Menn på sitt beste: Matt Scheckner

Innholdsfortegnelse:

Menn på sitt beste: Matt Scheckner
Menn på sitt beste: Matt Scheckner

Video: Menn på sitt beste: Matt Scheckner

Video: Menn på sitt beste: Matt Scheckner
Video: Surviving a Black Hole | Uncovering Hidden UAP Data with Avi Loeb 2023, November
Anonim

Hvem har du mest beundring i bransjen for deres bidrag til en positiv arbeidsplass?

Noen som har gjort en fenomenal jobb, er Ogilvy, som nettopp har flyttet inn i Sea Containers-bygningen. De hadde en flott hjemmebanefordel, og de har skapt noe som virkelig fungerer miljømessig for sine ansatte. Jeg tror de har spilt seg bort fra den vanlige, generiske, blide, kan-være-en-lov-fast type utseende, og i stedet har de tatt imot sitt miljø. De er på elven og har mange fellesarealer, salonger og interessante møterom. De har også veldig gode og sunne ting for alle å spise - de har nettopp opprettet et miljø som bidrar til produktivitet og kreativitet, og når klienter besøker de, kommer de veldig bra ut.

Hvem er et godt eksempel på å håndtere press på arbeidsplassen?

Hvordan du reagerer når ting ikke går, er et kritisk mål for en ledende leders evne til å lede og lede. Ikke alt kommer til å gå - lære å håndtere det skjer med tiden, og noen som har vært lengre vil gjøre en bedre jobb i de situasjonene. En av de tingene vi trenger for å komme tilbake til som en bedriftskultur, er tanken om å se folk i øyet, sitte ned ansikt til ansikt. Teknologien som betyr at du kan holde kontakten 24/7 erstatter ofte det nå. Du er en bedre leder hvis du bruker mer tid på banen med kunder, kunder, kolleger, partnere; og jeg tror det ikke er noen erstatning for det.

Hva er det beste rådet du har fått på stresshåndtering?

Jeg er definitivt en hip-shooter, men jeg tror et godt råd er "Ta et dypt pust før du slår send." Jeg tror bare å være veldig gjennomsiktig, er trolig det beste rådet jeg noen gang har mottatt. Ingen vil gi noen dårlige nyheter, men hvis noe ikke går rett, er det et reelt tap av ansvar i dag - ingen vil innrømme at de har feil. Jeg tror det skaper mer stress og flere problemer. Noen ganger er det OK å si "Du vet hva? Jeg har det galt. Det var min feil."

Hvem har hjulpet deg mest med å opprettholde en balanse mellom arbeid og liv?

Noen som jeg virkelig beundret var en mann som heter Bud Greenspan, som gikk bort for noen år siden - han oppfant virkelig genren til sportsdokumentar og gjorde alle de offisielle filmene til den internasjonale olympiske komite i mange år. Bud sa: "90% av tiden, folk liker å snakke om 10% som er dårlig, men jeg bruker 100% av tiden til å snakke om 90% som er bra." Jeg tror det er en ekte leksjon der. Jeg jobbet også for en fyr som heter Don Smith, som også gikk bort dessverre. Han var en publicist for New York Giants, og han lærte meg å alltid holde humor på forbrenneren, og hvis du ikke ler for en god del av dagen, eller får andre til å smile, så har du feil motivasjon. Det er en stor verdi i Adweek Europe fordi vi gjør mange mennesker føler seg godt om virksomheten de er i.

Hvem har vært ansvarlig for det beste kontormiljøet du har opplevd?

Jeg tror Kathleen Saxton på The Lighthouse Company har skapt en virkelig fantastisk kultur. Hun er så drevet som alle jeg kjenner, men jeg tror hun bare får virkelig betydningen av miljø og kultur, så definitivt henne.

Anbefalt:

Ny