Gjør henne til en annen dato før den første datoen slutter

Innholdsfortegnelse:

Gjør henne til en annen dato før den første datoen slutter
Gjør henne til en annen dato før den første datoen slutter

Video: Gjør henne til en annen dato før den første datoen slutter

Video: Gjør henne til en annen dato før den første datoen slutter
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2023, Desember
Anonim

Gratulerer! Du har endelig sikret en første date med drømmenes kvinne. Men hvordan sørger du for at hun ikke glir av kroken?

Første datoer kan være ganske nervøs. La oss innse det, hvis du ikke var bekymret for den aktuelle jenta, ville du sannsynligvis ikke ha spurt henne ut. Faktum er at du virkelig liker henne, du vil virkelig være på denne datoen med henne, du vil virkelig at den skal bli til mer enn bare en første date, og du er ekstremt ivrig etter å presentere deg i best mulig lys.

Forhåpentligvis, med dette sistnevnte målet oppnådd, vil den første datoen bli et sekund. Med dette i bakhodet har følgende liste over første date tips blitt satt sammen for å hjelpe deg med å få den aller beste starten, og vinn deg inn i hennes følelser med en minneverdig visning av chutzpah og poise.

Hvordan få henne til å bli enige om flere datoer med deg

Hva du gjør på din første date med henne, vil avgjøre om du vil kunne sikre et sekund. Her er hva du kan gjøre for å øke sjansene for at hun godtar dato nummer to.

# 1 Prøv en ny tilnærming. I stedet for å gjøre det testet på denne første datoen, hvorfor ikke ha noe litt nytt og interessant opp i ermet? I stedet for å ta restaurant eller bar tilnærming til dating, prøv noe litt utenfor veggen, som å ta henne for en romantisk spasertur nedover elvebredden, til stranden for en piknik eller til et naturskjønt sted hvor du kan se solnedgangen sammen.

Hvis du føler at en slik kreativ tilnærming kan være litt for mye for denne dame på første date, og foretrekker å holde noe slikt på ermet til senere, så er det fortsatt måter du kan krydre opp i løpet av den vanlige typen av dato.

Hva med en musiker som er ansatt for å utføre utelukkende for deg både mens du spiser eller en romantisk gave brakt inn på et sentralt punkt av venterpersonalet? Alt for å gjøre denne datoen skiller seg ut fra resten og gir et virkelig minneverdig øyeblikk, vil definitivt få henne begeistret for din neste dato. [Les: 20 morsomme og ukonvensjonelle date ideer å prøve]

# 2 Riktig tid og sted. Hvis du kommer til å plumpe for restaurantalternativet, så sørg for at du velger et sted med den rette typen atmosfære. Dette betyr å plukke et sted hvor du har prøvd det på forskjellige dager i uken og forskjellige tider på dagen, slik at du kan vite hvilken som passer best.

Så hva er det du leter etter? Vel, du må ha nok folk til stede for å skape en hyggelig samtale i samtalen, men ikke så mye at du kommer til å måtte skrike bare for å få deg til å høre. Pass på at det ikke er uønskede distraksjoner som TV eller jukeboks. Kontroller også at det er noen fine, små bord tucked away i skyggefulle hjørner eller premium vindu seter, med god plass rundt dem, slik at du ikke føler deg som batter høner, hvorfra du kan starte kampanjen din i romantisk alvor. [Les: 40 første dages spørsmål som vil fungere på alle steder!]

# 3 Slå av. Nei, det betyr ikke at du bryter oppmerksomheten din. Tvert imot, faktisk. Denne datoen handler om henne, eller det er i det minste den måten hun burde føle, og ingenting er mer sannsynlig å slå datoen sur enn du hopper opp for å svare telefonen hvert par minutter. Svar på det ved bordet, og hun vil tro at du er uhøflig. Gå ut for å svare på det, og hun vil tro at du har noen andre på siden som du prøver å holde stille.

Det er bare å slå den av, eller i det minste gå på vibrasjon, og se etter meldinger eller samtaler til tider når hun ikke er til stede, for eksempel når hun kommer inn i damens rom.

# 4 Kjole å imponere. Trenger jeg virkelig å si dette? Vel, ja, dessverre. Det er de gutta der ute som har denne typen "hun" må ta meg som jeg er holdning, og vil dukke opp kledd som de bare gikk ut av et treningsstudio i stedet for en salong. Andre gutter er bare veldig uvitende om hvordan de ser ut, og jeg bryr meg ikke mye om deres utseende.

Men på en første date er utseendet helt nøkkelt, og hvis du vil gjøre det til en annen dato, så er det bedre å se deg så skarpt at du gjør James Bond hodet på hodet! [Les: 14 sjarmerende måter å imponere henne på første date]

# 5 Si det uten ord. Vi er alle klar over betydningen av kroppsspråk, og ingensteds er det viktigere enn i et første-scenarium, hvor det vil avgjøre mye av hvordan du kommer over, spesielt i de første øyeblikkene av møtet.

Trikset er å holde seg sammensatt. Gjør bevegelsene dine treg og sløv. Hold øyekontakt ganske konstant, men se bort fra tid til annen for å unngå å stirre. Vær åpen og avslappet, og hell litt mot henne med din holdning. Jerking og summende som en veps er et unimpressivt utseende for en mann, og fokuserer kroppsspråket ditt i alle retninger, men hennes er også sannsynlig å få deg til å se uinteressert.

# 6 Si det med ord … Men ikke for mange. Hvis du prøver å gjøre et godt inntrykk, er det helt viktig å få samtalen riktig. Har en mening og gjør det kjent - det er en viss form for styrke i overbevisning om at kvinner finner attraktive - bare prøv å ikke snakke for mye. Talkativitet ses, med rette eller feil, som et feminint trekk. Stony stillhet er like mye av en blindgyde.

For å få en vellykket samtale, vis at du er interessert i henne og hva hun har å si ved å stille spørsmålene hennes og, viktigst av alt, høre på henne. Hun blir smigret av oppmerksomheten du betaler henne, og hun vil helt åpne seg for deg. Definitivt drivstoff for romantikkens blomst og en nesten sikker andre dato. [Les: 20 måter å perfeksere din første date samtale]

# 7 Er du positiv? Hvis ikke, vær så snill, prøv å være. Kvinner vil ha en mann som har sterke mannlige egenskaper som de umiddelbart kan identifisere. Å være kritisk, selv-avskrekkende, eller vise noen andre negative egenskaper er en bestemt slå av og det er usannsynlig å kreve noe mer enn en rask avskedigelse. Hold et smil på ansiktet ditt, og sørg for at samtalen din alltid er positiv og høflig. [Les: 16 første tips for å sjarmere din dato]

# 8 Slapp av. Lettere sagt enn gjort, antar jeg, men det er en veldig viktig del av en første date, og en som knytter seg til mange av de foregående punktene ovenfor. For eksempel, å stille spørsmål i stedet for å snakke hele tiden, er en klar hjelper når det gjelder å slappe av, ettersom det tar onus og press av deg en stund. Det gir deg også en sjanse til å tenke på hva du vil si eller gjøre neste.

Etter å ha besøkt datostedet vil du også sette deg i ro, siden du vet nøyaktig hvor den er, hvordan du kommer dit, hvordan det er inni, etc. Ikke blir avbrutt av en blaring jukeboks eller en full volum ringetone er en åpenbar hjelp. Hvis du er en naturlig nervøs person, er det rikelig med tilgjengelig hjelp på internett som tyder på pustemetoder og andre teknikker som du kan kontrollere dine uønskede nerver. Bare vær sikker på at du prøvde og testet dem i forkant av den store natten! [Les: Hvordan subtly vekke en jente i å kysse deg på en første date]

En avslappet mann er en selvsikker mann, og selvtillit er en stor del av å håndtere situasjonen din bare bra nok til å slå en første date til et sekund.

[Les: 18 tegn på datoen din liker deg virkelig på din første date]

Som du kan se fra listen ovenfor, holder du henne opptatt og sikrer en annen dato, er ikke rakettvitenskap. Bare hold deg til dagsordenen, gjør en innsats for å ordne riktig hvordan du kommer over, og vent så på den andre datoen som følger. Og hvis du har utført etter planen, vil du ikke vente veldig lenge i det hele tatt!

Anbefalt: