Kjæresten min er gravid: Hvordan lagrer jeg dette forholdet?

Innholdsfortegnelse:

Kjæresten min er gravid: Hvordan lagrer jeg dette forholdet?
Kjæresten min er gravid: Hvordan lagrer jeg dette forholdet?

Video: Kjæresten min er gravid: Hvordan lagrer jeg dette forholdet?

Video: Kjæresten min er gravid: Hvordan lagrer jeg dette forholdet?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, Desember
Anonim

Noen ganger kommer de beste juvelene i de minst attraktive pakkene. Hvis kjæresten din er gravid, sak deg ned, ta deg tid, omgruppere og hold igjen!

Det er ikke noe mer livsforandring enn å ha barn. Måten en mann planlegger for sin første baby er mye forskjellig fra en kvinne. Når en kvinne finner ut at hun er gravid, bekymrer hun seg umiddelbart for helsen til babyen og hva hun skal gjøre med å være alene. Hvis du lurer på, "kjæresten min er gravid! Hva nå? "Det er flere situasjoner du møter sammen.

En manns hode går inn i overdrive og bekymrer seg for hvordan han har råd til en baby og sørger for ting som college. Han er bekymret for ting som ikke er umiddelbare, men er godt inn i fremtiden.

Problemet er at en overraskelse graviditet er en av de vanskeligste scenariene for noen par til å gjøre det gjennom. Det er så mange følelser som er involvert i graviditet, mest ekte og deretter de hormonelle som kjæresten din går gjennom.

Kjæresten min er gravid: 10 spørsmål og scenarier må du knuse gjennom

Da jeg var 22, bodde jeg hos min fremtidige mann. Vi var knapt modne nok til å ta vare på oss selv, og den neste tingen vi visste, ble vi presset inn i voksen alder da jeg ble gravid. Vi begge gikk sparker og skrik, men vi gikk sammen.

Problemene vi møtte som et par er de samme som jeg hører mange par sliter gjennom når tiden går videre. Her er det du kan møte hvis kjæresten din er gravid.

# 1 Vi har ikke nok penger. Det kommer aldri til å være en tid i livet ditt der du føler deg økonomisk trygg nok til å ha en baby, med mindre du gjør din første million med tretti eller du er for gammel til å virkelig nyte barndommen.

Hvis du er bestemt til å være entreprenørskap og sette verden i brann, vil det ikke være en baby som driller dine drømmer. Faktisk kan det være katalysatoren som presser deg til å jobbe hardere, oppnå målene dine og finne din indre kreative ånd. [Les: 17 strålende, men enkle måter å spare penger som et par]

Penger gjør ikke en lykkelig familie, men det gjør det lettere. Du vil kunne gjøre det gjennom de tøffe stedene for å komme seg til et stabilt sted mens du fortsatt er ung nok til å få brannen i magen din til å gjøre det.

# 2 Vi er for unge. Ung er alle relativ. Det er en ideell alder å ha en baby, selvfølgelig, men alderen din bestemmer ikke hvor bra en forelder du vil være.

Da jeg var gravid med min første, bestemte jeg meg for at selv om jeg var ung og måtte gi opp litt mer enn jeg ville i min alder, da sønnen min var på college, ville jeg fortsatt være ung nok til å finne min andre vind … og jeg hadde rett, jeg finner den.

# 3 Vi har ikke vært veldig datert. Hvis kjæresten din er gravid, må du innse at å ha en baby er stressende for et forhold, enten du er sammen i ti år eller to dager. Hvis du er villig til å forplikte seg til å elske barnet, uansett hva som skjer i forholdet ditt, så kommer du ikke til å sette så mye press på dere selv for å få det til å slå sammen på samme tid.

Fokuser på hva dine prioriteringer er og juster etter behov. Ta en dag om gangen i forholdet ditt, og prøv å danne det underliggende vennskapet som det tar å være foreldre.

# 4 Vi kommer ikke sammen som det er. Mange tror en baby vil være limbindende deres forhold sammen. Det er ikke sant i det minste. Graviditet og det første året av babyens liv kommer til å bli fylt med mer stress enn du selv kan forestille deg. [Les: Stress ødelegger forholdet ditt? 10 tegn og raske løsninger]

De består av søvnløse netter, angst, press, og fremfor alt frykt for det ukjente. Selv om du hadde det største forholdet i verden, ville det fortsatt være utfordrende når du hører at kjæresten din er gravid. Igjen, du skal være foreldre om det er et felles partnerskap eller ikke, så lærer å komme sammen og støtte hverandre uansett hvilken type forhold du bestemmer deg for å ha, er nøkkelen til en lykkelig og sunn "familie" intakt eller ikke.

# 5 Går du gift eller fortsetter å bygge et forhold? Når kjæresten din forteller deg at hun er gravid, er en av dine første tanker "bør jeg be henne om å gifte seg med meg?" Hvis du tenkte på det før graviditeten, så kan det være mer spenning å legge til graviditetsoverraskelsen.

Men hvis du ikke var i nærheten av å spørre henne om å si «Jeg gjør», så er det best å sette det på vent og håndtere følelsene ved hånden. Det er ingen mening i muddying vannet om du ikke er der ennå. [Les: 11 måter å vite om dere begge er klare til å få en baby]

Det er ikke den samme samfunnsmoral som det pleide å være å få kjæresten din "slått opp". Graviditet er ikke noe å skamme seg over. Hvis du tror at det er slikt som skjebne, kommer den babyen, og det handler ikke om deg, det handler om at sjelen vil være her. Ikke føl deg presset til å be henne om å gifte seg med deg hvis det ikke er riktig tidspunkt. Ta deg tid til å finne ut hvor ditt forhold er på i fravær av et haglgevær bryllup.

Noen ganger kan det oppstå andre forhold der det krever at du blir gift. Hvis du får forsikring gjennom jobben din, og det er hun ikke, hvis du blir gift, vil forsikringen din begynne å dekke henne og sørge for at du ikke skylder en stor sykehusregning til slutt.Det kan være noen økonomiske fordeler å spørre på forhånd i stedet for å vente det ut. [Les: Skal du gifte deg? 14 måter å vite om det er for deg]

# 6 Hvis du ikke spør henne om å gifte seg med deg, vil hun fornærme deg? Hvis jeg kan være ærlig, finner noen kvinner det pinlig å være gravid og ikke gift. Hvis du elsker henne, og du tror du vil bruke livet ditt med henne, så er det best å gjøre forpliktelsen ut i det åpne. Selv om du ikke følger deg med å bli gift, kan et engasjement bidra til å berolige fremtiden for sin frykt. Det er mye trykkkjøring i den magen.

Du har muligheten til å gå, figurativt, gjør hun ikke. Hvis du ønsker å få henne til å føle seg som om du er spent, elsk henne, og er klar til å begynne på denne nye reisen som et par, så vent ikke på det bare fordi. Gjør det offisielt. Vil hun fornærme deg? Sannsynligvis ikke, men hvis du har følelsen, hvorfor sette det ekstra stresset på henne ved å få henne til å vente og lure på? [Les: 16 spørsmål for å snakke om ekteskap veldig enkelt]

# 7 Hvis du spør henne, vil hun alltid spørre om du bare spurte henne ut av forpliktelse? Igjen, en av de vanskeligste tingene om å fortelle kjæresten din, er du gravid, er å føle at du ødelegger livet eller "fanger" ham inn i noe. Kjæresten din tenker nok ikke på rotet hun fikk seg i så mye som rotet og forpliktelsen hun setter på deg.

Hvis du spør henne, og du virkelig mener det med glede og lykke, vil hun aldri lure på om du spurte henne bare fordi. Hvis hun er tilbøyelig til å se tilbake og lure på hva hvis, skal hun spørre om du spør henne eller ikke. Det er en følelse du ikke kan riste, og den eneste måten å angre på er å lage et fantastisk liv sammen hvor ingen ser tilbake og angrer noe av det, uansett hvordan det viser seg. [Les: 13 ned til jorden måter å uttrykke din kjærlighet uten ord]

# 8 Hvordan skal du fortelle venner og kjære? Hvis du synes det er vanskelig å fortelle familien din, tenk på hvor vanskelig det var for henne å fortelle deg. Det var bare en av henne.

Hvis du går til venner og familie som et lag og forteller dem med et kraftverk, kan det ikke komme noe, men positiv energi. Hvis de ikke godkjenner, skru dem deretter.

Bare husk at så sjokkert og fryktelig som du følte da du først fant ut, de er de samme følelsene at folk som elsker deg, går gjennom. De gjør det ikke for å skade deg eller for å squash din lykke. De gjør det spesielt fordi de vil at du skal være lykkelig, og de bekymrer deg for din fremtid. La dem bli vant til ideen på samme måte som du og kjæresten din gjorde - og er. [Les: 14 små måter å få jenta til å føle seg spesiell og elsket]

# 9 Hvordan kommer det til å påvirke din karriere og fremtidige drømmer. Det er to måter å se på å få en baby inn i livet ditt, og hva det betyr for din karriere og fremtid. Du bruker heller det som et middel til å motivere deg til å jobbe hardere for drømmene dine. Eller du kan føle deg dårlig for deg selv og klandre din mangel på fremgang på det faktum at du treffer tøffe tider.

Sannheten er i noen dårlig situasjon at de med vilje og kjøring alltid stiger til toppen. Det kommer til å bli vanskelig, vanskeligere enn noe du sikkert har gjort, men bare de beste tingene i livet er verdt. Og å ha et barn i livet ditt er en av de største velsignelsene du kan få. [Les: En nyttig refleksjon: Hva gjør jeg med livet mitt]

# 10 Ditt hus eller min? Forutsatt at dere begge har forskjellige steder, bestemmer dere om å beholde separate mellomrom eller leve sammen. Hvis du ikke beveger deg sammen, kan du gå glipp av noen av de mest magiske tider for å være gravid. Hvis du velger å flytte inn, er du fast sammen som det eller ikke, fordi økonomien ikke kommer til å bli bedre.

Beslutningen om å flytte inn er komplisert, men hvis noe skulle skje, vil du være der for å hjelpe deg på noen måte. Ikke noe du må bestemme om umiddelbart, det vil gjøre ting mye enklere å administrere. [Les: De 8 store ulemper med å flytte i ingen vil snakke om]

Hvis du jobber sammen og jobber mot den beste løsningen som bryr seg om følelsene til hverandre, uansett hva som skjer, vil det hele fungere fint. I dag ser du tilbake, og det vil ikke virke så stressende som det er nå. Alt i livet har en oppløsning, alt. Bare husk ingenting, eller en situasjon, varer evig.

[Les: Den trinnvise veiledningen for å håndtere en graviditet skremmer rolig]

Overraskelser er gode ting, ikke sant? Så hvis du finner ut at kjæresten din er gravid, prøv å se denne overraskelsen som, ja, en utfordring, men med potensialet til å være en av de mest utrolige tilleggene til livet ditt for livet.

Anbefalt: