Baby-ledet avspenning - din viktige videoguide

Baby-ledet avspenning - din viktige videoguide
Baby-ledet avspenning - din viktige videoguide

Video: Baby-ledet avspenning - din viktige videoguide

Video: Baby-ledet avspenning - din viktige videoguide
Video: OUT of the BODY EXPERIENCES (Astral Projection) Mysteries with a History 2023, Desember
Anonim

Få barnet klar for større biter med denne flotte videoguiden til å avvenne …

Dr Emma Williams, ernæringsekspert sier: Så baby-ledet avvenning i motsetning til tradisjonelle baby avvænningsmetoder, er bare hvor babyen tar kontroll over hva de spiser. Så babyen tilbys en rekke matvarer, og de velger å plukke dem opp og spise dem selv.

Mamma 1: For de første tre månedene var han interessert i å leke med matvarene, men det pleier å gå overalt. Med mindre barnet ditt tar det med det samme som jeg synes er ganske uvanlig, da ville jeg gjøre livet så enkelt for deg selv som mulig og bare bruke ting som ikke kommer til å være rotete, og de kommer ikke til å spre seg overalt. Han har også startet nylig, bare slipper ting utenfor stolens side, og han gjør det ikke for å være stygg, det er sannsynligvis årsak og effekt. Så, jeg reagerer aldri. Hvis han begynner å kaste ting på gulvet, får jeg ikke kryss.

>> LES: 16 TIPS FOR SUCCESFUL BABY-LED VANAN

Gill Rapley, helsepersonell sier: Baby-ledet avvenning er en måte å introdusere faststoffer til en baby hvorved du gir babyen stykker av mat som er store nok til at han plukker opp og holder, ikke mashed mat, ikke pureed mat, ikke engang mat skar opp små. Men store store biter, slags formet som en brikke. Med litt håndtak, så er de lange nok til å stikke ut av knyttneve da han ikke vil kunne komme inn i knytten på under seks måneder. Han vil gnave bort på hva som stikker ut og deretter slippe resten.

Mamma 2: Den briljante tingen jeg elsker om å fôre babyen min som dette er at fra begynnelsen av når hun har maten, må du ikke røre henne virkelig. Jeg tror at noen mennesker blir bekymret for kvælning, fra min erfaring er det ikke noe problem i det hele tatt. I de første gangene hun hadde mat, ville hun eksperimentere med gagrefleksen, så hun hadde litt brokkoli ganske langt tilbake i munnen.

Mamma 1: Når babyer er unge, er gagrefleksen på forsiden av tungen, og den beveger seg tilbake de neste tre månedene, mellom seks og ni måneder. Hvis han gags, betydde det bare at kroppen hans jobbet som den skulle. Jeg mener, jeg er nesten ganske fornøyd når han gager fordi jeg tror det er natur, det er hans kropp som jobber som det skal gjøre.

Gill sier: Barn må lære å håndtere mat i munnen. Hvis de er rushed, hvis ting er gjort for dem, finner de det vanskeligere. Barnet som har kontroll over hva som kommer i munnen, vil vanligvis klare seg veldig godt. Så det er ingen større risiko for choking med baby-ledet avvenning enn det er med noen annen form for spenning.

Anbefalt: