medisinske komplikasjoner etter amming.

Jeg er en av de irriterende kvinnene som var tilbake i sin størrelse åtte klær en uke etter fødselen. Jeg tror dette var hovedsakelig nede for å holde seg i form gjennom hele svangerskapet og ikke over-indulging. Imidlertid er amming en god måte å miste vekt raskt. De suger bare bort kaloriene. Jeg hadde naturlige fødsler så var i stand til å komme tilbake til treningsstudioet i seks uker. Jeg gikk for milde turer og gjorde bekkenbunnsøvelser til jeg fikk det helt klart å trene igjen.

Jeg lærte raskt kraften i rutinen

Mine første uker som mamma var en bratt læringskurve. Med min første baby var jeg alle fingre og tommelfinger, og trippet opp over de minste utfordringene som gråt, svingete, temperaturer, blekkutslett. Typisk første gang mamma ting. Jeg lærte raskt kraften i rutinen. Med datteren min var alt mye lettere, selv om hun likte et godt skrik som noen ganger følte seg som tortur. Å ha en veldig god helsebesøkende var nøkkelen - mitt tips er å opprettholde et godt forhold til helsepersonalet og ikke vær redd for å spørre om råd som de er der for å hjelpe.

Nå er jeg en "mumpreneur" med min egen virksomhet og det har sikkert sine utfordringer. Det er en jongleringshandling, men så givende og forhåpentligvis inspirerer jeg babyene til å være uavhengige go-getters.

Vi bestemte oss for å investere i litt hjelp hjemme. Når det gjelder familie / arbeidssaldo, er hovedspørsmålet barnepass, som kan være total frustrasjon. Etter å ha utmattet alle alternativene har vi nå et au pair. Det er en oppfinnsom måte å handle på ditt eget rom for barnevakt!

Vi har det gøy i helgene. Vi går til svømmeskole hver lørdag, og da vi er ganske eventyrlystne, spenner våre aktiviteter fra å se pappa hoppe ut av et fly til usting ved middelalderlige hendelser.

Vi abonnerer på Super Nanny stygg teknikk

Min foreldringsstil er best beskrevet som "morsom disiplinær". Min mann og jeg har svært like verdier, men forskjellige tilnærminger. Vi abonnerer på Super Nanny stygg teknikk, som ser ut til å fungere med Kayori. Vi pleier å bruke distraksjonsteknikker mesteparten av tiden. Men vi er begge fast troende på god oppførsel og proaktiv foreldre. Rutinen er alt, og vi taper mye plottet uten det.

For deres fremtid, oppfordrer vi dem til å utforske og oppdag deres egne lidenskaper, og vi prøver å sikre at de får prøve å eksperimentere med de fleste aldersmessige aktiviteter. For øyeblikket ønsker Regan å være en diggerdriver etter å ha sett Bob Builder!

Kelle Bryan er patron av St Thomas Lupus Trust og gir samtaler om helse og velvære gjennom byrået Kruger Cowne.

Anbefalt: