Slik spiller du hardt for å komme med en jente: og gjør det bare riktig!

Innholdsfortegnelse:

Slik spiller du hardt for å komme med en jente: og gjør det bare riktig!
Slik spiller du hardt for å komme med en jente: og gjør det bare riktig!

Video: Slik spiller du hardt for å komme med en jente: og gjør det bare riktig!

Video: Slik spiller du hardt for å komme med en jente: og gjør det bare riktig!
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, Desember
Anonim

Hvis du vil spille hardt for å komme med en jente, må du lære å lese skiltene og bare vite hvordan du skal svare. Og det er en risikofylt og delikat balanse!

Det er mange dating "ting" som har eksistert siden begynnelsen, vel sannsynligvis, for dating, men hva er sannheten bak om de jobber eller gjør mer skade enn godt? Skulle du virkelig spille hardt for å komme med en jente? Er det etisk riktig? Og viktigst, er det tider når du må gjøre det?

Å spille vanskelig å få betyr så mange ting for så mange mennesker. Teorien bak å spille vanskelig å få, er at du prøver å overbevise noen som du er verdig av dem, og venter på deg, at du ikke kan kjøpes, eller at du ikke kan bli utnyttet. Jo vanskeligere noen er å få, teorien holder, jo mer du vil ha dem.

Når det gjelder psykologi, ville det være fornuftig. De tingene vi ikke kan ha er de veldig tingene vi ofte vil ha mer enn noe. Hvorfor vil vi ha dem? Vel, bare fordi fordi vi ikke kan ha dem. [Les: Kunsten å få din forelskelse å legge merke til deg og liker deg tilbake]

Når det gjelder jenter og tiltrekker seg, spiller det imidlertid vanskelig å få virkelig jobb? Hvis du er for ivrig, vis en jente alle kortene du har for tidlig, eller følg dem obsessivt, det er et stort avslag, men det er også en fyr som ikke ser ut til å bli plaget med oss.

Spiller vanskelig å komme med en jente: Hvordan og når du skal gjøre det

Det må være noe lykkelig medium, men du er sannsynligvis forvirret om hvor det er. Den største grunnen til at du er forvirret er at det er forskjellig for hver jente. Hvis du vil spille hardt for å komme med en jente, må du huske at jentene ikke bare er forskjellige fra hverandre, de er forskjellige fra år til år, dag til dag og noen ganger enda minutt til minutt!

En taktikk som kan fungere en dag, vil være en stor slå av den neste. Så vanskelig det kan virke å gjøre, må du lære å høre på skiltene som hun mater deg, for å vite hvordan man kan spille hardt for å komme med henne. Dette er de øverste tegnene hun sender deg og hvordan man reagerer på dem, enten ved å spille hardt for å få eller avslutte spillene sammen. [Les: Hvordan lage en jente faller for deg uten å spørre henne ut]

# 1 Hun er ekstremt nervøs rundt deg

Hvis hun viser tegn på å være nervøs eller usikker rundt deg, er det et tegn på at hun virkelig liker deg og sannsynligvis tror du kan være ute av hennes liga. I situasjoner hvor en jente ikke er veldig sikker på seg selv eller tror at du kan være ute av hennes liga, vil du ikke spille hardt for å få.

Hvis hun føler at du ikke er i henne, og hun er en sjenert person, vil hun sannsynligvis bare bestemme seg for ikke å spille spillet. Hvis du ikke svarer på henne, eller ignorerer henne, vil hun anta at du ikke liker henne, og vil ikke legge ut forsøk på å ta ting lenger.

Med en sjenert jente, smiler hun ikke på deg fordi hun spiller et spill, hun sannsynligvis mangler tilliten til å gjøre det første trekket. Ikke gjør feilen til å tro at hun spiller spill, sitter på sidelinjen, kommer ikke til å komme deg overalt med denne typen jente. [Les: 18 tåpelige måter å gjøre en sjenert jente forelsket i deg]

# 2 Hun fungerer som om hun ikke kan bli plaget av deg

Hvis hun bare gir deg oppmerksomhet når hun føler det, så spiller hun sannsynligvis spill med deg. Jenter har bare to måter å håndtere ting, hvis hun liker deg, vil hun engasjere seg, hvis hun ikke gjør det, vil hun nok ikke engang svare deg. [Les: 10 sikker på at jenta du liker, bare bruker deg]

Med den slags jenta som bare er halvveis inn, er hun sannsynligvis veldig trygg i seg selv og ser etter en kompis som vil utfordre henne. Hvis hun bare svarer deg når det er praktisk for henne, må du bekjempe brann med ild. Hvis du er for ivrig, tekst for mye, eller komme for sterk, vil hun føle at hun har kontroll over deg og vil sannsynligvis ikke respektere deg nok til å gjøre deg til hennes langsiktige fyr.

Det beste med denne typen jente er å vente på henne for å gjøre det første trekket, så ikke svar med det samme. Få henne til å komme til deg. Aldri virke ivrig, eller gå den ekstra mile til du er sikker på at hun vil gjøre det samme for deg. Likestilling er nøkkelen til å vinne over en jente som er trygg, bryr seg mindre og vet hva hun vil. [Les: 15 tegn hun leder deg og tar deg ingensteds]

# 3 Hun er veldig frustrert med deg

Hvis du senserer sinne fra henne, så gjør du sannsynligvis feil ting. Det siste du vil gjøre er å frustrere henne. Det er visse atferd som noen gutter viser som bringer ut de galte i jentene. Ikke gjør det. Når du bringer ut de galne øynene, går de aldri tilbake. En jente som føler seg som om hun blir spilt eller spilt med, skal reagere med aggresjon og sinne.

Å spille hardt for å komme hit er definitivt feil vei å gå ned og kan starte forholdet ditt på feil fot. Hvis du merker at du får sarkastiske meldinger fra henne, sint tekster eller bare rett og slett mener svar, går du over bord. Det er på tide å ta av og slutte å late som om du ikke liker henne hvis du virkelig gjør det.

Du vil få henne til å finne deg attraktiv, ikke frastøtende. Å få henne til å føle seg frustrert og sint vil til slutt føre til dumpsville. [Les: 12 veldig åpenbare tegn hun vil at du skal spørre henne allerede!]

# 4 Hun virker skadet av din oppførsel

Noen ganger tror folk at det å spille vanskelig å få betyr at du forteller en jente du skal gjøre noe, og i siste øyeblikk, forandre deg eller bare ikke dukke opp. Det spiller ikke vanskelig å få, det er rett og slett uhøflig og ufølsomt.

Hvis du vil spille hardt for å komme med en jente på den riktige måten, bør det være å få henne til å vente litt lenger for en tekstmelding, eller holde igjen med å fortelle henne at du vil at hun skal være din fremtidige kone. Det handler ikke om å være en esel, blåse henne bort, eller få henne til å føle seg usikker eller ubetydelig.

Du er ikke i klasseskolen lenger, slår henne i armen, eller vondt hennes følelser fungerte ikke da, og det kommer ikke til å fungere nå. Det vil bare få henne til å tro at du ikke er en veldig fin person. [Les: 20 enkle måter å få en jente til å føle seg veldig glad for]

# 5 Hun kommer opp med dumme unnskyldninger for å unngå deg

Hvis du ber henne om å møte deg eller du spør henne, kommer hun opp med dumme unnskyldninger? Det er på tide å stoppe og tilbake. Det er en forskjell mellom å spille vanskelig å få og bare la ting gå. Hvis du føler at hun ikke er interessert, presser du henne videre, kommer ikke til å gjøre henne interessert, det kommer til å få henne til å unngå deg alt sammen.

Den gamle setningen om at du elsker noe, la det gå, hvis det var ment å være, vil du vite, er sant. Hvis hun gjør unnskyldninger for ikke å være rundt deg, så handler det egentlig ikke om å spille hardt, det handler om å virkelig ta beslutningen om å fortsette. Du vil raskt vite om hun er interessert. Når du slutter å ringe, hvis hun vil ha deg, kommer hun ut til deg. Ikke vent en uke og tror jeg skal prøve igjen … du burde ikke, noensinne. [Les: 15 ting jenter gjør som gjør at en fyr føler seg virkelig brukt og skadet]

# 6 Hun var virkelig i deg, og nå drar hun seg bort

Jenter er ikke som gutter. Hvis de trekker seg bort, er det fordi det er noe om deg som hun føler er ikke riktig, eller hun mister tiltrekning. Det verste du kan gjøre på dette punktet er å presse henne vanskeligere. Hvis du føler at hun prøver å avkjøle ting, er det en situasjon når du definitivt skal "spille hardt for å få." Jo vanskeligere du presser henne, jo mer vil hun trekke seg bort. [Les: 10 klare tegn du burde slå av når du forfølger en jente]

Hvis du ikke får mye tilbake, ikke nå ut mye. Gå ut med vennene dine eller finn andre ting å gjøre og ha mentaliteten som hvis hun vil bli med, vil hun fortelle deg det. Du må sette frøet ut som du vil at hun skal bli med, hvis hun ikke tar agnet, gå uten henne.

Hvis hun er på gjerdet, er det ikke så mye om å spille hardt for å få som det handler om å bare ta et skritt tilbake og gi henne plass til å finne ut hva hun vil ut av forholdet. [Les: Er hun taper interesse? 10 enkle måter å få hennes oppmerksomhet tilbake]

Menn gjør feilen i å tenke at jenter vil ha en fyr til å spille spill. Vi hater når vi føler at vi blir spilt med. Det er definitivt noe attraktivt om en fyr som er selvsikker og føler seg ikke nødt til å kle seg, men av natur vil vi føle seg ønsket.

Hvis du viser oss at du er, ikke er interessert, frustrer oss eller smør oss, så er det sannsynlig at vi fortsetter. Stopp å forske på hvordan du spiller et spill og prøver å lytte til hva hun forteller deg med sin oppførsel. Det er tegn rundt deg, bare slutte å ta deg tid til å oppdage ikke hva kvinner generelt vil ha, men hva kvinnen du vil ha, og forholdet ditt vil ha en mye større sannsynlighet for suksess.

Problemet med å spille hardt med en jente er at når du begynner å spille spill, er de vanskelig å stoppe, og du vil ikke bruke et forhold som endrer hvem du er, hva du vil og personen du er. Hvis hun trenger plass, gi den til henne, men ha nok selvtillit til å vite at hvis hun ikke er i deg, vil noen andre være. [Les: 18 klare tegn du allerede er dypt i en venns vennesone]

Viser henne hvor flott du er ved å fortsette å være i ansiktet hennes, bare virker desperat. Men å være uhøflig, uaktsom eller late som du ikke bryr seg om henne, er ikke svaret heller. Tro på deg selv, og hun vil se deg som noe verdig av hennes tid og oppmerksomhet.

[Les: Hvordan imponere en jente - Det atypiske rådet du virkelig trenger]

Å spille spill for å kontrollere hverandre høres ut som moro, men i det lange løp går du ikke fremover, heller ikke føler du deg trygg eller elsket. Du kan gå videre og spille hardt for å komme med en jente, men egentlig, hvor ser du det som går?

Anbefalt: