My Fitness Fingeravtrykk: Chris Good

Innholdsfortegnelse:

My Fitness Fingeravtrykk: Chris Good
My Fitness Fingeravtrykk: Chris Good

Video: My Fitness Fingeravtrykk: Chris Good

Video: My Fitness Fingeravtrykk: Chris Good
Video: Besøker Alina Marshal. Odessa-oppskrift. Stekt zucchini med hvitløk 2023, September
Anonim

Hva var det som å gå inn i ringen for første gang?

Oppsiktsvekkende og utmattende, i form av ikke helt å vite hva som skulle skje. I kampen før meg ble fyren slått ut innen ti sekunder, noe som er ganske uvanlig i White Collar Boxing, så det var en viss begeistring i oppkjøringen. Når du kaster din første punch og blir slått for første gang, setter det alle slags ned litt. Men det var en utrolig buzz, og det er derfor jeg fortsetter å gjøre det - den buzzen har på seg lenge siden også.

For meg er boksing nesten den perfekte kombinasjonssporten av kardio, styrke, total kondisjon, reaksjonshastighet og også viktigst, å lære noe. Med jogging lærer du ikke noe, du fortsetter bare, men med boksing, hver gang du er i ringen lærer du noe og blir bedre - det er nesten som et sjakkspill med motstanderen din. Det handler også om forretninger i den forstand at du kan planlegge å gå inn i ringen på en bestemt måte, men virkeligheten til det du finner når du kommer dit, kan være veldig annerledes, og hvis du ikke tilpasser seg den virkeligheten, kan du finn deg selv slått.

Hvordan vurderer du treningen din på en skala fra 1 til 10?

Jeg tror det er sannsynligvis på den øvre enden av skalaen for 56-åringer. Jeg har lyst på meg selv i ringen med noen over 50, men jeg har dessverre en tendens til å bekjempe gutter som er i trettiårene eller yngre. Jeg spilte profesjonell fotball da jeg var mye yngre og morsomt nok, jeg vil si at jeg er så passformen som jeg var da. Jeg er helt på den gode siden av åtte. Det er ned til gutta på Ringtone Boxing Gym - de er fantastiske. Det er et ekte boks treningsstudio, og jeg har aldri kjent treningsregimer som det.

Hvor viktig er helse og fitness for deg?

Det har blitt ekstremt viktig. For mange år siden kunne jeg komme med på det odde spillet tennis, fotball eller en runde golf, men nå er jeg i en situasjon der hvis jeg ikke gjør noe hver dag, føler jeg at jeg ikke holder opp med å gjøre hva jeg burde være. Det er nært nå til arbeidsmiljøet - vi har nettopp flyttet kontorer, og vi har yoga klasser og treningsmedlemskap. Jeg tror at arbeidslivet og treningsmiljøene virkelig kommer sammen på en svært harmonisert måte - den ene skaper den andre. Da vi utformet vårt kontor som var topphugget for oss.

Hvordan er treningsfingeravtrykket ditt unikt for deg og din karriere?

Det er sannsynligvis ganske unikt for noen i min alder - og noen som selger leppestift for å leve - i den forstand at jeg har valgt en kontakt sport som boksing for å holde seg i form. Jeg bar dem alle dumme på kontoret og snakket om det. Jeg prøver å gjøre to ukedager om uken, og så alltid lørdag og søndag. På grunn av jobben min er det uunngåelige middager og sosiale engasjementer, og så går jeg helt ut i helgene. Når det blir viktig for deg, er det utrolig hvordan du finner tiden - hvis du fortalte meg at jeg måtte gå på tredemølle i 45 minutter hver dag, garanterer jeg at jeg aldri vil finne tiden, men fortelle meg om å gå på treningsstudioet og gjør litt sparring i en time, og jeg vil definitivt finne tiden …

Anbefalt: