Livsleksjoner fra Bond Villains

Innholdsfortegnelse:

Livsleksjoner fra Bond Villains
Livsleksjoner fra Bond Villains

Video: Livsleksjoner fra Bond Villains

Video: Livsleksjoner fra Bond Villains
Video: Double Trouble - INTENSE Kettlebell Complex 2023, Desember
Anonim

Inntil de blir tatt ned i et eksplosivt sett sett, har Bond-skurker en tendens til å være ganske vellykket. Du kommer ikke til å eie din egen private øy, bygge en ond pil i en vulkan, eller ansett en voodoo-ånd uten å være ganske organisert. Her er noen leksjoner som skal læres av alles favoritt megalomaniacs.

Følg dine lidenskaper

Auric Goldfinger blodig elsket gull. Han var fast bestemt på å gjøre den lidenskapen til en levebrød, og bli en massivt vellykket gullsmugler. Når du gjør det du elsker, føles det ikke engang som arbeid.

Image
Image

Hei, kjæledyr er hyggelige!

Det er massevis av helsemessige fordeler for kjæledyr eierskap, som Ernst Stavro Blofeld antagelig var klar over da han fikk sin katt - mannen er uvel, se på hans gamle øye. Å leke med kjæledyr bidrar til å øke serotonin- og dopaminnivået, noe som gjør det lettere å slappe av, noe som er perfekt med tanke på et forhøyet stressnivå, er det siste du trenger når du tar over hele verden.

Image
Image

Alle trenger en hobby

Alt arbeid og ingen spill ville gjøre Gustav Graves fra Die Another Day en kjedelig gutt, så han tar seg tid til å hengi seg til en liten gjerde. Han er ond, men bare forestill deg hvor mye verre han ville være uten det som et uttak.

Ingen kan gjøre alt
Ingen kan gjøre alt

Elliot Carver fra Tomorrow Never Dies vet at det ikke er noe galt med å spille til dine sterke sider og få hjelp der du trenger det - han driver et multinasjonalt mediekonglomerat, men når det gjelder fisksaker, får han sine burly håndtere involvert.

Image
Image

Se etter dine forbannede tenner

Du trenger sannsynligvis ikke dem til å bite gjennom metallkabler som Jaws i Moonraker, men å holde gnashers i god nick kan hjelpe til med å avverge hjertesykdom.

Image
Image

Ikke vær over-reliant på teknologi

Raoul Silva fra Skyfall er et datamaskingeni, en ekspert hacker som klarer å infiltrere MI6 med en intrikat planlagt ordning. Han har antagelig alle appene i verden på telefonen, og sørger for at alt går til plan, men når han blir tøff, stoler han på hans wits, nists and feet.

Image
Image

Tenke utenfor boksen

Max Zorin fra A View to A Kill hadde bekymringer om rivaliserende selskaper i Silicon Valley som musklet inn på sin turf. De fleste ville prøve å forbedre sine forretningsstrategier, men ikke Max - han forsøker å utløse et superjordisk jordskjelv for å ødelegge hele området og drepe millioner. Ikke gjør det - det er virkelig sant - men det er mye å si for å søke ut uortodokse løsninger på problemer.

Image
Image

Tilbehørsutstyr må aldri skade noen

Uten lue, Oddjob fra Goldfinger, er bare en ganske feit fyr, men når han har sin bowler, er han en skurkassemann, håndlangeren til alle håndlangere. Den rette hatten er avgjørende, skjønt - en trilby, fedora eller fez ville bare ikke sende den riktige meldingen. 'Kjole for jobben du vil ha, selv om den jobben er "morderisk høyre hånd".

Image
Image

Anbefalt: