Nathaniel Wood forbereder BAMMA 18

Innholdsfortegnelse:

Nathaniel Wood forbereder BAMMA 18
Nathaniel Wood forbereder BAMMA 18

Video: Nathaniel Wood forbereder BAMMA 18

Video: Nathaniel Wood forbereder BAMMA 18
Video: МИЛЛИОНЫ ОСТАВШИЛИСЬ | Ослепительный заброшенный ЗАМОК выдающегося французского политика 2023, Desember
Anonim

Ved signering med BAMMA

Det er flott å logge med BAMMA fordi åpenbart alle vet at det er det største showet i Europa. Utenfor UFC er det en god plattform å være på. Jeg har gjort min tid på å kjempe på alle de små kampanjene nå er det på tide å ta et steg opp, og dermed signere med BAMMA for en fem kampavtale. Så åpenbart drømmen er UFC neste. Det er et steg opp nå til neste steg opp!

På å være verdensklasse uten trening i Amerika

Jeg tror du kan. I øyeblikket trener jeg med høytstående gutter, som om jeg trener med [UFC-fighter] Brad Pickett to ganger i uken og åpenbart er jeg ikke sikker på hvor han er rangert nå, men han er en av de beste i verden. Jeg har høyt nivå gutta jeg kan trene med. Det er åpenbart at det er deler av landet der folk kan kjempe for å få gode treningspartnere eller sparringsøkter, men i øyeblikket går jeg inn med klassens gutta og åpenbart på et tidspunkt vil jeg gjerne gå over andre steder for å trene, men jeg gjør det ikke tro at det er et must. Se på Conor McGregor, han gjør mye av trening hjemme med gutta han har trent med siden han begynte. Noen ganger kan andre steder bli overvurdert.

På styrke og condition

Jeg har et godt styrke- og kondisjonsteam på Athletic Edge, som dekker hele den siden av tingene. De går inn i så mye vitenskapelig detalj at halvparten av tiden jeg ikke engang følger dem! De skriver ganske mye ut hva jeg må gjøre, og jeg gjør det. Jeg har det bra når jeg kjemper mot bantamvekt.

Min siste økt startet med to hovedøvelser. Jeg gjorde fem sett med knebøy og renset deretter. Da gjør vi vanligvis et sett med noe som en dumbbell benk etterfulgt av en dumbbell rad. Jeg gjør vanligvis lave reps og høye vekter. 2 sett med 5. Deretter 3 sett med 3. Deretter avslutter vi med en liten utholdenhetskrets med enten battleropes, medisinball eller Airdyne. Det er masse som vi gjør, og vi bytter det rundt, så jeg kjeder mig ikke.

Det er viktig at øktene ikke er for intense skjønt. Selvfølgelig må jeg trene andre steder, og det er veldig enkelt å over gjøre det, og når du kommer opp til neste sesjon, er du knackered.

Jeg jobber på full tid med taktekking, men når jeg har en kamp som kommer opp, tillater de meg å ta seg av. Noen ganger kan det være ganske stramt, men åpenbart er det en del hvis jeg vil gjøre det som en karriere.

På kosttilskudd

Jeg tar myseprotein, vanligvis som en del av et måltid. Så om morgenen lager jeg en breakfast smoothie, som grøt og frukt med litt protein der inne. Da vil jeg vanligvis ha litt mer etter en treningsøkt. Annet enn å spise sunt jeg egentlig ikke har noen strenge kosttilskudd som jeg har.

På å være spennende

For å være ærlig er det virkelig det viktigste for meg. Noen ganger er det ikke alltid en god ting! I kampen jeg mistet, burde jeg ha forsøkt å ta fyren ned og lå på ham for å fullføre runde fordi jeg ble gasset. Men en del av meg tenker bare … gjør meg ikke feil, du må gjøre hva du må gjøre for å vinne, men du ser Dana White og sier at det er gutter i UFC som bare vinner og de er kjedelige og ingen virkelig gir en dritt om dem. For meg er en av de viktigste tingene å være underholdende ellers ingen ønsker å se deg. Du vil aldri tjene penger ut av det.

For meg må du skille seg ut fra mengden. Stadig å vinne ved beslutning, kommer ikke til å gjøre det. Det er ikke underholdende, og ingen ønsker virkelig å se den. Fansene vil ha en god kamp.

På sin siste kamp

Jeg la merke til at mine Twitter-følgere gikk opp ganske etter den kampen! Jeg tror at YouTube-videoen på måten har noe som 180.000 visninger nå. Jeg forventer ikke det. For å være ærlig visste jeg ikke engang [han hadde brutt armen] på den tiden. Det var først da jeg så på det igjen, så han armen som en våt nudel som jeg skjønte hva som hadde skjedd.

På å håndtere et tap

Jeg vil ikke si det legger til press. Det tapet gjorde meg mye mer bra enn dårlig. Det endret helt min måte å se på ting. Det endret måten jeg trente på. For meg viste det meg at jeg trengte å forandre spillet mitt. I den kampen, da vi stod opp, var jeg bare bokser. Da vi gikk på gulvet gjorde jeg juijitsu. Det gjorde meg klar over at jeg trenger å trene mer MMA-spesifikk hvis det er fornuftig. Jeg endret helt treningsplanen min. Jeg begynte å jobbe med min slående trener, Joe Miles, som virkelig hjalp meg med å skjerpe opp på føttene. Jeg tok det mye mer seriøst. Det motiverte meg.

På motstanderen sin 5-4 post

Jeg prøver ikke å se på poster for mye. Jeg ser mer på hvem de har kjempet. Han har selvfølgelig kjempet seg fortapt for Ed Arthur som var den som slo meg. Jeg vet at han gikk fem runder med Aaron Blackwell, som er en treningspartner av meg og en strålende fighter. Jeg vet at han er en tøff fyr, men jeg tror ikke han har noe jeg ikke klarer å håndtere. Jeg tror jeg er en ny raser av fighter.

På hva folk bør forvente av ham

Forvent alltid og spennende kamp. Jeg tar alltid kampen så hvis folk stiller inn, blir de underholdt.

Nathaniel Wood kjemper 21. februar på BAMMA 18 i Wolverhampton Civic Hall, Wolverhampton bamma.com

Anbefalt: