Movie Date Guide til å bygge seksuell kjemi på kort tid

Innholdsfortegnelse:

Movie Date Guide til å bygge seksuell kjemi på kort tid
Movie Date Guide til å bygge seksuell kjemi på kort tid

Video: Movie Date Guide til å bygge seksuell kjemi på kort tid

Video: Movie Date Guide til å bygge seksuell kjemi på kort tid
Video: Meet the Mormons Official Movie (International Version) - Full HD 2023, September
Anonim

Planlagt en filmdato med en spesiell person? Hvis du vil ha en perfekt dato, kan du bruke disse filmdatatipsene for å få den beste filmdatoen du kan ha.

Filmdatoer kan føre til mange gode tider.

Det er en eviggrønn ungdomsdato ide, men det er noe enda eldre og erfarne datere har begynt å bruke i nyere tid.

Kommer til å tenke på det, har filmdatoer mange flotte aspekter.

[Les: 12 dating regler å være en stilig dater]

Du kommer til å sitte ved siden av hverandre i et svakt opplyst rom for et par timer med mange muligheter til å berøre hverandre, snakke tett eller til og med gjøre mye mer!

Filmdatoer kan være morsomt og kan alltid være klubbkledd med middag eller noe annet for å strekke datoen i lang tid.

Filmdato tips for en vellykket dato

Hvis du vil ha en vellykket filmdato, må du huske at det ikke handler om tiden sammen.

Hvis det er en første filmdato, må du planlegge alt hvis du vil avslutte datoen med mye løfte og kjærlighet i luften.

[Les: Tips for å være en flott dato hver gang]

Her er noen tips som kan hjelpe deg med å gjøre filmdatoen din til en stepping stone for kjærlighet og mye mer.

Hva er den beste typen film å se på en date?

Avhengig av datoens valg og ditt, kan du velge en film som begge vil nyte. [Les: Hvordan bli kjent med noen på en dato]

# Drama og romantikk er ikke perfekt for en første date. Det er for involvering og følelsesmessig. Datoen din kan ikke umiddelbart bli forelsket i deg. Du må først opprette scenen av forelskelse og spenning.

# Skrekk er for åpenbart. Det kan opphisse dere begge med utbrudd av frykt og adrenalin. Men samtidig kan det kutte den spirende romantikken med og med plutselige skrik og ufrivillig forstyrrelser.

# Filmer hvor det er mye å lage. Dette presser bare på det. Det er for åpenbart på en første date, og det sender feil inntrykk at alt du vil gjøre er å bli fysisk.

[Les: Hvilke jenter merker alltid på en dato og hva gutta alltid legger merke til på en dato]

# Handling filmer er kjempebra, spesielt de der det er mange raske biler og kanten av setetidene dine. Men det er en hitch. Handling filmer er ikke alles kopp te. Hvis dere begge er interessert i å handle, er det definitivt det beste alternativet. Den pumpende adrenalin kan excitere dere begge seksuelt og følelsesmessig uten å fremkalle frykt.

# Morsomme filmer eller en romantisk komedie er bare perfekt. Holder atmosfæren lys, og plottet er så enkelt at det er greit å bli distrahert. Romantiske komedier og Adam Sandlers filmer er de beste første datefilmene hele tiden. Det er morsomt og enkelt, og datoen din vil ikke hate deg hver gang du spør dem noe eller prøver å lage en samtale om Adam Sandlers egghead.

Hvordan kle på en filmdato

Vel, det er bare en film, virkelig. Gå casual og kle deg nøyaktig hvordan du vil kle deg når du ser på en film med noen av vennene dine. Det er en første filmdato, og det handler fortsatt om å se bra ut og gjøre et godt inntrykk på datoen din skjønt.

Et viktig tips, bruk god parfyme, spesielt rundt halsen din. Du må forlate en dvelende duft hver gang du kommer i nærheten. [Les: Hva å ha på en date]

Vær snill mot hverandre

Ikke glem oppførselen din eller det faktum at dere begge er på en dato, bare fordi du er opptatt med å se på en film. Hvis du er fyren, vær ridderlig. Hvis du er jenta, vær en søt damsel.

[Les: Hvordan være en ridderlig mann]

[Les: Hvordan være en perfekt damer i nød]

Kom inn i komfortsonen

Mens du ser på filmen, bruk disse tipsene for å komme inn i hverandres komfortsone uten å være påtrengende eller påtrengende.

# Bruk unnskyldning for høye scener til å snakke med hverandre. Akkurat som i en klubb, gir det en unnskyldning for å komme inn i den andre persons komfortsone.

# Forsiktig si noe mykt, så datoen din må komme nærmere deg. Bruk unnskyldningen til å skifte din rump nærmere. Det eneste mellom dere begge må være noen få inches av armlenet. [Les: Hvordan kaste du et uhell]

Bygg opp flørtende berøringer

Når du begge sitter veldig nær, bruk disse bevegelsene for å bygge den seksuelle kjemi. Du må huske at fokuset er på å bygge infatuation og attraksjonen. Kjærligheten følger snart nok.

# Bruk det store karet av popcorn som en unnskyldning for å berøre hånddatoen din nå og da. Ikke overdriv det skjønt. Bare et par ganger i hele filmen ville være perfekt.

# Legg albuen på en liten del av armlenet eller juster hånden din veldig nær armlenet. Ikke la det virke som om du sitter på armlenet. I stedet får det til å virke som om det er mye plass for din date å sitte komfortabelt eller hvile på hånden.

# Når datoen hviler hånden på armlen eller nærmer seg på et tidspunkt, ta armen veldig nær dem. Men vær ikke åpenbar. Vent noen minutter og prøv å berøre hverandres armer med den minste berøring.

Og når armen din berører din dators arm, må du ikke bevege armen bort. Bare lene deg tilbake og fokus på armene som berører.Ditt intense fokus på å nyte din dators berøring og vil ha mer, vil sette de samme vibrasjonene i datoen din og få dem til å nyte kontakten også! [Les: Kunsten å flirte ved berøring]

Hopp i det

Nudge armen nærmere etter en stund. Hvis begge armene dine har rørt i mer enn fem minutter, er det bare et spørsmål om tid før en av armene blir sår og stikkende. Ikke la det komme til det punktet uten å gjøre noe med det. Etter noen få minutter, bli modig og allikevel litt, skift armen på en åpenbar måte mot datoen din. Litt som om du er fokusert på filmen skjønt. Gjør din dato gjensidig tilbake ved å bringe armen nærmere deg?

Uansett hvordan datoen din oppfører seg, ikke bekymre deg for det. Du har allerede satt ballen i bevegelse med din uformelle berøring. Den eneste grunnen til at du måtte knyte armen var å la datoen din vite at du vet at begge armene har rørt hverandres. [Les: 20 tegn på tiltrekning på første date]

Gå nær, veldig nært

Gå veldig nær din date etter omtrent ti minutter, og hvis du er en fyr, hvisk du forsiktig inn i datoenes øre og spør din dato hvis hun har det bra. Hvis du er jenta, gå veldig nær øret og fortell ham tydelig at du har det bra.

Hvis du vil, kan du knytte datoen din hånd kort mens du sier det.

Du har bygget opp kontakten, og begge vil føle deg veldig intimt i den svake innstillingen nå. Alt du trenger er noen unnskyldninger for å få ansikter og lepper virkelig nær hverandres ansikter.

Hvis du har jobbet dine bevegelser godt og tålmodig, ville du ha imponert og gjort datoen din fallhodet over hælene i forelskelse allerede.

Kjærlighet vil snart følge, så lenge dere begge er seksuelt tiltrukket av hverandre. Hvis du vil, og du føler at alt går perfekt, kan du kysse datoen din enten på kinnene eller på leppene hvis det er noen gjengivelse under filmen.

Ikke avslutt datoen bratt

Selv om du ikke vil risikere et stort hopp ved å prøve å kysse datoen din, må du ikke avslutte datoen umiddelbart etter filmen. Det er for brått. [Les: Hvordan avslutte en dato på riktig måte]

Du har bygget momentumet, og du må avslutte datoen med romantikk for å skape balansen i kjærligheten etter å ha slått på datoen din seksuelle infatuering.

Gå for kaffe eller middag. Eller til dessert. Alt, så lenge det er et sted koselig og rolig. [Poll: Beste steder å gå på en dato]

Slutt med et godt inntrykk

Planlegg den andre datoen, eller ta den første datoen videre. Uansett, det er alt bra, og avhenger av måten datoen går, og datoen din gjengir seg til deg.

[Les: Når skal en fyr ringe etter en første date?]

Husk å spille det sakte og ta deg tid til å jobbe hvisker og berører. Gjør det riktig, og disse tipsene for filmdato vil definitivt sørge for at du har en perfekt filmdato med din spesielle person.

Anbefalt: