9 Ikke-seksuell Slå oss som Arouse Girls Instantly!

Innholdsfortegnelse:

9 Ikke-seksuell Slå oss som Arouse Girls Instantly!
9 Ikke-seksuell Slå oss som Arouse Girls Instantly!

Video: 9 Ikke-seksuell Slå oss som Arouse Girls Instantly!

Video: 9 Ikke-seksuell Slå oss som Arouse Girls Instantly!
Video: Introverted Swinger--Consenting Adults ep 53 2023, Desember
Anonim

Mens det tar et blunk av hud og en kjole som etterlater seg lite til fantasien for å slå en fyr på, har kvinner mer uskyldige vendinger.

Menn er enkle. Ta et vakkert ansikt, en sexy kropp, et varmt smil, og hun er allerede halvveis mot å være en manns drømpike. Med kvinner er det vanskelig. Du kan være den mest dashing gentleman på denne siden av kloden, men hvis det ikke er gnist, så er det en no-go. Det er ingen rim eller grunn til hva som gjør kvinner på.

Kvinner er kompliserte vesener. Det tar mer enn en vakker kropp og et attraktivt ansikt å slå oss på. Det kan være en personlig egenskap eller en dum av vane som gjør det for oss. Det kan være en ansiktsfunksjon, måten du legger på et antrekk sammen, eller en hobby av deg som gjør at vi slår våre vipper og flip håret ditt på vei.

Det er en rekke seksuelle ting som kan slå kvinner på. Måten en kjole på bukser klemmer på sin rumpa, hans vaskebrett abs, eller den måten han kysser så lidenskapelig at vi blir igjen etter et par sekunder.

Det er imidlertid en verden av egenskaper som gjør henne varm for deg, og det spiller ingen rolle om du er hunky Johnny Bravo, eller vilje Dr. Sheldon Cooper, eller så sosialt vanskelig som Rajesh i Big Bang teorien. Hvis du har en av disse egenskapene, vil du få et kvinnes øye … eller hjerte. [Les: 25 ting som slår en kvinne på - seksuelt og ellers]

Personlige trekk som setter kvinner på

Ikke alle er født med Channing Tatums abs eller Tom Cruise's smil, men det er ting du kan gjøre for å forbedre måten du ser ut, slik at du kan slå noen kvinners hoder på vei.

# 1 Den musky, manlige duften. Vi har alle sett ham - oozing med sex appeal og med en flair for drama, mannen som stirrer på Old Spice TV reklame er et syn å se. Han rører våre lend som ingen andre. Lukter denne kjente duften på mannen vår, gjør oss i et blunk.

Men det trenger ikke å være denne spesielle duften. Det kan være duften av munnvannet når du introduserer deg selv eller din aftershave som wafts mot oss. Så lenge du lukter som om du har en ganske god forståelse for personlig hygiene, så er det et øyeblikk på. [Les: 25 minste detaljer om en fyr som helt kan slå en jente av om ham!]

# 2 Et smil som blinder. De sier at kjærlighet er blind. Da har det et blendende smil sikkert en måte å blindre din kvinne til å falle for deg. Du trenger ikke å ha tenner som er like perfekte som Brad Pitt, heck, du kan få tenner så skarpe som Ethan Hawkes, og du vil fortsatt hakke noen kvinnelige hjerter hvis du blinker et smil eller to. Hold tennene rene, og pusten på den friske siden, og smilet ditt vil gå langt.

# 3 Suit opp! Det er noe om en fyr som kan trekke av en fin dress. Ta for eksempel Hvordan jeg møtte din morS Barney Stinson. Han vet sikkert en ting eller to om kvinnelig attraksjon. Du må bare se på hans Brokode og hans blogg, og du er nødt til å finne ut om hans utnyttelser med kvinner.

Men det trenger ikke å være en dress. En mann som kan trekke seg av en t-skjorte og shorts og fortsatt ser dashing i den, er like varm som en fyr i en drakt. Trikset er å vite hvordan man skal kle seg for anledningen. Tross alt vil en dress ikke gjøre det bra hvis du skal tilbringe en dag på stranden eller på en båt til sjøs. [Les: 12 tips for gutta som går ut på en dato]

# 4 En fremmed aksent. Ingen kan motstå en fyr med en fremmed aksent, det være seg en fransk, skotsk eller den gode ol 'sørlige trekningen. Tro ikke på meg? Lytt til Javier Bardems spanske aksent i Spis, be, kjærlighet eller Hugh Grants engelske aksent i Valentinsdag, eller kanskje Jason Stathams cockney engelsk i noen av hans britiske filmer.

Tror du fortsatt ikke på meg? Matthew McConaugheys Texan drawl og Chris Hemsworths Aussie-aksent ber om å være forskjellig. [Les: 15 seksuelle trekk som vekker en jente hver eneste gang!]

Hobbyer og vaner som setter kvinner på

Noen ganger er kvinner slått på, ikke slik du ser ut, hvordan du lukter, eller hvordan du høres, men av tingene du gjør. Her er noen ting som gjør at hun går fra rød til grønn på et øyeblikk:

# 1 Bookworms. Det er noe om menn som leser bøker som gjør kvinner til. Trenger du bevis? Sjekk ut @hotdudesreading på Instagram eller Hot Guys Reading Books på Tumblr, og du er sikker på å finne tonnevis av liker for hvert bilde som er lagt ut.

Noen kvinner foretrekker menn som leser bøker i stedet for å lese enheter, mens noen ikke er så koselige. Så lenge du leser, er du sikker på å tiltrekke kvinner som liker mennene sine, brainy. [Les: Hvordan tiltrekke seg kvinner ved første øyekast uten problemer]

# 2 lidenskap. Menn med branner som brenner i magen, er menn med sult for noe som er verdt * og jeg mener ikke for å drikke whisky *. Tenk Elon Musk og hans lidenskap for vitenskap og miljø som brenner alle sine forretningsforbindelser, inkludert Tesla Motors og SpaceX. Tenk Brandon Stanton bak kameraets linser Menneskene i New York, skyte bilder av fremmede og dele sine historier.

Du trenger imidlertid ikke å ha Musk's milliarder eller Stantons kamera for å være lidenskapelig. Hvis du er lidenskapelig om de små tingene, vil kvinner visualisere deg som lidenskapelig om de store tingene.Det er ikke noe sexier enn en mann som frivillig på et suppekjøkken eller en som trener nabolaget barn i helgene om hvordan man skal pitche en ball. [Les: Hva menn tenker imponerer kvinner og hva egentlig gjør]

# 3 Talent. Kvinner, som fugler, er slått på når de ser at mannen viser sine dansevner eller belter det til U2 Med eller uten deg. Du kan ikke være quarterback eller basketballstjernen, men hvis du kan spille en fantastisk riff på en elektrisk gitar eller slå trommene a la Miles Teller i Whiplash, så er kvinner sikker på å stille opp for å møte deg.

Du trenger ikke å være i et band, skjønt. Hvis du kan stryke ord som Phil Kaye eller male likheten i et lerret, så har du spill, mann. Men så, hvis du har Channing Tatums dansbevegelser, er du en GUD, og du har ingen virksomhet som leser dette. [Les: Topp 15 vaner som kvinner hater på menn]

Ting menn gjør det som slår kvinner på

Kvinner kan være de uselviskeste vesener på jorden når de elsker noen, til og med til skade for dem. Det er grunnen til at en fyr dote på dem er en enorm sving på.

# 1 Veien til hjertet hennes er gjennom hennes morsomme bein. Det er ingenting som forvandler en ellers vanlig mann til drømmens mann enn noen få latterløse øyeblikk. Det kan være noe du gjorde, en vits du delte, eller en morsom historie som varmer en kvinnes hjerte. Hvis du har hennes kinn spylt med latter og øynene skinnende med glede, er du halvveis til hjertet og i buksene hennes. [Les: Hvordan la en jente smile, le og like deg med det samme!]

# 2 Med ord. Det er noe romantisk om å lese ømme ord med omsorg, skrevet av din manns hånd. Det er enda søtere å se navnet ditt skrevet på papir, så kjærlig som ordene som følger med det. Hvis det ikke er en tur, vet jeg ikke hva som er. [Les: En manns veiledning til å skrive et kjærlighetsbrev som en sann romantiker]

# 3 Mitt navn på leppene dine. Hvis jeg ser navnet mitt på papir, er det en tur, hva mer når det er på leppene dine. Det er noe om å høre navnet sitt hvisket eller uttalt av en annen person så kjærlig at det føles som lyden av engler som synger i ørene. Legg til litt av en aksent, og du er gylden.

Bonuspoeng hvis du har en stemme som Benedict Cumberbatch. Du vil ha kvinner på alle dine øyne og samtale. ALLE KVINNER. [Les: 8 romantiske gester fra de gamle dager savner alle jentene]

Å slå kvinner på er både lett og komplisert. Det er enkelt fordi de ikke nødvendigvis samsvarer med de vanlige krav til attraktive fysiske egenskaper. Du kan være gjennomsnittlig Joe, og du vil fortsatt ha en god sjanse. Det kan imidlertid også være komplisert fordi du kan ha sett med egenskaper for å slå på noen kvinner, det kan bare ikke være det samme settet av egenskaper som en bestemt kvinne liker.

[Les: Den trinnvise veiledningen for å gjøre enhver jente ønsket deg seksuelt]

Alt i alt har noen mennesker noe som vil slå en kvinne på, om det er et fysisk trekk, hans interesser eller hans handlinger. Trikset skal være presentert, være lidenskapelig og være viet, og du vil sikkert slå noen av de kvaliteter som setter henne på.

Anbefalt: