Ingen unnskyldninger trening 11

Innholdsfortegnelse:

Ingen unnskyldninger trening 11
Ingen unnskyldninger trening 11

Video: Ingen unnskyldninger trening 11

Video: Ingen unnskyldninger trening 11
Video: Giant Boeing 747 Vertical Takeoff | X-Plane 11 2023, Desember
Anonim

Kombinere kardioarbeid med en enkel kroppsvektstrening som press-up skaper en krevende total kroppsutfordring som samtidig forbedrer utholdenhet og styrke. Denne treningen er mot klokka, så det vil også teste evnen til å fortsette når trykket er på og folk venter på at du kommer ut av veien i et travelt treningsstudio. Din oppgave er å fullføre 300 trykk-ups så raskt som mulig med litt roing kastet inn for godt mål.

Treningen

Du starter treningen ved å roe 300m så fort du kan. Men lenge dette tar er tiden du må fullføre så mange press-ups som mulig. Med andre ord, hvis rækken tar deg 56 sekunder, så lenge må du gjøre så mange press-ups som mulig. Gjenta denne prosessen til du har fullført 300 press-ups.

Det er imidlertid en fangst. Hvis du tar lengre tid enn 60 sekunder for å fullføre 300m-raden, må du utføre en straight-arm burpee for hver ekstra sekund før du til og med tenker på å starte pressen. Dette spiser inn i pressetiden din selv, fordi klokken starter så snart du går av roeren.

Øvelsesguider

Press opp Forsikre deg om at hver rep går gjennom hele bevegelsesområdet. Hold underkanten sterk ved å bøye tarm og rump mens du presser fra gulvet, spesielt i de siste stadiene av treningen.

Straight-arm burpee Fra stående legger du begge hender på gulvet utenfor føttene dine. Kjør begge benene ut bak deg, hold glutene stramt. Gå tilbake ved å kjøre føttene tilbake mot hendene, og hopp opp med hendene over hodet ditt.

Roing Still inn en avstand på 300m på roemaskinen og gi den 100% til du har fullført den. Kjører med bena og deretter bruker armene på slutten, gjør at ben- og ryggmuskulaturen gjør det meste av arbeidet, noe som gir armene litt pusterom for pressene.

Anbefalt: