Menn: Dette er hvordan man skal håndtere en varm kjæreste

Innholdsfortegnelse:

Menn: Dette er hvordan man skal håndtere en varm kjæreste
Menn: Dette er hvordan man skal håndtere en varm kjæreste

Video: Menn: Dette er hvordan man skal håndtere en varm kjæreste

Video: Menn: Dette er hvordan man skal håndtere en varm kjæreste
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, September
Anonim

Å ha en varm kjæreste kan være det beste som noen gang har skjedd med deg, men det er ikke uten sine utfordringer. Slik håndterer du dem.

Noen gutter er heldige nok til å score en smoking-hot kjæreste og kan lett håndtere alt som følger med det. Men så er det noen menn som får en latterlig attraktiv kjæreste, glem å tenke, og til slutt ødelegge hele forholdet!

Jeg ser dette hele tiden. Mange av vennene mine kan få virkelig attraktive kjærester, men ender ikke med å håndtere det. Dette fører til stress, kjemper og til slutt nedgangen i et ellers fantastisk forhold.

Det er altfor mange mennesker der ute som skrukker opp gode relasjoner, bare fordi de ikke kan håndtere sine varme kjærester. Det er ingen unnskyldninger for dårlig oppførsel, uansett om det kommer fra usikkerhet eller sjalusi. Kjærestenes skjønnhet er noe å feire, ikke noe å være sint på eller skamme seg for.

Varm kjærester kommer med mye mer stress enn du kanskje tror. Jo, du kommer til å gå rundt med et varmt stykke øye-godteri på armen, men for mye godteri kan gjøre du føler seg mindre enn bra.

Hvordan håndterer du en varm kjæreste

Ærlig talt er det ikke rakettvitenskap. Du bør være glad for at du har en betydelig annen som er så fysisk attraktiv. På den annen side kan jeg helt forstå at det kan være vanskelig fra tid til annen. Derfor har vi kommet opp med enkle måter for deg å håndtere å ha en varm kjæreste.

# 1 Ta hodet ut av rumpa og setter pris på hennes utseende. Seriøst, hvordan kan du ikke nyte hennes utseende mer enn du blir lei deg over? Hun er hot! Og ærlig talt ser hun sannsynligvis ikke på den måten for å få oppmerksomhet fra andre. Hun ser sannsynligvis ut som det for deg!

Få hodet ditt ut av hva det gjemmer seg og setter pris på hennes utseende. Ikke vær så snill om at du har en varm kjæreste. Vær glad for at du er så latterlig tiltrukket av din betydelige andre. [Les: 17 store tegn som avslører hvor sjalu og usikre du er]

# 2 Vær oppmerksom på hvem hun ser på. Det kan være vanskelig å holde kult når det er tonnevis med andre som sjekker ut kvinnen din, men hva med hvor hun ser ut? Bare fordi andre mennesker er interessert i hennes fysiske utseende, betyr det ikke at hun ser andre steder.

Mer enn sannsynlig, gjør hun alt hun kan for å få din oppmerksomhet og ser bare på deg. Hun setter sannsynligvis seg for å se bra ut for deg … og du er for distrahert av at alle andre ser på henne for å se at hun bare har øyne for deg.

# 3 Adresse dine egne personlige problemer. Hvis du blir sjalu og sint at folk ser på jenta din, er det sannsynligvis dypere problemer på spill. Du kan ha noen dypsete usikkerhetsproblemer som påvirker din reaksjon på andre, og gir din jente oppmerksomhet.

Adresse på disse problemene - ikke ignorere dem. Hun gjør absolutt ingenting galt; du er den som blir opprørt over det. Hvis du ønsker å få forholdet til å fungere, må du jobbe med deg selv og lære å unngå å bli opprørt hver gang noen tar en lang titt på din varme kjæreste. [Bekjennelse: Jeg er en kjæreste som er for klossete og trengende]

# 4 Snakk med henne om det. Odds er, med mindre du er veldig vokal om din motvilje mot andre som betaler så mye oppmerksomhet til henne, kan hun ikke vite at det er et problem. Hvis du er noen som bare blir gretten til * tilsynelatende * ingen grunn i det hele tatt uten å fortelle henne, kommer hun til å anta at hun gjør noe galt.

Ta det fra noen som har opplevd dette fra kjæresten sin før. Han pleide å bli tilfeldig galt for det jeg trodde var ingen grunn i det hele tatt. Jeg trodde han var irritert med meg, og jeg klandret meg selv og ble virkelig opprørt noen ganger.

Lidt visste jeg - til jeg spurte hva som var galt med meg - at det ikke var meg. Det var alle de andre som tok ekstra interesse i utseendet mitt. Bunnlinjen: snakk med henne om det. Det vil få deg til å føle deg bedre, da hun vil forsikre deg om at du ikke har noe å bekymre deg for.

# 5 Ikke se folk når du går ut. Det kan være vanskelig å gjøre, siden mange mennesker sannsynligvis sjekker henne ut - men hvis du kan, unngå å se på hva andre mennesker gjør. Ikke vær oppmerksom på dem.

Ærlig talt, hvis jenta ser bra ut til at andre skal dreie hodene når hun går forbi, bør øynene være på henne, fordi du sannsynligvis går glipp av det. Bare ignorere andre mennesker og ta hensyn til det som er viktig: henne.

# 6 Hun gjør at du ser bra ut også. Dette er en fin måte å håndtere med en varm kjæreste. Innse at hun er så utrolig snygg, gjør at du ser bedre ut også. Jeg mener, de fleste gutta som sjekker henne ut, ser sannsynligvis på deg og blir sjalu. [Les: 30 alpha mannlige egenskaper som gjør deg til en ekte alfa]

# 7 Innse at det ikke alltid er bra for henne. Det er egentlig ikke. Tror du at hun liker å gå ut i offentligheten og være stirret hele tiden? Det legger press på henne, kan være litt pinlig, og hun kan faktisk føle seg usikker på å bli sett på hele tiden.

Det er heller ikke lett for henne å håndtere en kjæreste som stadig blir sjalu og / eller sint hver gang de to av dere går ut.Det kan bare få henne til å bli i, og derfor skade forholdet ditt ved å holde de to i deg hele tiden.

# 8 Forsøk ikke å bytte henne. Å håndtere en varm kjæreste kan være vanskelig, men den verste måten å håndtere det ville være å prøve å forandre henne. IKKE GJØR DET. Fortell henne aldri hva hun kan eller ikke kan ha på seg, hvordan hun kan eller ikke kan gjøre sminke, etc.

Dette vil skade henne, og kanskje ikke få henne til å være med deg i det hele tatt. Eller, hvis hun overholder en stund, vil hun til slutt motstå deg for det og ende opp med å forlate deg, uansett. Forsøk aldri å endre hvem hun er; du vil angre på det. [Les: 15 typer dårlige kjærester som vil gjøre livet ditt helvete]

# 9 Har tillit. Stol på det som holder sammen sammen. Selv om hun er den fineste personen på planeten, med gutta som drar på gatene og venter på sin sjanse med henne, hvis hun er med deg, så er det akkurat der hun vil være.

Hun ønsker ikke å løpe rundt med en ny fyr hver uke. Hun er ikke interessert i de andre som legger merke til henne. Hun ønsker deg og du må stole på det. Uten tillit vil du være sikker på å bli sjalu, sint og potensielt forårsake riff i forholdet som ikke kan løses.

[Les: En feilfri veiledning for å slutte å føle seg usikker i forholdet]

Å håndtere en varm kjæreste kan være litt tøff, noen ganger. Det er andre som sjekker henne ut, og det kan få deg til å føle deg litt usikker. Heldigvis har vi flere måter du kan håndtere med dette, før du forårsaker et bra forhold.

Anbefalt: