Klar for noen tårer? 20 filmer som får deg til å gråte

Innholdsfortegnelse:

Klar for noen tårer? 20 filmer som får deg til å gråte
Klar for noen tårer? 20 filmer som får deg til å gråte

Video: Klar for noen tårer? 20 filmer som får deg til å gråte

Video: Klar for noen tårer? 20 filmer som får deg til å gråte
Video: Her bryter en 16-åring inn når hun ser en kvinne bli seksuelt trakassert 2023, September
Anonim

Noen ganger trenger vi alle bare å sitte og gråte. Den beste måten å gjøre det på er å se på en av disse tårnene. Ta tak i vevet ditt, og gjør deg klar til å sobbe.

Har du noen gang fått humør til å bare gråte øynene dine? Mens det kan virke som om noen aldri vil gråte, vil du bli overrasket over hvor mange mennesker virkelig finner skrikende terapeutisk.

Du lurer kanskje på hvorfor noen vil med vilje gjøre seg til å gråte. Vel, det viser seg at gråt er faktisk svært gunstig for helsen din. Det reduserer stress, fremmer kreativitet, spyler giftstoffer fra kroppen din, og kan hjelpe deg med å løse tøffe problemer - selv om gråtene ikke er relatert til disse problemene.

Se hvorfor folk kanskje vil gråte?

20 beste tårn-jerker filmer

Hvis du er i humør for en seriøs natt med gråt, men bare ikke ser ut til å finne en grunn til å gråte, er det beste alternativet å duke ned i dine PJs, heve en masse tepper på deg selv og se på en av disse flotte filmene som er sikker på at øynene dine trives med tårer på kort tid. [Prøv: 66 virkelig deprimerende sanger for å få deg til å gråte og helbrede deg]

# 1 Hard Ball. Når en gambler lider av en tung gjeld som må betales, tar en opptreden som en liten ligatrener for mindre enn heldige barn i en av de tøffeste delene i Chicago, er livet for alltid forandret. Han finner seg snart knyttet til barna han trener og blir en stor del av sitt liv - det gode og det tragiske.

# 2 Titanic. To unge mennesker i kjærlighet, folk som prøver å holde dem fra hverandre, det største skipet som er gjort * på det tidspunktet * og en tragisk hendelse? Skriv inn: Titanic. Rose og Jack har nettopp funnet lykke i hverandre. Dessverre er deres lykke kortvarig når skipets skjebne tar en tragisk sving.

# 3 Notisboken. Nicholas Sparks har gjort det igjen. En annen romantikk utfolder seg med to personer som faller for hverandre, men er bare ikke ment å være. Vil deres livsstier holde dem fra hverandre? Eller vil det være mor til en velstående, prestisjetunge ung gal? Denne er en tårer som alle bør se minst én gang. [Sjekk ut: Godt gråt - 15 triste romantiske filmer som er en må-se]

# 4 Det beste av meg. Oh, Nicholas Sparks. Vil han noensinne ikke få oss til å se våre øyne ut? Amanda og Dawson var heldige nok til å ha funnet kjærlighet i sine videregående år, men en tragisk hendelse endret livet sitt. Når en felles gammel venn går bort, blir de gjenforenet. Men vil det vare denne gangen? Denne er en film som jeg personlig ikke kan hjelpe, men gråter til - uansett hvor mange ganger jeg har sett den.

# 5 Betal den fremover. Når en gjennomsnittlig samfunnsfaglig lærer tildeler en oppgave til sine ungdomsstudenter, forventet han aldri å ha en varig innvirkning. Når en student går utover plikten og oppretter en plan om â € œpay det fremover, â € œ han forårsaker en bølge av vennlighet som er evig.

# 6 Marley og Me. Hvis du er en stor hundelsker, er denne filmen en som vil få deg til å gråte øynene dine. Denne filmen er en som gjør at de tøffeste mennene gråter. Når to nygifte bestemmer seg for å legge til et nytt medlem til familien, trodde de aldri at en hund kunne forandre sine liv - for bedre eller verre. [Prøv: 9 tips for par som planlegger å få et kjæledyr]

# 7 Gamle Yeller. Vær forberedt, enda en gang, for vannverket. Når denne familien kommer over en hund som ødelegger et av sine felter, forventer de aldri å smake på dyret. Etter hvert som familien vokser nærmere den søte puppen, vokser også bekymringer over et rabiesutbrudd.

# 8 Dead Poetâ € ™ s Society. Når en høy standard, helsepresjonskole ansetter en ny engelsklærer, får de mer enn de forhandlet for. Hans uortodokse metoder blir en bekymring for foreldrene til disse ivrige elevene. Med sin hjelp kommer studentene ut av deres skjell og lærer å gripe dagen!

# 9 Min jente. En av de første gangene jeg har gråt over en film var med denne. En jente som er merket som en freak - på grunn av hennes mors død under fødselen og hennes fars jobb som driver en begravelsesservice ut av hjemmet, har en komplisert ungdomsår. Ting blir gjort vanskeligere av sin kjærlighet til sin engelsklærer og en tragisk ulykke. [Les: Hva er uberørt kjærlighet og hvordan man skal håndtere det]

# 10 Blindside. Når en rik, typisk sørlig mor tar inn en hjemløs tenåring, står hun overfor kritikk og et livsforandrende øyeblikk. Michael Oher er ikke bare en hjemløs ung mann. Han er beskyttende, snill og jævla bra til å spille fotball.

# 11 frihetsskribenter. Jeg så nylig på denne filmen for første gang, og kunne ikke holde tårene tilbake. En dedikert lærer tar stilling til en Los Angeles-skole som er full av risiko-tenåringer midt i raseri. Når hennes innsats for å lære elevene, tilsynelatende â € œincapable of learning, â € œ gjør mer enn noen forventet, er hele verden overrasket.

# 12 Pursuit of Happyness. Å være en eneste far, kastet ut fra hjemmet sitt og oppdra en ung gutt med seg selv med ingen steder å gå, finner Chris sitt liv mer enn en kamp. Men når han lander en jobb som praktikant på et prestisjefylt meglerfirma som ikke betaler ham penger, kan livet hans forandres for alltid. [Sjekk det ut: 9 ting du ikke kan overse når du daterer en enlig forelder]

# 13 Feilen i våre stjerner. En i remisjon, den andre ledsaget av en oksygen tank overalt hun går. De har mye mer felles enn de opprinnelig trodde. De finner kjærlighet, til tross for deres vanskeligheter.Men vil deres kjærlighet være nok til å vare?

# 14 Keith. Denne mindre kjente indiefilmen rev egentlig på hjertet mitt. En ung jente mener at hun har alt funnet ut … til hun møter en fyr som kan forandre livet hennes. Hun er tiltrukket av ham, men han holder tilbake og kan ikke åpne seg for henne. Hva gjemmer han? [Prøv: Hvordan ta vare på en syk kjæreste uten å miste den]

# 15 Husk Titans. Ikke mange mennesker er glade for det faktum at denne videregående skolen i Virginia må integrere en helt svart skole med en all-hvit skole. Og i en by hvor fotball feires mer enn jul, ser det ut til å være et enda større problem … fordi fotballagene må integrere også.

# 16 Min Hund Hopp. Jeg, for en, vet allerede at en hund kan være din beste venn. Men for Willie Morris hadde han ingen anelse om at dette var mulig før hans bursdagsgave kommer i form av en talentfull terrier med navnet Skip. Snart kommer hans kamp med mobber til slutt, og han får til og med kjærligheten til den peneste jenta i skolen. Men ingen av dette skjer uten motgang.

# 17 12 år en slave. I årene fram til borgerkriget blir en fri svart mann fra New York kidnappet og solgt til slaveri i sør. Han er møtt med en ondskapsrik eier, en snill eier, og en kontinuerlig kamp for å overleve med verdighet. [Sjekk ut: 10 enkle måter å være en mer sosialt bevisst person]

# 18 Gutten i stripede pyjamas. Midt i 2. verdenskrig blir en 8 år gammel feid bort med familien sin for å bo i nærheten av en konsentrasjonsleir hvor faren hans har blitt kommandant. Han vandrer til slutt nær leiren og befinner seg i en jødisk gutt. Deres naive natur og vennlighet gir dem mer problemer enn de fortjener.

# 19 Up. Selv om denne filmen er animert, vil det få deg til å føle. Når en 78 år gammel mann forsøker å oppfylle sin livslang drøm om å binde tusenvis av ballonger til huset sitt for å fly til den sør-amerikanske villmarken, blir han slått av med at en liten gutt var en forlovede på verandaen hele tiden.

# 20 En tur å huske. Når en troublemaking videregående skole blir utilsiktet forelsket i en religiøs ung kvinne - som han og hans venner pleide å gjøre narr av - hans liv er vendt opp og ned. De oppdager kjærlighet, sannhet og liv som de tilbringer sin tid sammen, men en tragedie truer sin kjærlighet.

[Les neste: 15 beste følelsesvennlige filmer for den ødelagte hjerte]

Du har kanskje hørt om alle disse før, og du har kanskje sett dem allerede. Men hver av disse rivefilmene er vel verdt å se på. Ta tak i vevene dine, pakk deg selv og gjør deg klar til å løsne vannverkene.

Anbefalt: