Crocodile Walk Exercise: En Core Cruncher

Innholdsfortegnelse:

Crocodile Walk Exercise: En Core Cruncher
Crocodile Walk Exercise: En Core Cruncher

Video: Crocodile Walk Exercise: En Core Cruncher

Video: Crocodile Walk Exercise: En Core Cruncher
Video: SUPER FAT BURNING EXERCISE - CROCODILE WALK 2023, Desember
Anonim

Når du beskriver de beste egenskapene til en krokodille, vil imponerende kjernestyrke trolig ikke gjøre de fem beste. Men gjør ingen feil, bak de skremmende tennene og lemklene klør er en muskelbunden midtseksjon, hvilken som helst fitness fiend ville være stolt av.

Etterlikning av krokodillens tur er dermed en utmerket måte å styrke din egen kjerne på, og bevegelsen er også spesielt beskattende på armer og skuldre. Krokodilturen er en kombinasjon av press-ups, planken og krypingen, så den retter seg mot en hel masse muskler samtidig.

ANBEFALT: Kjerneøvelser

Fordelene

Krokodilturen er en total kroppsøkt som forbedrer utholdenheten og bygger styrke i kjernen, armer, ben og skuldre. Hold bevegelsen sakte og kontrollert for maksimal fordel. Når det er sagt, hvis du virkelig vil ha det, kan en ekte krokodille slå 11mph på land, så det er noe å skyte for.

Hvordan gjøre det

Image
Image
  1. Start i en press-opp-stilling, med beina og armer skulderbredde fra hverandre.
  2. Senk deg ned til torso er så lav som det ville få under en presse opp. Du bør sikte på å holde overkroppen så liten som mulig gjennom hele treningen, og kjerne kjernen og gluten for å sikre at holdningen din er riktig.
  3. Begynn å gå ved å bringe et kne opp mot albuen samtidig som du beveger motsatt arm fremover. Gjenta så på den andre siden.

Croc-kryp er overraskende vanskelig, så sett ikke for stor avstand de første gangene du prøver, i stedet sikte på å fortsette sakte i 30 sekunder (du kan gå bakover hvis du går tom for plass) før du tar en pause og prøver igjen. Det blir enklere når du blir vant til teknikken, og så kan du legge den til i treningstrening.

Krokodiller er ikke det eneste dyret hvis perambulasjon er verdt å kopiere hvis du er på et treningsspark. Hvis croc-turen viser seg for vanskelig, kan du i stedet velge bjørnenes kryp. Forutsetningen er den samme, kryper sammen på alle fire, men du trenger ikke å få torsoen så nær bakken, noe som gjør det litt lettere på overkroppen.

Image
Image

Anbefalt: