25 perfekte gaver til å få kjæresten din til jul

Innholdsfortegnelse:

25 perfekte gaver til å få kjæresten din til jul
25 perfekte gaver til å få kjæresten din til jul

Video: 25 perfekte gaver til å få kjæresten din til jul

Video: 25 perfekte gaver til å få kjæresten din til jul
Video: Ting alle jenter gjør 2023, September
Anonim

Clueless om hva du skal gi jenta din denne Yuletide sesongen? Vel, bekymre deg ikke mer - vi har kortsluttet de 25 beste gaver for å få kjæresten din til jul.

Julen handler om familie, kjære og gi. Men denne sesongen med jubel kan blandes med litt stress og frustrasjon hvis du ikke vet hva du skal gi jenta. Dette gjelder spesielt når kjæresten din allerede har gitt deg sin gave til deg rett i begynnelsen av desember. Det er nervepirrende, ikke sant?

Vel, vær ikke bekymret. Selv om du fortsatt ser etter en gave noen dager før jul, er det fortsatt tid. Så før du mister håp, bare støv deg av og se på disse lett-fulle ideene til de perfekte julegavene for å gi din honning.

Klassiske julegaver til jenta din

# 1 Watch. Det er ingenting som sier spesiell ennå upretensiøs mer enn en klokke for henne. Det er funksjonelt, men stilig nok til å bære med noen matchende smykker eller på egen hånd. Du kan gå med noe minimalistisk eller moderne. Du kan også velge en bejeweled en for en ekstra wow-faktor. Uansett jentens smak, vil du aldri gå tom for alternativer.

# 2 parfyme. En annen klassisk gave som også til fordel for deg er en duft som du vet at hun vil elske, og du vil også elske det på henne. Du kan gå for blomster, sitrus, woodsy, eller kjøpe noe laget av en av hennes favorittpersonligheter. Hvis du kjenner henne godt, vil du aldri gå glipp av merket med en god parfyme.

# 3 Smykker. For en * slags * no-brainer gave som vil sikkert ha henne gushing over deg, kjøpe henne et smykke til jul. Diamond eller perle studs, et kjede eller et armbånd er alle trygge spill. Men for den ultimate vinneren kan du gave henne med et Pandora sjarmarmbånd.

# 4 Kroppspleie. Du kan også vise henne hvor mye du bryr seg om henne, ved å skjemme bort henne. Dette kan være ved å gi henne backrubs eller ta henne til salongen, men det beste du kan gjøre er å også gi henne luksuriøse kropps- og badepleieprodukter som lotion, håndbalsam, kropps- og ansiktsskrubb, og mange flere.

# 5 Klærtilbehør. Siden kjølig vær er her, kan du holde henne koselig og komfortabel med noen klærutstyr som et skjerf eller et beanie. Velg noe som hun virkelig vil være stilig behagelig i løpet av den kalde ferien. Enda bedre, gi henne et par designer sko!

For din go-getter jente

# 6 Kaffemaskin. Hvis jenta din er en virvelvind av frister, møter og alt hun må gjøre, gi henne noe som kan hjelpe henne med å fortsette. Det er mange ekspress kaffemaskiner fra merkbare kaffemerker i disse dager, så dine valg er uendelige. Pak det med noen valg kaffe pods også!

# 7 Planner. En annen flott gaveide er en planlegger, spesielt hvis jenta din er den typen som liker å planlegge og fortsette å gjøre lister. Besøk dine nærliggende bokhandlere eller gå online for mer personlige og unike utseende.

# 8 Personlig kalender. I disse dager finnes det onlinetjenester som lar deg lage personlige kalendere basert på dine sosiale medier. Du kan til og med velge spesielle datoer i livet sammen og legge til tilpassede bilder og tekst for å gjøre kalenderen ekstra spesiell.

# 9 Personlig vin. Alt kan bli tilpasset i disse dager, selv din vin. Signal til jenta din for å slappe av og slappe av litt ved å gi henne en flaske eller to spesialviner som du personlig har valgt for sin smak.

# 10 Gadgets og tilbehør. Ingenting kan gjøre en travel jente livet så mye enklere enn noen få gadgets. Fra avtakbare tastaturer til høyttalere, fra nye telefoner til tabletter, kan du vise jenta din hvor mye du elsker henne med hvor mye du splurge på tekniske gaver til henne.

For din aktive jente

# 11 Fitness tracker. Det er så mye å elske om treningssporing, som den nyeste fan-favoritt, Apple Watch Sport. Fra å overvåke trinnene hennes og går til å bruke den som en fullt funksjonell forlengelse av smarttelefonen, er dette noe hun definitivt vil sette pris på.

# 12 Bluetooth-hodetelefoner. Hvis hun er i løp eller jogging og trenger å ha henne musikk med henne hele tiden, gi henne hodetelefoner som gjør at selv den mest kresne lydfilen hopper for glede. Sørg for å få et par som passer til hennes aktive livsstil.

# 13 En ny smarttelefon. Kanskje hun er den typen som holder slippe telefonen i vannet når hun er ute. Hvorfor ikke få henne noe som er praktisk talt vann-, sand-, støt- og værbestandig?

# 14 Fotoutstyr. Hvis hun er i det store utendørs hele tiden, kan hun ha tatt noen bilder av eventyrene sine. Tillat henne å dokumentere dem med letthet ved hjelp av noen flotte gir, for eksempel en GoPro, og kaste inn noen ekstra tilbehør for å starte opp.

# 15 Avslappingspakke. Etter en anstrengende dag som forlater musklene hennes i smerter og smerter, la henne komme seg med en foryngende avslapningspakke. Det er mange sett tilgjengelig i mange merker, så velg klokt!

For din bookworm dame

# 16 Ebook-leser. Hvis du er en jente som alltid trenger å lese en bok eller to, vil hun sette pris på en ebook-leser, spesielt hvis den er vanntett, så hun kan ta den i badekar eller til stranden.

# 17 Erotikk romaner. Hvis du vil krydre ting litt for jenta, kan du gi henne en erotikk-roman.Hvem vet, kan dere begge ende opp med å lese det sammen og gi dere en egen "lykkelig slutt". [Les: LitErotica - De beste lesningsanbefalinger for sensuelle sinn]

# 18 Volum sett. Enten hun er en fan av klassikerne, sci-fi, voksen-fiksjon, eller hva som ikke, vil hun definitivt sette pris på et volumsett, spesielt hvis det er en samlerobjekt.

# 19 Kokebok. Hvis hun er typen som fortærer alt hardt eller mykt bundet, er en kokebok et godt valg. Det er også en fin måte for dere begge å ha delikate hjemmelagede middager, og kanskje kan du til og med lage mat sammen som en måte å binde på.

# 20 Koselige bekvemmeligheter. Hver bok nerd setter pris på den koselige følelsen av plysj puter, fuzzy tepper, og praktisk talt alt som gjør sine timer med å lese så mye mer moro, komfortabelt og avslappende. Så tenk på luksuriøse kast og selv tilpassede puter for å glede henne.

For din homegirl

# 21 Innendørs hage. Hvis jenta din er den typen som helst vil være hjemme enn å gå ut og feste, så vil hun sikkert se noe som vil gjøre hennes sted ekstra snazzy. Få henne en innendørs hage og pleie plantene sammen.

# 22 Loungewear og undies. Denne er faktisk en gave du gir deg selv. Få henne et sett med sexy undies og forførende loungewear. Hun vil definitivt bruke disse når du er sammen, til din fornøyelse. Du kan klappe deg selv på ryggen nå.

# 23 Personlige personaler. Fra portretter til coasters, krus til sengetøy, kan alt enkelt tilpasses nå. Så hvorfor ikke få henne noe som vil minne henne om deg og dine morsomme tider sammen? Prøv nettsteder som Etsy for ideer.

# 24 Festpakker. Hun kan være en homebody, men det betyr ikke at hun ikke kan kaste et middels husfest. Få henne noen fancy vinbriller, karaffer, ostbrett, voksen- eller festspill, samtalestartere eller andre kule brikker som gjør at hennes gjester går â € œwow! Â € œWow!

# 25 Kjøkkenutstyr. En annen kul gave hjemme jenta vil definitivt elske er noe for hennes kjøkken, som en juicer, te infusere, en kaffemaskin, et molekylært matlagingssett, eller til og med et knivsett som vil få henne til å føle seg som en MasterChef * bare donâ € ™ t velg en kamp med henne mens hun skiver og dicing *.

Har du fortsatt ingen anelse om hva du skal gi henne til jul? Be vennene eller tjenestemennene om hva hun vil eller trenger som du kan få henne, og de vil mer enn sannsynlig kunne peke deg i riktig retning.

Du kan også gi henne noe unikt og quirky som en "Ring for en Kiss / Hug / Shag" klokke, Monogamy brettspill (for noen voksen moro), en verdenskort corkboard, "sex kuponger," eller morsom fotvarmere. Men hvis du virkelig ønsker å splurge på jenta din denne julen, kan du ta henne på ferieferie eller cruise som definitivt vil gi henne glede for neste jul med deg.

[Les: 10 frie og kinky gaver for å få jenta til jul]

Uansett hvilken gave du velger å gi din kjærlighet, fra et enkelt gratulasjonskort til de mest ekstravagante smykker, er det viktig at du spenderer med henne i denne spesielle årstiden med gi og kjærlighet. Så velg klokt, men sørg for å være oppriktig. Lykke til!

Anbefalt: