Liker du en jente som liker noen andre?

Innholdsfortegnelse:

Liker du en jente som liker noen andre?
Liker du en jente som liker noen andre?

Video: Liker du en jente som liker noen andre?

Video: Liker du en jente som liker noen andre?
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, September
Anonim

Liker du en jente som liker noen andre? Vi har alle vært der på et tidspunkt i våre liv. Finn ut hvordan du vet om du vil ha en sjanse til å få jenta til å like deg i stedet for kjæresten sin.

[1][2][3][4]

Nå kan en fyr som han ser, men hva er sjansen for at jenta vil like ham tilbake også?

Hva gjør du hvis du liker en jente som liker noen andre?

Vel, for det første må du forstå situasjonen, veie fordeler og ulemper og se om det er en mulighet for at hun forlater kjæresten sin for å være med deg.

Det høres komplisert, men det er faktisk en liten del av kjærestenes stive kunst.

Hvis du bare har dukket opp her, er det tre deler du definitivt må lese, og dette er fjerde del av håndboken om å stjele en jente som liker noen andre. Du kan starte fra introduksjonen om hvordan du får en jente med en kjæreste.

â € žJenta liker jeg noen andreâ €

Nå, hvis du har lest de tidligere delene, vet du faktisk alt som er å stjele en kjæreste rett under vennens øye med øynene hennes. Og den beste delen om dette hele trekket er at hun vil elske deg selv før du spør henne ut. Buta € |

Men.

Vel, det er en god * men * her. Som med alle andre situasjoner i livet.

Når vil kjærestenes stealer bevege seg?

Nå liker du en jente som liker noen andre, men det er tider når selv disse snødekte trekkene vil mislykkes. Finn ut hvor du kan mislykkes og unngå disse feilene til enhver pris.

Du er en taper selv!

Kan en pott noensinne kalle en vannkoker svart? Hvis det gjør det, vil det bare ende opp med å se dumt ut. Så kan du ringe en kjøligere dude en dork når definisjonen er mer egnet for deg? Jeg tror ikke, selv om du tror det. Så noen ganger er livet fortsatt uheldig, min venn. Men hei, du trenger ikke å slutte å slå henne bare fordi du er verre enn mannen hennes.

Noen ganger kan det være en mulighet for at du er en bedre fyr på hjertet. Det er bare tull, men jeg håper det gjorde at du har det bedre for det ene øyeblikket. [Les: Hva ønsker kvinner fra menn å bli forelsket]

Sjarmerende konkurranse

Nå kan du være en god titter selv, og du kan til og med være en bedre fyr. Men kan du være så sjarmerende og humoristisk som han? Det kan være tider da hennes virkelige fyr er så mye bedre at han faktisk vant "Gud of Wit and Charm" i fjor! Så kan du virkelig matche opp til ham? Kanskje, kanskje ikke. Hvis du ikke er sikker på at du noen gang kan oppnå sine standarder, kan du revolusjonere deg selv, og kanskje da kan du få bedre hell. [Les: Hvordan sjarmere en jente til å like deg]

Du er en overdreven gris!

Du vet, til tider ukjent for deg, din flørtende oppførsel kan krysse grenser, og du kan ende opp med å beskrive hvor godt du kan vri på tungen mellom sprekkene i den brette albuen din! Eller du kan gjøre noe like grovt. Eller rett og slett, du kan avsky henne med dine over-the-top flørtende dumme kommentarer eller din "Jeg er" m-a-loser-I-vil-oppmerksomhet "-handlinger.

Dette skjer mesteparten av tiden, og er en av hovedgrunnene til at jentene ikke tømmer mennene sine for noen andre menn. Fordi noen menn bare ikke vet definisjonen av â € œoverdoneâ € ™. [Les: Ting som imponerer en jente]

Når ordet er ute

Verden vet at hun går ut med sin fyr. Men ingen vet at du slår på henne. La det være slik. Kanskje du kan fortelle noen vingevenner alt om det, men over hele verden, hopp over denne lille detalj. Når ordet kommer ut at dere begge flirter med hverandre, ville det bare skremme henne foran hennes venner og verre, hennes fyr! Så hvis du virkelig vil stjele henne, la det faktum at du begge faller for hverandre være en godt bevart hemmelighet.

Tydeligvis åpenbart!

Du burde nok vite dette. Når du prøver å woo en jente som allerede har en fyr, bør du holde det så diskret som mulig, selv fra henne. Hvis du kommer til å slå trommelen i nærheten av ørene hver gang du snakker begge, vil hun bare unngå deg, for godt.

La henne nyte din bedrift, som en venn og som kjæreste potensial. For å snakke om å gå ut eller kysse hverandre, tar du deg ingen steder. Ta opp den forelskede tingen en gang imellom, resten av tiden, bare flørt. Hvis du snakker om å være forelsket hele tiden, vil hun bare bli overrasket! Husk at hun må trives med deg. [Les: 10 trekk med en god kjæreste potensial]

Det siste ordet

Brødre, venner, ensomme menn! (hoorah!) Du kan være redd for å prøve. Jeg vet, prøv og du kan miste. Kjør bort, du kommer til å leve, minst en stund. Og dør i sengene dine mange år fra nå, helt alene, vil du være villig til å handle hele tiden, fra denne dagen til det, for en sjanse, bare en sjanse, å komme tilbake hit og fortelle den fyren at han kan ta jenta først, men han vil aldri kunne holde henne vekk fra deg! (Alba gu Brath!) Ja, jeg vet at jeg tok disse linjene fra "Braveheart", men helvete, noe for å inspirere dere! [Les: Signerer hun bruker deg når hennes fyr ikke er rundt]

Så nå er du ferdig med å stjele en kjæreste. Så liker du en jente som liker noen andre? Gå dit og woo henne som den beste kjæresten stjeler live!

[1][2][3][4]

Anbefalt: