Kjøkken Essentials: De eneste fire ting du trenger å starte matlaging

Innholdsfortegnelse:

Kjøkken Essentials: De eneste fire ting du trenger å starte matlaging
Kjøkken Essentials: De eneste fire ting du trenger å starte matlaging

Video: Kjøkken Essentials: De eneste fire ting du trenger å starte matlaging

Video: Kjøkken Essentials: De eneste fire ting du trenger å starte matlaging
Video: JUSTIN FILLED ADAM'S ENTIRE HOUSE WITH DONUTS?! (LANKYBOX FUNNY MOMENTS!) 2023, Desember
Anonim

1. Griddle Pan

Midtpunktet til passformens kjøkken, grillpannen er verktøyet som vil gjøre rettferdighet til de organiske, gressmatede biffene. "Få en god kvalitet støpejerns grytepanne som vil gå på både en gass- og halogenkomfyr," sier Adam Gray. "Du ser etter en god tykkelse at den er godt laget av støpejern."

Toppvalg: Le Creuset Støpejern Grillit

Image
Image

Denne beroligende tunge pannen har blitt designet for å smøre kjøtt raskt for å låse i smaken og næringsstoffene. Emaljeinnretningen gjør det enkelt å bruke fordi det ikke krever krydder. Den er egnet for alle kokeplater, kan brukes i ovnen og leveres med en levetidsgaranti. £ 110, kjøp på lecreuset.co.uk

Prøv denne biffoppskriften, kokt på en Le Creuset Støpejern Grillit

2. Skarpe Kniver

"Du trenger tre kniver og en knivspisser," sier Grey. "Først en liten kniv for prepping ting - tar toppen av gulrøtter og ting som det. Deretter trenger du en god carving kniv, eller en lang kniv du kan bruke til carving og for filetering, og en middels stor knivkniv. Skarpere dem hver gang du bruker dem. Det er det vi gjør som kokker - det tar sekunder."

Toppvalg: Lakeland rustfritt stålknivblokk

Image
Image

Hver kniv er laget av et enkelt stykke herdet stål. £ 69.99, kjøp på lakeland.co.uk

3. Stainless Steel Pans

"Få tre forskjellige størrelser," sier Grey. "Godkvalitetsmerkene er rustfritt stål og kan igjen virke på enten gass eller halogen. Gå for noe som er robust og at du kan sette i ovnen, som du ikke kan gjøre hvis de har gummi eller plastbelagte håndtak. Hvis du lager en gryte, starter du det ofte på ovnen og gjør det i ovnen."

Toppvalg: Morphy Richards Rustfritt Stål Pan Set

Image
Image

Inkluderer 16, 18 og 20cm panner som kan brukes på alle kokeplater. £ 99.99, kjøp på morphyrichards.co.uk

4. Chopping boards

"Hold deg unna," sier Grey. "Du tror kanskje det ser autentisk ut, og det ser bra ut, men treplater pletter og de blir stinkende. For en generell prepplate som varer lenge, vil du ha en høy kvalitet plast som du kan vaske lett og holde bakteriefri. Du kan få fargekodede sett slik at du har forskjellige for kjøtt og grønnsaker."

Toppvalg: Joseph og Joseph Index

Image
Image

Denne serien med firkantet fargekodd skjærebrett setter hjelp for å unngå krysskontaminering. Fra £ 28, kjøp på josephjoseph.com

Anbefalt: