Liam Hemsworth trening

Liam Hemsworth trening
Liam Hemsworth trening

Video: Liam Hemsworth trening

Video: Liam Hemsworth trening
Video: Symfysesmerter: Tips og øvelser til et smertefrit bækken 2023, Desember
Anonim

Hemsworth jobbet med ex-SEAL Logan Hood for å forberede seg på Hunger Games-filmene. Mimic hans innsats med Big 55. Gjør ti reps hver av kretsen nedenfor, deretter ni, deretter åtte og så videre ned til 1. Oh, sa vi at du skal gå så fort som mulig? Ikke vær overrasket hvis armene dine holder sitt eget opprør.

Varme opp:Ti minutters roing

1. Benchpress Ligg på benken med hendene like utenfor skulderbredden (med høye representanter, du må beskytte skuldrene dine). Baren må røre brystet ditt under hver rep.

2. Overhead press Stå rett opp med en bar i skulderhøyden, trykk deretter den overhead, og ta hodet ditt gjennom for å avslutte bevegelsen.

3. Dumbbell flye Ligg på en benk som holder håndkler i et nøytralt grep, håndflatene vender mot hverandre. Med litt bøyde albuer, senk dem til sidene, og ta dem tilbake.

4.Dumbbell pull-over Ligg på en benk med en tung dumbbell overhead. Med begge hender, ta det ned bak hodet og trekk det deretter opp igjen.

5.Dip Ta tak i noen dyppestenger, og senk deg selv til overarmene er parallelle med gulvet. Trykk på sikkerhetskopieringen.

Anbefalt:

Ny