Menn Kvinner Ønsker å date mot menn Kvinner ønsker å gifte seg

Innholdsfortegnelse:

Menn Kvinner Ønsker å date mot menn Kvinner ønsker å gifte seg
Menn Kvinner Ønsker å date mot menn Kvinner ønsker å gifte seg

Video: Menn Kvinner Ønsker å date mot menn Kvinner ønsker å gifte seg

Video: Menn Kvinner Ønsker å date mot menn Kvinner ønsker å gifte seg
Video: P3-Silje kliner til med Katrine Moholt: – Heftig jentekyss! 2023, Desember
Anonim

Hvordan bestemmer kvinner om de vil date deg eller giftes med deg? Her er den virkelige forskjellen mellom å være date materiale og ektemateriale.

Den ene er ikke bedre enn den andre, og i noen stadier av livet ditt, vil du kanskje være den personen hun ønsker å date, og hos andre * sannsynligvis senere *, vil du være fyren hun vil gifte seg med.

Så hva gjør en fyr til et attraktivt datingprospekt?

Mannen som kvinner ønsker å date er spennende. Hvis en kvinne bare ser på dato og ikke er interessert i et seriøst forhold, vil hun være med noen som er morsom og interessant. Hennes prioriteringer ligger sannsynligvis andre steder som karrieren hennes.

Mannen som kvinner vil ha et seriøst forhold til og gifte sig med er en som hun kan forestille seg å bruke resten av livet med - sikkert, sikkert og sikkert farmateriale.

Å vite hvor du er i livet ditt og det du leter etter, bestemmer hvilken arketype som skal lede til at du lykkes med å oppnå det du ønsker â € "morsomme tider med kvinnen du er dating eller en forpliktelse som fører til ekteskap. [Les: 15 ting kvinner ser etter i en mann før han faller for ham]

Hvordan være mannen hun ønsker å date

Vær spennende og uforutsigbar. Kvinner krever spontanitet og spenning i deres liv, og hvis du gir det, vil hun være veldig glad for å date deg. Altfor mange menn spiller i dag det så trygt at de blir kjedelige.

De legger kvinner på en sokkel for mye og kysser esel i håp om å bli belønnet med intimitet. Dessverre for dem er dette en massiv avslag for mange kvinner. [Les: 7 dumeste feil menn gjør i relasjoner]

Kvinne har en tendens til å date "bad boys", spesielt når de er yngre og deres prioriteringer ligger andre steder. De vet at forholdet sannsynligvis ikke kommer til å gå hvor som helst, slik at de velger det mest morsomme alternativet - går for den som er mest attraktiv for øyeblikket, selv om de rasjonelt vet at det ikke kommer til å føre til noe seriøs. Menn som ser på dato og ikke kommer inn i et seriøst forhold, vil vanligvis vite hvordan de skal bli denne fyren. [Les: 25 awesomely dårlige måter å bli en totalt dårligass jenter elsker]

Begrepet "bad boy" kan være litt misvisende, da det ikke betyr at du faktisk er en dårlig person, eller at du behandler kvinner dårlig. Det er bare en etikett som beskriver menn som er uforutsigbare, uinteresserte i noe alvorlig * nesten til poenget med emosjonell avstand *, og spennende nok til å gi kvinnene den spenningen de krever.

De ser ut til å få mest mulig ut av livet sitt * og det inkluderer erfaring med relasjoner *, og ideen om å slå seg ned er ikke spesielt attraktivt for dem. [Les: Good vs Bad â € "Hva slags gutter liker jenter?]

Noen av disse trekkene høres ikke spesielt hyggelige, men det kommer ikke fra et styggt sted - bare smi sin egen sti i livet, og hvis folk ønsker å komme med på turen, er det flott. Hvis ikke, det er også bra.

Tenk på actionfilmkarakterene som kvinner slår over, som James Bond eller Jason Statham i Transportøren. De har disse egenskapene. De har sitt oppdrag i verden og går om det med lite hensyn til hva andre tenker, noe som er akkurat hvorfor de er så attraktive.

Denne fyren har mange alternativer når det gjelder kvinner. Han har ikke tungt investert i noen person, men er ganske innholdsrik på egen hånd. Han kan spille på banen, eller han kan bare date casually og tilbringe mesteparten av sin tid med å gjøre andre ting. Det faktum at andre kvinner liker ham og hans spenningssøkende måter virker som et slags sosialt bevis. Hvis andre liker ham, må det være noe attraktivt om ham, det underbevisste sinnet tenker. [Les: 10 grunner til at jenter elsker å date den dårlige gutten]

Hvordan være mannen hun vil gifte seg med

Ovennevnte egenskaper er fortsatt universelt attraktive for kvinner, men for å være fyren hun ønsker å slå seg ned med for alltid, må dine prioriteringer og handlinger være forskjellige.

Du vil ikke være forutsigbar og kjedelig, men du bør være sikker og trygg. Hun vil vite at du kan ta vare på en familie, gi og være en god far. Enten du vil ha barn med en gang, senere, eller ikke i det hele tatt, vil egenskapene til en god far være lik en god mann.

Vær sterk og avgjørende, men samtidig, snill og følelsesmessig forbundet på et dypere nivå med familien og kjære. Ha en følelse av ansvar for dine handlinger, men vær klar til å involvere din partner i de beslutningene du ønsker å gjøre. [Les: 9 utvilsomt skilt du er allerede et ektemateriale]

Når du er dating og spesielt når du er ung, blir det å være en sultende kunstner eller bartender som "kule", edgy, og ikke en dårlig ting i det hele tatt. Men når du tenker på å slå seg ned, bli gammel sammen og ha barn, vil kvinner verdsette suksess og sikkerhet. Å ha en god jobb, og midler til å støtte deg selv, er viktig.

Ingen kvinne vil gifte seg med en fyr hun skal sørge for og behandle som et annet barn. Derfor er det en god ide å fokusere på arbeid og karriere for å få livet ditt i orden før du tenker på å slå seg ned. [Les: 25 tegn og kvaliteter som gjør deg best av begge verdener]

Etter dette, er beslutningen om å komme inn i et seriøst forhold ikke tatt lett, og kvinnen du vil være med, vil definitivt vurdere vurderingene av hennes nære venner og familie.Å være en fin, pålitelig og snill mann vil endear deg til de rundt henne.

Vis dem at du kan behandle henne godt, og de vil gi sin velsignelse. Hvis hennes kjære ikke liker deg, kan det godt stoppe et spirende seriøst forhold før det noen gang kom i gang. [Les: Er du typen fyr hun kan vise seg til mor?]

Selvfølgelig bør du ikke være en pushover og fortsatt være din egen mann, følge dine drømmer og lidenskaper, og jobbe for å leve livet du ønsker. Forskjellen er nå at du ønsker ekteskap og en familie i det livet, som vil bli to av dine toppprioriteter.

Hvilken vil du være?

Etter min mening bør en mann tilbringe sin ungdom fokusert på personlig vekst og bygge et suksessliv for seg selv og sin fremtidige familie. Dette betyr at de møter casual og får både forhold og generell livserfaring gjennom tenårene og tidlig tjueårene.

Når du kommer til midten av slutten av tjueårene, kan du bestemme det er på tide å begynne å tenke på ekteskap og en familie, og bevege seg mot å slå seg ned. På dette stadiet må du vurdere atferd og handlinger i tråd med dine prioriteringer. Hvis du vil dato, jobber du med å være attraktiv for kvinner som bare ønsker å date rundt. Hvis du vil ha et mer seriøst forhold, jobber du med å være stabil og pålitelig. [Les: Hva menn tenker imponerer kvinner og hva egentlig gjør]

På forsiden, hvis du alltid har vært "hyggelig fyr" som vil unnslippe den fryktede vennssonen og nyte et mer tilfredsstillende datingliv, vil du prøve å adoptere noen av egenskapene fra fyren hun vil Dato.

Jeg sier ikke at du skal være falsk eller late som å være noe du ikke er. I stedet vil du faktisk revurdere ditt perspektiv på kvinner og relasjoner, og se på hva du vil komme deg ut av det. Hvis du ønsker å date casually, men atferdene dine sier at du vil ha noe seriøst, er det denne feilen som ødelegger din suksess. Faktisk, hvis du leter etter noe mer seriøst, kan du finne mer suksess. Men nøkkelen er å justere dine handlinger med dine intensjoner.

[Les: 25 ting som gjør en mann uimotståelig attraktiv for kvinner]

På slutten av dagen, blir den fyren hun ønsker å date eller den fyren hun vil gifte seg, ikke gjør deg til en annen person. Det er bare et annet perspektiv og en intensjon på et annet punkt i livet. Din kjernepersonlighet vil forbli den samme hele tiden, og du vil fortsatt være deg uansett.

Anbefalt: