Personlige trenere på deres favorittopptak

Innholdsfortegnelse:

Personlige trenere på deres favorittopptak
Personlige trenere på deres favorittopptak

Video: Personlige trenere på deres favorittopptak

Video: Personlige trenere på deres favorittopptak
Video: Buying CHEAP Corvettes At SALVAGE Auction! 2023, Desember
Anonim

Hei, se, det er det ingenting å være flau for.

Være det fra hunden-eared-menyen som ligger fast på kjøleskapet eller den trofaste Deliveroo-appen, å bestille på en gang om gangen, trenger ikke å være en skitten liten hemmelighet. Vi vet at nonstop smoothies kan bli kjedelig. Vi vet at munnfylling etter munnfull av kale kan bli kjedelig. Og vi vet at det er ikke alltid mulig å lage en sunn middag for deg selv hver eneste natt. Og når det blir tilfelle, vil det alltid være en mann på en moped klar og villig til å sørge for at du ikke legger deg på tom mage. Takk den mannen. Tips ham godt.

Dessuten må den siste personen du gjemmer deg, være din personlige trener. Hvorfor? Fordi de gjør akkurat det samme, hva med sine lange og utmattende tidsplaner som spiser inn i sin matlagingstid. Og her er beviset.

ANBEFALT: 20-minutters måltid ideer fra Super-Fit Personlig Trenere

Vi grillet ti super-sunne personlige trenere for deres go-to takeaway middager, fra nye veganske alternativer til sunne alternativer til å bestille smart. Så vær klar til å levere en ny tilnærming til bestilling i.

Kaya Cansfield, Psycle London Ride Instructor

"Cook Daily, en liten vegansk restaurant i Shoreditch. Ærlig talt får jeg mat fra dem omtrent fire ganger i uka. Jeg vil anbefale å bestille Yoga Fire, Le Garden eller High Grade - den siste er stir-fry veggies med hamp olje i en røykfylt sød-sur-saus. Det er uvirkelig."

Mark Crowhurst, Spin og T3 instruktør på TRAINFITNESS

"Uten tvil, en karri. Hvis jeg er virkelig på en utblåsing, vil jeg gå på smørkylling, men hvis jeg vil holde ting litt under kontroll, velger jeg tandoori elementer fra leirovnen. På den måten kan jeg unngå de tunge sausene."

ANBEFALT: Foods Personlige trenere har alltid i kjøkkenet

Dan Lambert, Maximuscle Personal Trainer

“Domino-tallet! Pizza er gudens mat. Å være en fitness profesjonell betyr ikke å måtte gå glipp av forferdelig lørdag kveld TV og en mat koma. Det handler om balansen - jeg vil sørge for at mine andre måltider den dagen er lave i fett og karbohydrater og tjene hver skive med en intens trening. Du vil ikke være skyldig i å spise de tingene du elsker. Bare vær sikker på at de ikke forstyrrer fremgangen din."

Leo Savage, trener på tredje plass

"Jeg er rett på Deliveroo og på Byron Burger. Min hveteintoleranse betyr at jeg ikke kan spise burgerboller, men de har muligheten til å gå 'naken' - uten brød. Jeg dobler opp på biffpattyen og legger til ost og søte poteter på siden. Det er et solidt måltid."

Daniel Puddick, personlig trener og grunnlegger av Sundried Activewear

"Jeg elsker savory, salt og carby mat, og kinesisk flått alle boksene. Fra høyre restaurant kan det være så påfylling og min lokale sted gjør en fantastisk sprø anda parabolen. Jeg prøver ikke å late som om det er sunt på noen måte, så min kone og jeg begrenser oss til en takeaway i måneden - spesielt siden barna våre trenger et sunt kosthold."

Olu Adepitan, Fitness Manager på BXR London

"Jeg elsker indisk mat og jeg bestiller alltid en konge rekefat. De er en mye bedre kilde til protein og mye lavere i mettet fett enn de røde kjøttvalgene på menyen."

Joe Spraggan, Head Trainer på F45 Farringdon

"Nando er grillet kylling med sider av krydret ris og macho erter er min vanlige. Det viser at en takeaway ikke trenger å være full av uønskede fett og kalorier - hvis du nærmer deg menyen med sikte på å stikke til enkle ingredienser og ubehandlede matvarer."

Richard Tidmarsh, styrke- og kondisjonstrener og grunnlegger av rekkevidde

"Deliveroo betyr at jeg kan få mat levert fra noen av mine favorittrestauranter og i nærheten av meg er et flott sted som heter Ben's Canteen. Jeg bestiller ofte en kylling- og avokadosalat - pluss deres Epic Scotch Egg - hvis jeg ikke har noe i kjøleskapet, eller hvis jeg er i rush og trenger noe godt å spise."

Andy Vincent, Elite Trainer på tredje plass

"Jeg går alltid for tandoori kylling - det er ingen saus, det er bare krydret og bakt - med en vegetabilsk curry for å få min greener, og en ris å dele. Ingen naans, men jeg liker en poppadom. Jeg er ikke en fan av karrisauser - du vet aldri hva som er i dem, og de kan lastes med masse oppvarmede oljer og fett av dårlig kvalitet."

Miles Casey, trener på Barrys Bootcamp London

"Chipotle biff og kylling burrito. Masse kjøtt - protein prioriterer - men med rømme, ost … får du ideen. Jeg er Chipotle til jeg dør. Chipotle for livet. Chipotle slår alle."

Anbefalt: