Kjærlighet er pasientens kjærlighet er snill: 14 regler for å oppleve sann kjærlighet

Innholdsfortegnelse:

Kjærlighet er pasientens kjærlighet er snill: 14 regler for å oppleve sann kjærlighet
Kjærlighet er pasientens kjærlighet er snill: 14 regler for å oppleve sann kjærlighet

Video: Kjærlighet er pasientens kjærlighet er snill: 14 regler for å oppleve sann kjærlighet

Video: Kjærlighet er pasientens kjærlighet er snill: 14 regler for å oppleve sann kjærlighet
Video: "Love Is Patient and Kind" - 1 Corinthians 13 (Bible Animation) | Logos Bible Software 2023, Desember
Anonim

Kjærlighet er tålmodig kjærlighet er snill stammer fra Bibelen. Men alle som har hørt det, har sikkert lurt på hvordan man virkelig skal elske noen til bedre eller verre.

Hvem har ikke satt på et bryllup og hørt lesningen som begynner, "kjærlighet er tålmodig, kjærlighet er snill" og tenkte til seg selv at de kunne være en bedre person til deres kompis?

Vi ønsker alle å være perfekte mennesker, men problemet er at vi ikke alltid kan være. Bortsett fra mor Teresa og et par andre hellige, er vi alle et produkt av menneskets natur, som ikke alltid er tålmodig, og det er heller ikke alltid snill.

Reglene for kjærlighet er pasientens kjærlighet er snill

For å være den type kjæreste som føler seg bra når de hører lesingen og vet at de gjør alt som er menneskelig mulig å behandle sin kompis med stor respekt, må du utføre deg på en fin måte.

Selv midt i en kamp, en stressende dag, eller når du bare er rettferdig pisset, lærer leksjonene fra verset, er kjærlighet tålmodig, kjærlighet er snill, vil hjelpe deg med å få et mer tilfredsstillende og lykkelig forhold. [Les: 12 virkelige tegn på sann kjærlighet i et forhold]

# 1 Kjærlighet er tålmodig. Kjærlighet har ikke en tidsramme. Det er ingen gylden tidsplan som et forhold har. Hvis du elsker noen, må du være tålmodig nok til å la dem ta sine egne beslutninger og lede sin egen skjebne.

Du kan ikke presse din kompis til å ta livsbeslutninger eller ha en tidslinje for når ting skal skje. Kjærlighet kan bare blomstre når begge parter er i, og noen ganger tar det en gang til en annen.

Kjærlighet er tålmodig handler også om å lære å respektere grenser og gi partneren din tid når de trenger det. Det er ikke nødvendig å samle, tvinge eller presse din signifikante andre. Ja, det er noen ganger lettere sagt enn gjort, men vel verdt freden.

# 2 Kjærlighet er snill. Kjærlighet handler om å være snill mot hverandre - dermed uttrykket, kjærlighet er tålmodig, kjærlighet er snill. Men vennlighet er ikke alltid en lett ting i en kamps varme eller når du er veldig sint. For å være snill må du sette deg i vennens sko og aldri si ting du ikke mener eller ikke kan ta tilbake. Husk, selv om vi sier ting i varmen av et øyeblikk, teller de fremdeles. [Les: 25 må-følge forholdsregler for lykkelig kjærlighet]

Å lære å holde tungen din, selv når du er veldig sint, er avgjørende for langvarig å elske. Når du sier noe betyr det, åpner det bare flomgatene og desensibiliserer deg neste gang du kommer inn i en kamp. Å si at det er noe som er å ringe en klokke. Når ord sår, blir arrene for alltid.

Å være snill betyr også at du må sette partnerens følelser foran deg selv noen ganger. Hvis de har en hard dag, må du kanskje ta litt av den dårlige holdningen. Når de trenger en ekstra hånd, må du kanskje sette dine egne forhindringer på vent.

# 3 Kjærlighet er ikke misunnelig. Det er vanskelig noen ganger å alltid la noen andre skinne. Å elske noen må du gjenkjenne at du er et lag, og at når man utmerker, gjør du begge.

Det er ingen konkurranse i et ekteskap; Det er to personer som arbeider mot lignende mål som helse og lykke. Det er vanskelig noen ganger ikke å være misunnelig når din signifikante andre får all ros eller har en veldig vellykket periode, men kjærlighet handler om ikke å misunde dem for deres suksesser, heller enn å feire dem sammen. Husk, kjærlighet er tålmodig, kjærlighet er snill. [Les: 10 tegn på at partneren din virkelig støtter dine mål]

# 4 Kjærlighet skryter ikke. Hvis du opplever en euforisk tid i livet ditt, er det greit å sole seg i det, men du kan skryte med et annet helt dyr. Følelsen er fullført og stolt er greit, men de er ikke ting du må kaste deg rundt.

Kjærlighet handler ikke om å snakke om hvor fantastisk du er eller alt du gjør riktig; Det er den snille og respektfulle måten folk oppfører seg mot hverandre når de er forelsket.

# 5 Kjærlighet er ikke stolt. Det er ikke at du ikke bør være stolt av deg selv og dine prestasjoner, men du bør ikke være stolt av deg selv for å gjøre de grunnleggende tingene du skal gjøre.

Når du ser din del i forholdet som å gjøre noen til en tjeneste, gjør du dem av feil grunner. Å være forelsket handler ikke om å gjøre ting uten forpliktelse, men om å elske hele ditt hjerte. [Les: 15 regler for å være en god partner i forholdet]

# 6 Kjærligheten gjør ikke vanærer andre. Når vi sier kjærlighet er tålmodig, kjærlighet er snill, betyr det at du ikke respekterer den andre personen. Det betyr mange ting. Å elske noen betyr ikke å belittling dem eller få dem til å føle seg mindre enn.

Det betyr å respektere deres behov og suksesser, samt deres feil. Kjærlighet hilser også det faktum at det er to personer i forholdet.

Ikke gå ut av det for å snakke om den andre personen er en del av å hedre din kompis. Å være forpliktet fysisk og følelsesmessig er nødvendig for at kjærligheten skal vokse. Det betyr at du forlater andre og gjør dem til ditt nummer én.

# 7 Kjærlighet er ikke selvsøkende. Selvsøkende atferd er de som bare er til din fordel. Når du elsker noen, er du ikke lenger bare en person. Når du er i et forhold, noen ganger må du sette den andres behov over ditt eget.

Offer er ikke alltid en enkel ting, men for å ha en varig kjærlighet, er det nødvendig hvis vi vil vite at kjærlighet er tålmodig, kjærlighet er snill. [Les: 14 vanlige grunner til at forholdene mislykkes ofte]

# 8 Kjærlighet er ikke lett sint. Alle som noensinne har hatt barn, en jobb eller noe stress i deres liv, vet at noen dager er vanskeligere å ikke være kortsiktige enn andre. Å bli sint raskt gjør ingenting for å løse en konflikt, det gjør det bare vanskeligere å kommunisere.

Å elske noen betyr at du må ha mye medfølelse og forsøke å ikke sette for mye spenning i en situasjon. Det kan bety at du holder ting på vent for litt å kjøle seg ned eller gå en tur. Det er en vanskelig ting å gjøre, men å holde tilbake sinne og økende empati vil hjelpe deg med å finne deg lykkelig etter hvert. [Les: Hvor det er kjærlighet, er det liv - kjærlighet gjør oss bedre]

# 9 Kjærligheten holder ikke oversikt over feil. Når du er forelsket, må du ikke bare tilgi, men også glemme. Altfor ofte i et forhold tar vi opp gamle ting som noen har gjort, eller vi tar gamle kamper i hvilken sky nye argumenter. Når du elsker noen, bør du ikke telle hvor mange ganger de har gjort noe dårlig eller antall ganger du har ofret.

Det vil få deg til å reagere på måter som ikke passer for diskusjonen. Kjærlighet betyr aldri å holde poeng eller ta en titt på hvem som har vært "bedre eller verre". Det betyr å se på alt som om det er sin egen situasjon, og ikke la fortiden skyen fremtiden.

# 10 Kjærlighet gleder seg ikke over det onde, men gleder seg i sannhet. Tenk deg at du lar dine betydelige andre gå på en tur, selv om du ikke vil at de skal eller du kjempet for det på forhånd. Mens de er på turen, gjør de noe dumt og skadet seg selv.

Nøkkelen til å elske er tålmodig, kjærlighet er snill, er ikke å finne glede i å være rett eller gloating om de dårlige tingene som følger av at du har rett. Du trenger ikke å være kaptein åpenbar og påpeke at du ikke vil at de skal gå. De vet sannheten om situasjonen. La sannheten herske i stedet for å regne på deres parade når de trenger deg mest. [Les: 21 store tegn på følelsesmessig overgrep du kan se på]

# 11 Kjærlighet beskytter alltid. Å elske noen betyr at du vil beskytte dem og skjule dem fra enhver storm. Beskyttelse kan komme i emosjonelle og fysiske former.

Det kan bety at du går inn for å få venner og familie til å vite at det er dårlig å snakke om at kameraten din ikke er akseptabel, eller å beskytte huset hvis noen bryter inn. Kjærlighet handler om å beskytte hele personen fra hode til tå til sjel.

# 12 Kjærlighet stoler alltid. Hjørnesteinen i et forhold er tillit. Uten tillit, kan du ikke ha kjærlighet. Det er vanskelig å gjøre deg selv sårbar og ta et skudd av tro på en annen person ved å la dem få vite alle dine svakheter og svikt.

Men for å få et vellykket forhold, må du stole på at partneren din alltid vil gjøre det de kan for å være hva og hvem du trenger. Du må også stole på at de aldri ville gjøre noe for å bevisst skade deg. Fordi kjærlighet er tålmodig, er kjærlighet snill. [Les: Hvordan bygge tillit til et forhold og gjøre det til sist]

# 13 Kjærlighet håper alltid. Selv når ting er veldig stygg, har du en dårlig kamp, eller du kan bare ikke se ut av en rusk, elsker alltid håp om det beste. Når du forplikter seg til å elske noen, kommer det ikke med forhold.

Når du elsker noen, noen ganger behøver du bare å holde fast og håper at de vil ta den riktige avgjørelsen, og at kjærligheten vil vise deg veien til å komme tilbake på sporet.

# 14 Kjærlighet fortsetter alltid. Uansett hvilke utfordringer vi står overfor i livet, er kjærlighet den eneste tingen som holder oss i gang. Det er et grunnleggende behov som mat, klær og ly. Kjærlighet er tingen som gjør at vi kan overleve og trives. Uten kjærlighet er livet tomt.

Kjærlighet er det sterke lyset som skinner for å fortelle oss at ting blir bedre og at det alltid er noen der ute som beskytter, stoler på og tror på oss - selv når vi ikke alltid tror på oss selv. [Les: 15 ting du må snakke om i et perfekt forhold]

Uttrykket kjærlighet er tålmodig kjærlighet er snill er et bibelvers som er en del av mange bryllupsfolk med grunn. Det er en påminnelse om hva kjærlighet er, hvor vanskelig det kan være noen ganger, og hvor mirakuløs det er å ha en person til å reise gjennom livet med.

[Les: 16 måter å vise din takknemlighet for noen du elsker]

Forhold er ikke lett, og alle som noen gang har hatt en vet det. Men det er sant at kjærlighet er tålmodig, kjærlighet er snill. Kjærlighet er en handling. Og svaret på alle ting.

Anbefalt: