Vår favoritt Fitness Fads

Innholdsfortegnelse:

Vår favoritt Fitness Fads
Vår favoritt Fitness Fads

Video: Vår favoritt Fitness Fads

Video: Vår favoritt Fitness Fads
Video: Очистите печень, чтобы сжечь нейтральный жир в крови перед его накоплением в организме | Массаж 2023, November
Anonim

Wii Fit

Når Nintendos Wii-konsoll ble utgitt i 2006, ble det en hit med ikke-spillere takket være bevegelseskontrollene. Så det var ingen overraskelse at treningspakken Wii Fit var en lignende følelse. Selv om mer enn 22,5 millioner ble solgt, viste det seg at 64 prosent ga opp "nesten umiddelbart". Det var ikke så morsomt som et riktig spill og var ikke så effektivt som å gå på treningsstudio. Nintendo gjorde det bra, skjønt.

Shake Weight

Disse dumme håndkolene brukte "dynamisk treghet" for å gjøre musklene dine jobbigere. Eller så ble det hevdet. Om lag to millioner ble solgt i det første året (2010). Problemet var at anmeldere fant ut at de egentlig ikke fungerte - noen oppdaget de mistet muskler hvis de byttet fra normale vekter til disse gimmicks. Du ville brenne flere kalorier som gikk …

Tae bo

Et kryss mellom taekwondo og boksing, denne treningsstudioklassen (ved årtusenskiftet, uansett) var en glorifisert boxercise-rutine designet for å selge instruksjonsvideoer. Skaperen - filmen ekstra Billy Blanks - er en trofast kristen, som forklarer hvorfor noen av videoene inkluderte brudd på religiøse budskap og oppfordret deltakerne til å komme ut til Jesus da de følte seg trette.

P90X / Insanity

Disse to treningsprogrammene trakk folk inn med løfter om ekstreme kroppstransformasjoner på bare 90 dager. Og de kan jobbe. Men du må bruke rundt £ 100 på instruksjonsdisplayene og deretter bruke nesten to timer per dag, seks dager i uka til det. På toppen tok P90X / Insanity inn mer enn $ 400m i året, men du vil kjempe for å finne mange som har avsluttet programmet vurderer hvor mange pakker som ble solgt.

Toning sko

Et par trenere som gir deg en ben-dag bare fra å vandre rundt? Høres for godt ut til å være sant! Det var. Enkelte merker opprettet bevisst ustabile sko som de hevdet ville fungere i din kalv og glute muskler mens du slentret - og de var en hit. Inntil folk klaget over mangel på resultater og saksøkt for å avgjøre falske reklamekrav.

Anbefalt:

Ny