10 faser du går gjennom når din eks blir engasjert

Innholdsfortegnelse:

10 faser du går gjennom når din eks blir engasjert
10 faser du går gjennom når din eks blir engasjert

Video: 10 faser du går gjennom når din eks blir engasjert

Video: 10 faser du går gjennom når din eks blir engasjert
Video: So Your Ex is Getting Married... 2023, Desember
Anonim

Det er det ultimative tegn på å flytte på - din eks blir engasjert. Hvilke følelser bør du forvente når denne milepælen vises på nyhetsfeeden din?

Jeg sitter på sofaen i en farget, baggy T-skjorte og undertøy som klamrer seg til sine siste øyeblikk av livet. Unødvendig å si, etter at jeg hadde gått fra universitetet, var det eneste jeg kunne forplikte meg til å unngå ansvaret for den uunngåelige â € œadulthoodâ € racing mot meg. Legge der, uinspirert, jeg oppdaterte min Facebook-side, bare for å bli smurt i ansiktet med "Mark bare blitt engasjert."

Vel, la meg fortelle deg hvordan det gikk

Hva du går gjennom når din eks blir engasjert

Kanskje du har vært gjennom det, eller kanskje du har ennå ikke opplevd det. Men å lære at exen din er i ferd med å bli gift er ingen tur i parken.

# 1 sjokk. Haha, det er bare ingen vei … Haha, la meg dobbeltsjekke dette. Dette skjedde ikke. Ja. Ja, det gjorde det. Og du tenkte absolutt ikke at det skulle skje før deg. Du ringer din mor, du ringer din bestemor, du ringer alle vennene dine. Alle må vite. Alle må vite og enten bli med deg i sjokk, eller bekrefte at dette er en sann hendelse.

Ditt støtteteam var der mens du druknet dem i fortvilelse over din oppbrudd, og nå har de blitt æret med den pågående samtalen av hans nye livshendelse.

# 2 Sinn. Du kan føle kroppen din varme opp mens øynene bare stirrer på bildet av ham og hans nye forlovede. Åh, de ser så blodig lykkelige ut. Vel, er det ikke så bra? Jeg er bare så glad at alt i livet hans fungerte perfekt. Du tar noen ufarlige snacks og starter den aggressive emosjonelle spising. Jeg foreslår at du går en tur, i stedet.

# 3 Jalousi. Hånden din blir dypere inn i chipbagen, og du er klar for. Når du er i denne fasen, må du bare la det ta deg. Når det blir sagt, blir du ikke feid opp til det punktet hvor du stalker ham utenfor arbeidet sitt og ber om en ny sjanse.

Men selvfølgelig, dine tanker ligner disse: Shan passer ikke til ham. Du kan se det i øynene, han elsker henne ikke virkelig. Ha det gøy å betale $ 50 000 for et bryllup som ikke vil gjøre det over et år. Vi var et bedre utseende par. Ja, det er riktig, jente, ta alt ut. Bare vær sikker på at disse tankene ikke forlater huset ditt. [Les: 10 tegn på at du fortsatt er knyttet til din eks]

# 4 nederlag. Dine følelser bytter, setter sitt engasjement i en konkurranse. Hvordan har han funnet noen før meg? Hele hensikten med oss å bryte opp var at jeg skulle gå videre og finne noen fantastiske, mens han tilbringer resten av livet sitt elendig over vår oppbrudd.

Han var ikke så stor av en kjæreste. Jeg forstår ikke hvordan han fant noen som vil være med ham. Jeg er her, arbeidsløs, singel, og nå lider av stresssvette. Ingen liker stresssvette.

# 5 Desperasjon. Dette er når du tar ut din rolodex. Tanken på deg å aldri finne noen og uunngåelig døende alene har aldri vært så sterk. Skal jeg åpne PlentyOfFish-kontoen min igjen? Jeg møtte en anstendig fyr der. Tinder er ikke så ille, men vent … kanskje eHarmony er bedre? Det er mer for seriøse spillere. Oh, og Christina har den fyren vennen. Jeg skulle ringe henne; han var søt.

Kjemp dette stadiet. Denne fasen vil få deg til å gjøre ting du ønsker deg, hadde du ikke. Donâ € ™ t ring den fyren du hadde en ujevne dato med. Ikke begynn å tenke på potensielle gutter som ikke var riktig for deg å begynne med. Ikke bare det, ikke dra noen fattige fyr inn i din syndfest fordi du vil "bevise" noe til din eks.

# 6 Nostalgi. Ja, han fikk deg til å se Rocky om og om igjen, og han ville alltid forlate toalettsetet, men hva om han var den ene? Du pleide å kose og se stjernene på klare netter. Og det var den tiden du begge våknet klokka 04:00 og syklet til stranden med en flaske champagne.

Følelsene og de gode tider du brukte sammen, kommer til å overvelde deg. Du kommer nok til å tenke, "Har jeg savnet den?" eller "Vil jeg noen gang finne noen som kommer til å elske meg som han gjorde?" [Les: 6 grunner du fortsatt tenker på ex og 5 ting å huske på]

# 7 Synd. Ah, da gjør nostalgi noe vakkert. Husk hans vane å ikke dusje etter basketball praksis? Husk når du var syk, og han ringte ikke? Ja det gjør du.

Husk de øyeblikkene, for det var øyeblikkene som førte til at du tvilte på forholdet ditt med ham. Hans nye fiancé kommer til å sitte ved siden av stanken og sette opp med sin mangel på gjennomtenkthet. Hun har ingen anelse!

# 8 Fornøyelse. Mens de gode minnene alltid bringer et smil til ansiktet ditt, husker du ellers irriterende vaner og det faktum at de vil ha Til døden deles vi på dem når han knytter knuten med sin forlovede. Oh, Gud, den stakkars jenta kommer til å være med ham hele livet. Hun kommer til å bli vant til sin billighet og skitne undertøy til døden deles de. Du ville ikke kunne vare et år!

# 9 Relief. Vel, kulen har blitt dodged. Tørk den angsten fra pannen din fordi det verste har gått.Etter at du har passert følelser av sjalusi og sinne, skjønner du virkelig at hun kunne vært deg. Ja, livet ditt ville vært annerledes, men er det livet du virkelig vil ha? [Les: 10 grunner det er greit å bli lettet etter en oppbrudd]

# 10 Godkjennelse. Fortsett å bla gjennom disse "til bryllupet" nedtelling bilder, lene deg tilbake, og nyt utsikten. Noen du en gang elsket intenst er glad og kommer til å bli gift. Etter kampene, den fryktelige oppbruddet og det forferdelige helbredende stadiet, tok livet sitt en tur, og nå er han deliriously glad. Bare vær glad for fyren og tro at du en dag vil være like deliriously glad som han.

[Les: 9 ting å huske på når exen din er i ferd med å bli gift]

Etter at den innledende sinne og sjalusien har sin grimme hode, vil du til slutt akseptere det faktum at exesene dine vil gå videre fra deg og finne kjærlighet andre steder. Den gode nyheten om dette? Du er fri til å gjøre det samme.

Anbefalt: