10 Ut av esken Ideer til Valentinsdag

Innholdsfortegnelse:

10 Ut av esken Ideer til Valentinsdag
10 Ut av esken Ideer til Valentinsdag

Video: 10 Ut av esken Ideer til Valentinsdag

Video: 10 Ut av esken Ideer til Valentinsdag
Video: Топ 10 здоровых продуктов, которые вы должны есть 2023, September
Anonim

Å ha den beste Valentinsdag handler ikke bare om blomster og romantiske middager. Noen ganger kan de enkleste tingene gjøre dagen din fantastisk! Av Geninna Ariton

Når du er i et forhold, hater du enten denne dagen eller du elsker det. Du elsker at det betyr kjærlighet og romantikk. Du elsker også at det får deg til å feire ditt forhold til din betydelige andre. Og hvis du hater det? Du tror det er en kapitalistisk knep for bedrifter å tjene mer penger. Du tror det er overvurdert som par kan alltid ha en Valentinsdag hver dag.

Hvorfor være kjære når du kan være kreativ på Valentinsdag?

Uansett hvilken side du er på, kan ikke Valentinsdag unngås. Det er en tradisjon som feires over hele verden, og hvis du vil gjøre noe som ikke involverer hjerteformede bokser og godterier, så er denne listen for deg. Her er 10 ut av boksens ideer til Valentinsdag.

# 1 Få en ny beste venn. De sier hunder er en manns beste venn. For Valentinsdag, hvorfor ikke du og din partner gå ned til et husdyranlegg og frivillig? De kjæledyrene, enten katter, hunder eller parakitter, vil elske deg for det, ubetinget. Og du vil ikke være i stand til å motstå det utseendet du vil få fra disse kjæledyrene som ønsker å ha dine klemmer og spilletid.

Før du gjør dette, må du forsikre deg om at ingen av dere er allergiske mot hund eller kattpels, og at du har kontaktet et kjæledyrhytte for å arrangere et besøk. Noen kan ikke ta imot walk-in frivillige, men andre kan. Bare tenk på det som bookingreservasjoner for dette hotellet ved stranden.

# 2 Vær anti-romantikk. Hva er motsatt av å se romantiske komedier eller dramatiske kjærlighetsfilmer på Valentinsdag? Ser på horror filmer, selvfølgelig! Mennene vil takke for det som de får puste gjennom hele filmen. I motsetning til å sove gjennom romantiske komedier som kvinnen alltid velger å se, passer dette til dere begge.

Å bryte ut av normen er ikke dårlig. Men tenk på dette som en uselvisk handling av å gi opp osteaktig, grøtaktig film og la i noen Halloween-ånd så tidlig som i februar. Dessuten gir det deg bedre grunner til å snuggle og klemme din partner, spesielt når scenen blir mørk og skummel. [Les: 25 søte små ting å gjøre for kjæresten din denne Valentinsdagen]

# 3 Adopter singlene. Du vet hvordan dette går. Du har en betydelig annen, men du har også enlige venner. Spred kjærligheten ved å lage mat for dine enslige venner. Hver dag er en Valentinsdag med din kjære, så hvorfor forbereder du ikke en singelfest for alle dine enslige venner? Hvem vet at du kanskje kan spille cupid til noen av dem? Dine venner vil elske deg for det. Det er det som Valentins handler om.

# 4 Sunn konkurranse. Du og dine signifikante andre er alltid å gi og sette hverandres velferd foran deg. For en forandring, hvorfor kommer dere ikke inn i en sunn konkurranse? Prøv å slå hverandre i videospill eller brettspill, hvis du er både innendørs type. Eller hvis du er eventyrlystne, hvorfor går du ikke ut i et skytespill og prøver å se hvem som har et bedre mål? Eller spill en-til-ett-basseng. Eller prøv å løpe?

Ideene er uendelige! Bare finn to ting som du er både gode på og fjern dette fra alternativene for å få en rettferdig start. [Les: 20 ukonvensjonelle dato ideer å gå på denne Valentinsdag]

# 5 Kom ned og skitne. Alle kommer ned og skitne når solen forsvinner. Men du og din partner vil bli ute for å komme seg og skitne. Hvorfor starter dere ikke dagen med en tur til fjellet og avslutter den med et romantisk bål som du ser opp på stjernene?

All den rene uteluften vil få deg til å føle deg bedre, og stemningen for å være under stjernene med en brannoppvarming, begge er søte nok til å være en Valentinsdag. Men det er fortsatt ikke kjempestor middag på taket. [Les: 13 romantisk middag dater ideer å prøve]

# 6 Våren ren! Mens alle er ute og ser på filmer eller spiser middag, kan du og din partner rense hele huset. Det er en fin måte å knytte som dere ser hverandres rot, og du får en mening om hvilke ting som blir og som må gå. Ingenting vil binde deg mer enn å komme ned på fire, skrubbe gulv og deretter dusje sammen etterpå. Og du kan både høste fordelene med å ha et rent soverom, tross alt det våren rengjøring.

# 7 Motstander tiltrekker seg. Er din signifikante andre den geeky typen? Hvorfor utfordrer dere dere ikke til en 100.000 puslespillmaraton? Eller bare 10.000 stykker hvis du ikke har hele dagen. Eller hva med å prøve å kartlegge fordi partneren din ønsker å være en profesjonell go-kart-driver, selv om du sa nei til det tusen ganger?

Å være uselvisk og la partneren gjøre noe de vil elske, er også verdt å vurdere denne kommende Valentinsdag, spesielt hvis du ikke liker det. Skift hver Valentinsdag for å finne ut hvilken aktivitet du vil prøve, bare for å gjøre ting rettferdig.

# 8 Hjertet i saken. Valentinsdag handler om hjerter, om å gi og elske.Hvorfor bruker du og din partner ikke dagen din frivillig arbeid på barnehallen, spesielt i kreft- og kardiologiske områder hvor dødeligheten er høy? Hjertene dine vil smelte med all den kjærligheten disse barna vil gi tilbake til deg, og du vil ikke bare føle deg bra om deg selv, men det vil også bringe deg og din partner nærmere hverandre.

#9 Spill hus. Få slipp på dine indre mommas og poppas mens du leker med barn fra barnehjem eller i ly. Du vil se hvor mye de trenger deg til å være der for dem. Du vil selv bli overrasket over hvor fort ungene binder med deg, selv om du bare har bodd der i et par minutter. Denne aktiviteten kan hjelpe deg med å forestille deg selv som foreldre.

# 10 Det er enda en dag. Sannheten er Valentinsdag er bare en vanlig dag. Men å ha noen til å dele den med, det er ekstraordinært. Det er ikke hver dag at du har gleden av å ha en betydelig annen som bryr seg om deg mer enn noe i verden. Så vær oppmerksom på det mens du har det.

Ikke tenk på noe fancy. Bare tilbringe dagen som du vanligvis gjør. Men takk din partner for å være der, og for ikke å forlate selv om du blir uutsigelig når du blir lei deg, for å bli hos deg til tross for og til tross for alle dine feil. Det er det som kjærlighet handler om.

[Les: 50 fantastiske dato ideer til Valentinsdag]

Selv om det er sant at Valentinsdag bare kommer en gang i året, må det ikke alltid være slik. Du kan feire det hver dag med din betydelige andre eller dine venner eller familie. Bare ikke glem at denne dagen handler om å spre kjærligheten!

Anbefalt: