Kjæresten min vil bli gift, men jeg gjør det ikke!

Innholdsfortegnelse:

Kjæresten min vil bli gift, men jeg gjør det ikke!
Kjæresten min vil bli gift, men jeg gjør det ikke!

Video: Kjæresten min vil bli gift, men jeg gjør det ikke!

Video: Kjæresten min vil bli gift, men jeg gjør det ikke!
Video: Staysman & Lazz - En godt stekt pizza 2023, Desember
Anonim

Hvis hun presser deg til å sette en ring på den måten før du er klar, er det det du trenger å gjøre for å minimere konflikten.

Er din Facebook-nyhetsfeed fylt med bryllupsfotografier, engasjementskudd og â € œsave dateâ € Â videoer? Synes alle rundt deg å bli hitched? Er kjæresten din antydende at det kan være tid for deg å slå seg ned, bli gift, starte en familie og hele shebang?

Menn, hold på hestene dine, for når bryllupet har smittet sinnet til en kvinne, kan bare de søte lydene av bryllupsklokker kvitte seg med det. Men det betyr ikke at du må gi inn og gifta deg med henne bare fordi du er presset til. [Les: 25 tegn på at hun bare er høy på bryllupsfeber]

Ekteskap er ikke bare tuxedos, blomster og tonnevis med planlegging. Det begynner hele livet sammen! Du må håndtere regninger, felles bankkontoer, ekteskapslisenser, og mange andre oppgaver du har sikkert aldri tenkt på før!

Men hvis du er fanget mellom å ha lyst til å nyte livet ditt som en ugift mann og ønsker å gjøre kjæresten din glad, så er det hva du bør gjøre.

For det første, finn ut hvorfor de ikke vil bli gift ennå

Den vanligste grunnen til at du ikke vil gifte seg er fordi forholdene ikke er rett. Men det betyr ikke nødvendigvis at det er noe galt med livet ditt nå. Du er nok ikke forberedt på å forplikte deg til en person for resten av evig, fordi du er fokusert på din karriere, du vil tjene mer penger, du vil gjøre ting uten å merke missen sammen, og en haug av andre ting.

En annen grunn til at du kanskje ikke føler deg klar er fordi du ikke føler det i tarmene du vil gifte deg med. Du har kanskje allerede gjort de tingene mest enkle menn gjør, men dypt inne, du kan ikke føle at ekteskapet er riktig for deg, kanskje ikke, kanskje ikke, noensinne.

Dette kan stamme fra å se elendige giftede mennesker, folk som mister seg i sine partnere eller de stigende skilsmissene. Det kan også være en beslutning hvor du vil tilbringe livet ditt med en person, men det er ingen ekteskap involvert. Bare se på Kurt Russel og Goldie Hawn!

Til slutt er den vanskeligste årsaken du kanskje ikke vil gifte deg med, fordi du ikke ser din partner som den du skal gifte deg med. Dette kan sting både deg og henne, men når du ikke føler at det er riktig, kan du ikke tvinge deg selv til å ha noe.

Hva skal jeg gjøre når hun ønsker å bli hitched, men du donâ € ™ t

Å vite hvorfor du ikke vil gifte deg med henne ennå, er en ting, men hva kan du gjøre for å holde henne og appease henne uten en kamp? Her er noen forslag.

#1 Tenk igjen. Tanken om ekteskap kan ha tatt deg av vakt, og ditt første instinkt er å bli defensiv. Du kom nettopp hjem fra en stressende dag, og din partner vil snakke ekteskap ?! Youâ € ™ re blakk før lønning, og kjæresten din vil begynne å planlegge et stort bryllup ?!

Når sjokket har gått ned, er det beste du kan gjøre, å gi det litt tid til å simre i din noggin. Kanskje kjæresten din har et poeng. Kanskje tiden er riktig for ekteskap, fordi livet ditt blir oppfylt, og det føles bare riktig. Bare tenk det over, skriv ned fordelene og ulemper, og hvem vet, du kan begynne å varme opp til ideen. [Les: 20 grunner til å gifte seg og leve lykkelig etterpå]

# 2 Stall og kjøp litt tid. Det forrige punktet krever litt tid. Men du trenger kanskje mer enn bare et par dager til å tenke på ting gjennom. Vær ærlig med henne og fortell henne at du trenger litt tid til å varme opp til ideen.

Husk å ikke få det til å lyde som om du vil ha en pause, ellers kan hun tenke at du er så avskåret til tanken på ekteskap som du bryter opp med henne! Gi henne en tidsramme som en uke eller kanskje enda en måned. På den måten vil hun vite når man skal forvente et forslag eller "Jeg vil ikke bli gift ennå" snakke.

# 3 Donâ € ™ t bruke løfter om â € œsoon.â € Â Ordet â € œsoonâ € er som en tikkende bombe. Du kommer til å få håpet på dager, uker, måneder uten et definitivt svar! Snart for deg kan være et årsspørsmål, men hun tror kanskje at du faktisk mente at du kommer til en beslutning innen noen få uker. Vage løfter om â € œsoonâ € vil få noen av dere ingen steder, og det vil trolig få kjæresten din til å føle at du kommer til å glemme problemet. Og du vet at det er bare en kamp som venter på å skje.

Husk at hvis du holder for mye, kan partneren din ende opp med å bli utmattet fra alt venter. Hva er verre, er hvis hun tror du er ferdig med å tømme ting, da har du allerede kommet til en beslutning uten å fortelle henne. Mann opp, si hva er i tankene dine og ikke hold henne hengende!

# 4 Finn ut om det er virkelig ekteskap din partner vil. Noen ganger trenger relasjoner en "level up". Når du har vært sammen med partneren din for en stund, har ting en tendens til å bli litt ensformig. Det er mulig at kjæresten din mener at den eneste måten å kvitte seg med monotonen på, og for å gi forholdet ditt en oppgradering, er å fordyre deg i å planlegge drømmebröllopet ditt, bli hitched og gå på en super morsom bryllupsreise.

Men prøv å se om det er mulig å placere henne ved å gjøre en annen type oppgradering. I stedet for ekteskap kan du flytte sammen, du kan få en felles bankkonto, eller kanskje til og med få et kjæledyr som du kan ringe babyen din.

Du kan begge få en smak av ekteskapets ansvar uten den faktiske turen nedover alteret, så det er en vinn-vinn. På denne måten kan du også finne ut om du har rett til hverandre nå, eller hvis du trenger å jobbe på et par problemer først. [Les: 10 tips for par som ønsker å leve sammen]

# 5 Hvis partneren din gjør noe for å hindre deg i å gifte seg med henne, si det! Bruker hun for mye? Er hennes økonomi ut av hennes kontroll? Virker hun følelsesmessig umoden? Teller hun på deg for alle husarbeidene? I stedet for å bare ignorere problemet og si: Det er du ikke, det er meg, hvorfor ikke begynne å ha forholdsevalueringen snakk. Ingen bør være gift før du har denne snakken.

Sammenhengen vurdering talk kan du diskutere hvor du er i et forhold. Har dere begge vokst sammen? Kan du ta vare på hverandre? Er det noe du gjør som vil holde deg fra å ha et vellykket forhold? Er hun plaget av snorken din så mye som du er plaget av hennes morgenpust? Ingen relasjon er perfekt, men i det minste kan du utforske ditt forhold i dybden for å hjelpe deg med å komme opp på måter å få det til å fungere enda bedre. [Les: 12 tegn på at du går på eggeskaller i kjærlighetslivet ditt]

# 6 Hva om du ikke ser deg selv gift med din partner? Som nevnt ovenfor kan dette være den mest hjerteskjærende tingen du kan fortelle kjæresten din. Selv om du er i et forhold, er et forgang til ekteskap, kan det komme en tid da du vet at du elsker henne, men du vil bare ikke gifte seg med henne.

Det er mange grunner til dette. Du ser kanskje ikke deg selv i mer enn en håndfull år. Eller kanskje ditt forhold er bygget på noe som ikke vil holde opp i overskuelig fremtid. Kanskje hun føler seg som den rette nå, men når du kommer fremover i dine respektive karrierer, vil du bare skyve fra hverandre.

Kanskje det er egentlig ikke henne som er grunnen til at du ikke vil gifte deg. Kanskje du bare er helt avansert til ideen om ekteskap etter å ha sett folk du elsker, rive deres ekteskap fra hverandre. Uansett hva årsaken måtte være, må du være helt ærlig med henne, slik at hun ikke får håp om henne.

[Les: 12 tegn på at du kan ha forpliktelser]

Noen av de ovennevnte tipsene skal hjelpe deg med din delikate situasjon. Stall hvis du må gjøre nivået opp ting, har "the talk." Hvem vet, kanskje du ikke ser deg selv gift med henne snart, men bildet av henne som går nedover alteret i hvitt kan bli klarere og klarere når forholdet ditt utvikler seg.

Anbefalt: