Menn og frykt for homoseksualitet

Innholdsfortegnelse:

Menn og frykt for homoseksualitet
Menn og frykt for homoseksualitet

Video: Menn og frykt for homoseksualitet

Video: Menn og frykt for homoseksualitet
Video: Открытие души - Могут ли Пророки Новой Эры раскрыть нашу скрытую природу? 2023, Desember
Anonim

De fleste menn har alltid funnet det vanskelig å forstå begrepet homoseksualitet mellom to menn. Noen av dem hater det, mens andre vri på tærne når en homofil står ved siden av dem. Finn ut hvorfor homofobi er så stort et problem for de fleste menn.

De kalles homofile, og de er glade. Men noen menn kaller dem queers og noen andre foretrekker fagots. Sistnevnte er spyttet ut ondskapsfullt. Lansert av underleppen, er spottet ment å lande på den adresserte personen. Hva er det som bringer giftet på kunnskapen om at noen er homofile?

Homoseksuell oppførsel er et forsøk på å oppfylle vanlige, legitime behov for kjærlighet, aksept og identitet gjennom seksuell intimitet med noen av samme kjønn. Nå, hvis noen ønsker å leve sitt eget liv på denne måten, hvorfor ville en annen person ha et problem med dette?

Det er menn og noen kvinner som rister og shrugger på bare omtale av at noen i rommet er homofile. De skyter daggers og stirrer som de var jordens avskum. Noen kan til og med i uformell samtale poke moro. "Åh, vi snakker ikke til deg," ville den store "mannlige" fyren si. "Du ville ikke vite hva du skal gjøre med blondene i vitsene våre. Vi kommer tilbake til deg når vi gjør fagots, "la han til.

Homofobi og menn

Nå, hva er det som krever slik uhøflighet? Det er homofobi, og det er en faktisk frykt bak dette hatet. Ordboken definerer homofobi som den urimelige frykten for, aversjon mot eller diskriminering mot homoseksualitet eller homoseksuelle. Det kan også bety hate, fiendtlighet eller misbilligelse av LGBT-personer (lesbiske, homofile, biseksuelle og transseksuelle), eller av opplevd LGBT-livsstil, seksuell oppførsel eller kulturer, og er vanligvis vant til å hevde bigotry. "Det er en perversjon, å være homofil er ikke naturlig, det er mot Gud, det er syk, hvordan kan man være som dette?" Dette er de bigoted barbs som trekker blod.

To menn sammen, hvor grov!

Mens statistikken har det så godt over 64 prosent av mennene er i stand til biseksuell oppførsel, har over 30 prosent faktisk prøvd det. Et flertall av homofobene som hater homofile menn, kommer fra dette segmentet. Selve tanken på en annen mann som berører dem, sender rystelser gjennom kroppene deres, og dette blir snart erstattet av sinne. Nå, mens det meste av dette kommer fra sosial behandling, kan mange virkelig fra tarmene ikke ta imot penselen på en mustache mot leppene når de lukker øynene for å kysse. Den grove og liksom tykkere mannlige tungen vil plutselig fylle munnen og de vil ønske å puke. Å lage en annen mann for dem er alltid skitten. Noe de beste rensemidler og desinfeksjonsmidler kan ikke vaskes bort.

To kvinner er gode skjønt!

Nå er de samme menneskene som er så vokære mot to menn som treffer høen, ikke flinke ved tanken på at to kvinner kommer ut. Alle deres teorier om homoseksualitet blir mot naturens orden vil bli blåst bort, og de vil slå seg ned for å se handlingen. De kan til og med hemmelighet visualisere seg som deltar i det. Men hva disse mennene må vite er at hvis kvinnene faktisk er lesbiske, er det siste de kvinnene vil ha, en mann med dem.

Klikk her for å fortsette å lese: Hvorfor føler de fleste menn ubehagelig rundt gay menn?

Anbefalt: