Dating en yngre kvinne? 10 ting en eldre mann burde vite

Innholdsfortegnelse:

Dating en yngre kvinne? 10 ting en eldre mann burde vite
Dating en yngre kvinne? 10 ting en eldre mann burde vite

Video: Dating en yngre kvinne? 10 ting en eldre mann burde vite

Video: Dating en yngre kvinne? 10 ting en eldre mann burde vite
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

Er du en eldre mann som dypper tåen til yngre og mindre krydret vann? I så fall, les videre for å seile jevnere hav og unngå forholdsbrutt.

Det er hver eldre fyrs drøm om å ha en ung, vakker liten ting som henger av armen på vei til middag eller en annen sosial funksjon. Men generasjoner mellom generasjoner kan være fulle av farer, og de fleste av disse farene kommer helt og holdent av en grunn: dårlig styring av forventningene.

Den eldre mannen i et forhold med en yngre kvinne sliter ofte med å identifisere hva det er som har tiltrukket henne i utgangspunktet. Som en konsekvens av å forsøke å finne ut hva forkunnskapen tiltok henne til deg og handle på feil logikk, kan det faktisk ha en negativ effekt.

Gjøre det beste ut av å være en eldre mann med en yngre kvinne

Faktum er at hun falt for deg, ikke en yngre fyr, og du må spille opp dine styrker uten å overkompensere eller vise noen usikkerhet. Hvis hun er en eldre mann, er det sannsynligvis en grunn, og det beste du kan gjøre i denne situasjonen, gjør det beste ut av det du har og hvem du er.

Følgende doser og donâ € ™ ts bør gi deg en bedre ide om hvordan du styrer posisjonen din i forholdet mellom mai og desember til din beste fordel.

# 1 Vis ut din følelsesmessige modenhet. En av de viktigste årsakene til at hun er med deg, og ikke med noen stud i sin egen alder, er at yngre gutter ofte ikke rammer det følelsesmessige merket. De kan ha kroppene av demigoder, men de kan også ha en følelsesmessig modenhet til en valnøtt. Gutter modnes følelsesmessig i en mye langsommere takt enn kvinner og kan lett komme inn i trettiårene med en femårig følelsesmessig intelligens. De ler på fart og tit vitser, sier nok.

Så dra nytte av den yngre fyrens feil. Vis henne hvor jevnlig du er, og hvor lett kan du snakke om dine følelser på en rolig og lydhør måte. Vis henne at din modenhet sikrer at et forhold til deg er et ekte følelsesmessig partnerskap, ikke en enveiskan til lekeby!

# 2 Vis din intellektuelle dyktighet. Du kommer ikke til dine senere år uten å lære noe eller to. Dette betyr ikke at du må snakke lenge om kvantefysikk eller politikk i sør-Sahara. Faktum er at du har en avrundet forståelse av verden som kommer til en rekke emner som den yngre mannen ikke kan røre ved.

Du har meninger som anses og respekteres, og du har tillit til å levere dem; den yngre mannen er begrenset til navn og forestillinger av sine favorittsportere, mens du kan holde retten på et hvilket som helst emne med letthet. Dette er en styrke som den yngre kvinnen beundrer og ønsker å. Vil du imponere henne? Ikke noe bedre sted å starte enn med stemmen din.

# 3 Del dine livserfaringer. Du trenger ikke å være en daredevil-stuntdriver eller ekstremsportsøsken for å plukke opp noen interessante opplevelser underveis. Tid tar vare på det. Det kan være mennesker du har møtt, steder du har vært på ferie, eller noe annet som skiller seg ut fra det vanlige utvalget av daglige aktiviteter.

Å dele disse tingene med den yngre kvinnen du har øye på, vil fascinere henne, scintillate henne og holde henne komme tilbake for mer - spesielt når hennes mannlige jevnaldrende kjemper for å finne noe å snakke om utenom Frat parties og MTV. [Les: 10 spontane romantiske trekk menn burde prøve på en date]

# 4 Ta en interesse i henne. Dessverre, dette er noe de yngre gutta er veldig dårlige på. De vil plage på seg selv uopphørlig, til kvinnen de beundrer er klar til å hoppe ut av det nærmeste vinduet i en siste uklarhet for å unnslippe. En samtale bør være en toveis gate med forsøk på å be om informasjon fra den andre personen, og det bør innebære så mye å lytte som å snakke - hvis ikke mer.

Dette er en annen styrke hos den eldre mannen. Hans nivåer av empati og tålmodighet har styrket seg over tid og vil vise seg å være et uvurderlig verktøy i ethvert forsøk på å tilfredsstille gjenstanden for ens ønsker. Hun vil føle seg viktig og verdig til å lytte til, og vil definitivt være klar til å ta ting et skritt videre.

# 5 La dine fingre gjøre snakkene. Hvis du er heldig nok til å utvikle forholdet til soverommet, så er du i en fantastisk posisjon for å konsolidere din overlegenhet over den yngre mannen. Det er vanligvis tilfelle at den twentysomething mannlige har en "jump rett inn, kjønnsorganer først og bare" slags tilnærming. Hvis han varer mer enn tiden det tar å lage et egg i sin egoistiske innsats for å nå et kokepunkt, kan kvinnen telle seg heldig.

Den eldre mannen vet imidlertid nøyaktig hva hans hender, fingre, lepper og tunge er for, og vet når de skal bruke dem. Bruk din seksuelle raffinement til å gi henne det som er lett, kan være hennes første sanne orgasme, og be henne om å komme tilbake for mer.

# 6 DONâ € ™ T prøver å kjøpe henne. Ja, du er eldre, du har sannsynligvis en bedre karriere enn noen av de yngre gutta hun vet, og dermed mye mer penger. Imidlertid, ikke prøv å dra nytte av dette faktum for å sikre hennes følelser. Hun kan føle seg fornærmet av dine forsøk på å kjøpe henne, og du kan ende opp med å skyve henne bort uten å ta kontakt.

Enda verre, hun kan imidlertid akseptere dine kontantdrevne fremskritt - og er det virkelig den typen jente du vil være i forhold til? Gullgravere gir ikke et langt og sunt forhold, og hun kan ende opp med å koste deg mye mer enn penger. [Les: 7 date ideer menn elsker, men kvinner hater faktisk]

# 7 IKKE få henne til å føle seg dårligere. Det kan være en fristelse for noen eldre gutter, med sitt vell av erfaring og kunnskap, å se seg selv som overlegen mot jenta de prøver å woo. Selv om hennes erfaringer ikke er like store som dine egne, må du ikke spille dem ned. De kan ikke bety mye for deg, men de gjør for henne. [Les: 7 dumeste feil menn gjør i relasjoner]

# 8 Lytt ikke på ryktene. Folk er en sjalu mengde skapninger. Det vil være menn og kvinner som begge tar problem med ditt aldersgap og sprer ondsinnede rykter og sladder om deg. Vi har imidlertid allerede forklart hvordan symbiotiske forholdet mellom en eldre mann og en yngre kvinne er, og du trenger absolutt ikke å lytte til nay-sayers. Hvis du begynner å lytte til ryktene og la dem sette deg av forholdet, skam deg.

# 9 IKKE gjør en Travolta. Vennligst vær så snill motstanden om å begynne å ta i bruk unge moter i et forsøk på å passe inn i hennes aldersgruppe. Faktum er at du aldri vil få det riktig, og du vil nok bare ende opp med å se ut som noen tidligere 70-tallers discolegende. Patetisk for deg, og svært pinlig for henne. Trikset er å sikte på stil over mote. Den passer til din alder, og mens mote er bare for sesongen, er stilen evig.

# 10 Ikke prøv å være en idrettsutøver. Viagra og energidrikker forbrukes, du er fast bestemt på å bevise for henne at alderen ikke er en barriere for å være en energisk kjærlighetsgud. Men du vil aldri konkurrere med en yngre mann på den poengsummen, og å være helt ærlig, det er ikke det hun vil ha fra deg, uansett.

Hun håper på fordelene med mange års erfaring og følsomheten det gir … ikke enda en rask kjønnsintervensjon!

[Les: Når er aldersforskjeller saken i forhold?]

Det er så mye om deg som en eldre mann at hun sannsynligvis vil være interessert i. Bruk disse tipsene, få mest mulig ut av hvem du er, og wow henne med dine overlegen ferdigheter i forførelse.

Anbefalt: