Lær å surfe i stil på Boardmasters 'nye franske surfcamp

Lær å surfe i stil på Boardmasters 'nye franske surfcamp
Lær å surfe i stil på Boardmasters 'nye franske surfcamp

Video: Lær å surfe i stil på Boardmasters 'nye franske surfcamp

Video: Lær å surfe i stil på Boardmasters 'nye franske surfcamp
Video: Торий 2023, Desember
Anonim

I den dystre britiske vinteren kan det være vanskelig å forestille seg sommerens retur, men du kan i det minste føle deg litt varmere ved å planlegge sommeropplevelsene dine.

Keen surfere og wannabe wave ryttere har nå muligheten til å starte neste sommer på best mulig måte, takket være teamet bak Storbritannias største internasjonale surfkonkurranse og festival, Newquays styremedlemmer.

For første gang forlater Boardmasters den korniske kysten og går til sør-vest-frankrike. Den ukelange Boardmasters Surf Camp (30. juni til 7. juli) i Moliets, like ved kysten fra Biarritz, lover alle kjølte, gode tider vibes av den opprinnelige festivalen med gruppe yoga og levende musikk som spiller en stor rolle, og også tilbyr surfere av enhver mulighet sjansen til å ri overlegen bølger av strendene i verdensklasse rundt Landes-regionen.

Det er ikke alt. Ikke med lang strekk. Etter surfing, yoga og levende musikk, er det utstillinger på en utendørs kino, kveldskateboarding, strandpiknik, campfires, turer i den omkringliggende furuskogen, cocktailer i en tiki bar og mer for å passe inn i din samtidige hektiske, men helt utkjølt tidsplan.

Se relatert The Full Body Surfing Workout Hvorfor Urban Surfers Catch Better WavesMake 2018 Året du går Kitesurfing

På hvordan den nye leiren kom, sa meddirektør for styremedlemmer Andrew Topham: Gjennom årene har tusenvis av våre tilhengere oppdaget deres kjærlighet til å surfe med sin første leksjon på Fistral Beach eller Watergate Bay. Og mye som vi oppfordrer dem til kontinuerlig å vende tilbake til vårt korniske hjem i løpet av vintermånedene, er vi opptatt av å gi dem en annen destinasjon der de kan nyte vår stil med avslappet moro og flotte bølger. Vi har slått sammen alle de beste opplevelsene til Boardmasters strandfestivalen i et spesielt ukes opphold, og bringer alle våre surfe-, musikk- og sjelelementer til den perfekte ferie for de som ønsker å starte sommeren med noe seriøst moro og eventyr.

Den ukes lange leiren koster kr 349, som dekker belteltet innkvartering, frokost, lunsj og middag, gruppe yoga økter og levende musikk. Det er også oppgraderingsalternativer, inkludert daglig surfing leksjoner og boutique camping.

For alle detaljer, besøk boardmasterssurfcamps.com.

Anbefalt: