10 mest romantiske forslag ideer for gutter på et budsjett

Innholdsfortegnelse:

10 mest romantiske forslag ideer for gutter på et budsjett
10 mest romantiske forslag ideer for gutter på et budsjett

Video: 10 mest romantiske forslag ideer for gutter på et budsjett

Video: 10 mest romantiske forslag ideer for gutter på et budsjett
Video: Торий 2023, Desember
Anonim

Bekymret for at banken din ikke kan strekke seg til kostnaden av et romantisk forslag? Tenk igjen! Her er noen romantiske, men likevel rimelige måter å foreslå!

Hvis du er heldig nok til å ha en bankbalanse med flere nuller i det enn det er politikere i en bordell, trenger du sannsynligvis ikke mye råd om hvordan du oppretter det perfekte forslagsscenariet.

Men for de av oss er bare dødelige som er begrenset til mer beskjedne midler, jager ut til Bahamas på et siste øyeblikk, og har forlovelsesringen presentert av en kjent kjendis på en privat strand, mens de ledsages av strengseksjonen av London Philharmonic Orchestra er sannsynligvis et noe usannsynlig forslag. Ikke vær redd skjønt, stipendiater, hjelp er tilgjengelig for å gi det perfekte scenariet for forslagsstilleren på en shoestring. [Les: 20 grunner til å gifte seg og leve lykkelig etterpå]

Penger er ikke alt. Du kan foreslå med beskjedne midler!

Hvis du ønsker å behandle din signifikante andre til forslagets opplevelse av livet, tror du ikke at du er ute av drift, bare fordi du er avhengig av din penny jar for å betale for det. Noen av de beste forslag ideene er billige, nesten til poenget med å være gratis.

De sier at det er tanken som teller når vi kjøper noen en gave i stedet for verdien, og det samme gjelder for et forslag. Alt du trenger å gjøre er å passe på et hvilket som helst av forslagsforslagene i den følgende listen til personen du ønsker å gifte deg med, for å få øyeblikket en som hun vil huske for resten av livet.

# 1 Pakke din hindring. Få ting er like romantiske som en piknik, hvis organisert riktig på forhånd, og det går for en rekke forskjellige scenarier, inkludert et forslag om ekteskap. Gjør det stilig skjønt, med briller, musserende vin og en rekke lette, men sexy matvarer, alt pakket på forhånd og selvfølgelig hele poenget med situasjonen, ringen.

Du kan bare foreslå i løpet av piknik på vanlig måte, og hvis innstillingen er en stor skjønnhet, kan du føle at du ikke trenger å bekymre deg for å være for forseggjort. Men hva kan være mer romantisk enn å gjemme ringen på bunnen av et champagneglass som er klar for henne å finne på riktig tidspunkt, eller i en annen del av saken. Uansett er du på en vinner, og det vil ikke koste jorden. [Les: 20 ukonvensjonelle date ideer å ta henne på før du foreslår]

# 2 Sportstadion. Har du og din partner et favorittsportlag som du regelmessig besøker sammen? Hvis ja, hvorfor ikke dra nytte av fellesskapets ånd som de vanligvis bekjenner for å opprettholde og be dem om å stave ut forslaget ditt på poengtavle om halvtime? Det vil ikke koste en krone og vil gjøre ditt forslag til sentrum for alles oppmerksomhet.

Et par advarsler skjønt: bare utfør dette trekket hvis du begge støtter teamet i spørsmålet, ellers ser det litt osteaktig og egoistisk ut, og være veldig sikker på at hun vil godta forslaget fordi ingen ser en større idiot enn han som blir skrudd ned på den store skjermen foran tusenvis av mennesker.

# 3 Hjemme matlaging. Du kan foreslå middag i en fancy restaurant, men det koster en pen krone, så hvorfor ikke gjøre det hjemme i stedet? Få vennene dine involvert og skape et vakkert, romantisk miljø med stearinlys og alle trimmingene, og få dem til å vente på deg både hånd og fot. De kunne til og med ta ut ringen på en satinpute mens du harmoniserer en romantisk melodi for å skape en vakker effekt som en fancy restaurant bare ikke kunne tåle med.

# 4 Tilbake til begynnelsen. Prøv å ta henne til stedet du først møtte og foreslå henne der. Dette vil ikke koste en krone, forutsatt at du ikke møtte på ferie et sted eksotisk, og vil vise henne hvor omtenksom og oppmerksom du er. Få den til å bli full sirkel ved å forvandle henne fra kjæreste til fiancé på samme sted hvor du forvandlet deg fra venner til elskere. [Les: Parets veiledning til en romantisk kjøretur]

# 5 På røret. Nei, ikke London Underground - YouTube. Gjør henne en vakker video som lager en scenekollage, alle som fører opp til det vitale spørsmålet og legger det på YouTube. Deretter sender henne linken som forteller henne at du har funnet noen veldig søte bilder av en katt som spiller piano eller noe slikt, og så la historien utfolde seg. Priceless, romantisk og det koster ikke en bønne.

# 6 Det er så trivielt. Få henne rundt til deg for en romantisk kveld med en flaske vin, litt myk musikk og ditt favoritt triviabrettspill. Den eneste forskjellen denne gangen er at du skal plante et kort i et av spørrekortdekkene som bærer legenden. "Vil du gifte deg med meg?" Hun er bundet til å si ja til et slikt romantisk forslag mens lommeboken forblir fast intakt.

# 7 Det er skrevet. Denne metoden tar en viss forberedelse og lykke til, men prøv å skrive det vitale spørsmålet i snøen eller sanden, avhengig av hvor du er, og deretter ta henne for en intetanende spasertur rett forbi den på et senere tidspunkt.

Skjønnheten i denne metoden er ikke bare det faktum at den er helt fri til å utføre, men at den kan være like stor eller så liten som du mener passer. Hvis du får venner til å hjelpe deg, kan bokstavene være 10 meter brede eller mer - bare fantasien din begrenser hvor episk dette forslagsscenariet kan være.

# 8 kinesisk bankett. Selvfølgelig er ethvert restaurantforslag fint, men for å gi det en unik vri, gjør du et par fortune cookies på forhånd, en med "Vil du gifte deg med meg?" Melding innenfor den. Du kan til og med få medarbeiderne på handlingen, og ta en av servitørene med kakene til bordet på et forhåndsinnstilt punkt om kvelden.

# 9 Et magisk minne. Det er mye forberedelse som trengs for dette, men trekk noen enkle magiske triksinstruksjoner fra internett for å bedazzle henne og tilbringe de neste ukene som praktiserer i hemmelighet. På et tidspunkt når du har utviklet ferdighetene som er nødvendige for å utføre en forestilling, produserer du et kort fra pakken som en del av trikset med forslagsmeddelelsen skrevet på den. Detaljene er opp til deg, men det eneste som denne metoden koster deg er tid.

# 10 stjerner. En personlig favoritt av meg er denne metoden, men det koster noen få pennies for det lille utlegget som trengs for å kjøpe noen gløyd-i-mørke stjerner. Du kan kjøpe disse fra håndverksbutikker eller på internett. Bare vent til hun har gått ut et sted, lage en grunn, om nødvendig, og skriv ut forslaget med stjernene i en melding på soverommet taket.

Hvis du gjør det bra, første gang hun vil legge merke til dem, er det når du slår av lysene for å sovne og meldingen plutselig knytter seg til det mørkede rommet. Et vakkert øyeblikk som knapt bryter opp spargrisen.

[Les: Unik og romantisk forslag ideer å prøve]

Så gutta, ikke nøl med et øyeblikk for å peke det vitale spørsmålet. Med noen av disse forslagene til rådighet, selv de fattigste av oss, er i stand til å gjøre øyeblikket til å huske.

Anbefalt: