Miste vekt raskt med denne to ukers LBD diettplanen

Innholdsfortegnelse:

Miste vekt raskt med denne to ukers LBD diettplanen
Miste vekt raskt med denne to ukers LBD diettplanen

Video: Miste vekt raskt med denne to ukers LBD diettplanen

Video: Miste vekt raskt med denne to ukers LBD diettplanen
Video: Yoga For Runners / Post-Run Recovery / 35 Minute Yoga for after a long run 2023, Desember
Anonim

Konstruert for å hjelpe deg med å bytte fett i de stædige problemerne (tenk squidgy lår og bunn, dumme armer og klissete mage), forlate deg med supermodell stil og tonnevis med energi, er denne 14-dagers LBD diettplanen din feil- sikker løsning for å føle seg fantastisk!

Hvordan det fungerer

Nedenfor har vi skissert et utvalg av frokost, lunsj, middag og snackoppskrifter. Hver dag bør du spise tre måltider pluss to snacks (en mellom frokost og lunsj og en mellom lunsj og middag), og velge mellom ideene nedenfor. Våre måltider er laget for å holde blodsukkernivået jevnt, noe som vil stoppe deg med å cave i trang. De er også proppet med super-næringsstoffer som vitaminer, mineraler og antioksidanter, noe som vil holde deg i topp. Våre oppskrifter er enkle å lage når tiden er kort også, og vi har også angitt hvor du kan bulkkoker, slik at du sparer enda mer tid. Hvis du følger planen og trener to til tre ganger i uken, kan du forvente å miste opptil 4 kg!

Frokost ideer

Eggerøre med grønnsaker:Scramble to egg og server med ubegrenset dampet grønne bønner

Toast med mutter mandel smør:2 skiver fullkornsrøtter toppet med 2 ss mandelsmør

Super-frø yoghurt:150 ml fettfattig naturlig yoghurt toppet med 1 ss solsikkefrø og 2 hakkede jordbær

Kokos chia grøt:Dekk 3tbsp chia frø i kokosmælk og suge over natten. I morgen legger du til en klype kanel, 1 tsk kakao og en håndfull blåbær.

Revitalizing breakfast shake:250 ml havremelk blandet med en håndfull bær, 1 skål med myseprotein og 1 tsk flaxfrø

Banan og peanøttsmør toast:2 skiver Rye Toast toppet med 1 liten Mashed banan og 1 tsk peanøttsmør

Poached egg med spinat:Poke to egg og server med ubegrenset spinat

Risekaker med Parma skinke og avokado:2 ris kaker toppet med 1 tsk fettfattig kremost, 2 skiver Parma skinke og en halv avokado, skiver

Hjemmelaget museli:Legg følgende ingredienser i en gryte: 1 pakke blandede nøtter, 1 pakke gresskarfrø, 1 pakke solsikkefrø, 1 pakke tørket fiken, grovhakket. Legg til en liten kokosnøttolje og en klype kanel og rør. Server 70 g med 100 ml skummet melk. Lag i bulk.

Berry-stil grøt:70 g havre kokt i 100 ml mandelmelk. Topp med en håndfull blandede bær.

Lunsj Ideer

Risesalat:100g tiger reker med ubegrenset salat, tomat, gul og rød pepper og en halv avokado. Kjole med saften av en halv sitron.

Bakt søtpotet med laks:Bake 1 mellomstor søttpotet i ovnen og topp med en kan med flakket laks, 1 ts low fat crème fraiche og server med grønn salat.

Sopp og tomat pizza:Hak en håndfull sopp og en stor tomat. Saute i en panne. Ladle i to egg og lagre på begge sider. For å fullføre, spred over en håndfull rakett og server med sidesalat.

Hjertelig bønnebøtte:Kombiner halvtall av nyrebønner, 1 liten løk, 1 knust hvitløksklove, en halv tinn tomater, en klype kanel og en klype paprika, serveres med 50g kokt brun ris.

Linsesuppe:1 krukke linsesuppe serveres med en liten fullkornsrulle og en grønnsalsalat

Laks pitta:Fyll en pitta med en kan med flakket laks, en håndfull vannkress, 1 liten rødbeter og 1 tbsp fettfattig naturlig yoghurt.

Spansk omelett:Hakk 2 søte poteter i små stykker og sauté med 1 rødløk, 200g kirsebærtomater og 1 grønn pepper. Slå 2 egg og legg til stekepannen. Legg under en grill til gylden og server med stekt brokkoli. Gjør 4 porsjoner.

Crudités med houmous:Hakk ubegrenset gulrot, selleri, agurk og paprika i strimler og server med 150g houmous og 1 fullkornspitta brød, serveres varm.

Kylling tortilla:Fyll 1 fullkorns tortilla med 100g kyllingbryst kuttet i strimler, en håndfull blandede salatblader, 3 kirsebærtomater, 50g revet agurk og 1 tbsp fettfattig crème fraiche.

Waldorf salat:Kombiner 70g valnøtter med 100g røde druer, 1 hakket eple og ubegrenset selleri og blandet salatblader. Rør i 1 tsk lavmaks crème fraiche, 1 msk sitronsaft og server med 1 små fullkornspitta.

Middag Ideer

Laks med grønne grønnsaker:1 grillet laksfilé serveres med ubegrensede grønne grønnsaker

Tyrkia fylte paprika:Kok 100g kalkunhakk med 1 løk, 1 hvitløksklær og en halv tinn hakkede tomater. Legg til en håndfull spinat og ting inne i en rød pepper. Stek i ovnen i 30 minutter. Dobbel denne oppskriften på to deler.

Tofu stir-fry:Sauté 1 liten rødløk, 1 hvitløkskrem, 1 chili og 1tsp ingefærpasta. Tilsett 100g tofu stykker og en halv sekk med stekt stekt grønnsaker. Rør i 1 spsk soya saus og server på en seng med revet gulrot.

Ratatouille med quinoa:Kok en halv krukke med hakkede tomater med en halv aubergine, 1 courgette, 1 gul pepper, alle kuttet i stykker. Smør til det er mykt og server med 50g kokt quinoa.

Bakt torsk med stekt grønnsaker:Legg et stykke torsk på litt folie med 2 ts vegetabilsk lager og et stykke sitron. Spreng over skiver med rød og gul pepper og 1 skiveskurgette. Sett inn en pakke og bake i ovnen.

Pesto pasta:70g fullpakket pasta skaller serveres med 2 ss pesto saus og en håndfull visnet spinat.

Honning-stekt kylling:Topp 1 kyllingbryst med 1 spsk honning og grill. Server med ubegrenset brokkoli og blomkål.

Tandoori kylling kebabs:Mariner 100 g kyllingbryststykker med 2 tbsp fettfattig naturlig yoghurt og 1tsp tandoori kylling. Legg på to spydder med kuber med grønn og rød pepper og grill i ovnen. Server med grønn salat.

Fyllde sopp:Fyll 2 store Portobello sopp med en blanding av 1 hakket tomat, fullkornsbrødsmuler, 1 slått egg og 50g fetaost. Server med grønn salat. Dobbel denne oppskriften på to deler.

Biff med persille chips:Klipp 1 pastinett i kiler og stek i ovnen. Grill 100g magert biff og server sammen med pastinetter og ubegrenset dampet kale.

Snack-ideer

  • Paprika Kale crisps laget med en halv pakke kale bakt i ovnen til sprø. Ses med paprika.
  • 2 oatcakes med 2 tbsp guacamole
  • 1 eple toppet med 1 msk mandelsmør
  • 1 liten krukke med fettfattig naturlig yoghurt med 1 spsk blandet frø
  • 2 ris kaker med 2 tbsp houmous
  • 1 stewed pære servert med 2 tsk fettfattig naturlig yoghurt
  • 30g fettfattig Cheddarost
  • 1 kokt egg med 5 kirsebærtomater
  • 2 spsk blandede nøtter og 1 blomme
  • 1 protein shake

Må-ha-sett

Få kjøkkenkunnskap med dette viktige tilbehør

1. Lakeland Large Serving Bowl

Server opp rikelig med sunne salater med dette stilige kjøkkenet må-kjøpe.£ 11.99, lakeland.co.uk

2. Paperchase Aztec lunsjpose

Ikke flere soggy smørbrød! Ta med deg lunsj i denne vakre lunsjposen, som inneholder en isolerende fôr for ekstra friskhet.£ 15, paperchase.co.uk

3. Vannflaske med gløttørstørstørstørke

Sip i stil med denne superkule vannflasken. Flip-up tuten og bære loop gjør det perfekt når du er ute og om.£ 9,95, amazon.co.uk

3 vekttap hjelpere

Nå dine slankemål med disse toppkjøpene

1. Bioglan Calamari Gold

Ikke la navnet sette deg av! Dette tillegget, laget av et naturlig biprodukt av bærekraftig blekksprut, er latterlig høy i omega-3, som har vist seg å øke fettforbrenningen.£ 19,99, hollandandbarrett.com

2. Bach Rescue Remedy Lozenges

Stress forårsaker høye nivåer av kortisol, noe som gjør det vanskeligere å skifte pundene. Pop en av disse pastillene når du føler deg frazzled for å holde deg rolig.£ 3.69, boots.com

3. Protein Works Linfrøpulver

Linfrø er rik på satiating fiber, så legg dette pulveret til morgengrøten din, etter trening smoothies eller dryss over salater for å gi vekttap.£ 8.29, theproteinworks.com

Morgen etter reparasjoner

Tre måter å gi deg selv et løft etter en stor natt … eller to

1. Øvelsesskader kontroll

Forkledd i en for mange cocktailer? Hold et par sitroner tett ved hånden og press juiceet på salater, i vann og urtete, for å gi leveren en hjelpende hånd for å skylle bort noen giftstoffer.

2. Steam din vei sunn

Hvis du trener på treningsstudioet, gjør du regelmessige badstue- og dampbadmøter del av din treningsøkt. Varmen vil bidra til å avgifte deg fra innsiden og gi huden din et løft. Hvis du ikke har tilgang til treningsstudioer, må du sørge for at kroppsborste hver dag bruker sirkulære bevegelser mot hjertet for å gi lymfesystemet et kickstart.

3. BYO

Har blitt invitert til en venns hus til middag, men kan ikke møte noe mer alkohol? Hvorfor ikke ta en sunn parabolen i stedet for en flaske vin, slik at du kan tømme deg uten skyld. Skudd av agurksuppe, salat kopper fylt med stekte veggies og crème fraîche, hjemmelagde falafeller eller veggie baller vil alle gjøre trikset.

Denne artikkelen ble først oppført i Women's Fitness

Anbefalt: