8 Positive og smarte måter å håndtere en fjendelig eks

Innholdsfortegnelse:

8 Positive og smarte måter å håndtere en fjendelig eks
8 Positive og smarte måter å håndtere en fjendelig eks

Video: 8 Positive og smarte måter å håndtere en fjendelig eks

Video: 8 Positive og smarte måter å håndtere en fjendelig eks
Video: A true friendship that will always last ❤️🧟‍♀️💔 2023, Desember
Anonim

Noen ganger kan en dårlig oppbrudd føre til stygg konfrontasjon med en bitter eks. Bruk disse 8 måtene å håndtere din psyko ex uten å miste ditt kjølig.

Å bryte opp kan noen ganger være ren og rask, men så er det rotete breakups som lar deg konstant se over skulderen din hvis du bestemmer deg for å jage deg med en jaktkniv.

Det er mange grunner til at folk bryter opp, og disse årsakene kan ofte foreshadow det slags forhold du vil ende med å ha med ex.

Hvis årsakene er gjensidige og ganske ukompliserte, fortsetter du og din eks-mens og lever glade, separate liv. På den annen side, hvis oppbruddet ikke var gjensidig, eller det innebar en viss grad av utroskap, bitterhet eller misbruk, så kan du forvente at din eks ikke ville være ivrig etter å forlate deg alene.

8 måter å håndtere en psykoeksempel på

Er du plaget av en psyko ex? Frykter du for din velvære på grunn av trusler fra din eks? Er du fristet til å motsette seg og søke hevn? Ta en dyp pust, slapp av og les gjennom noen av de mest effektive måtene å håndtere en fiendtlig eks. [Les: 12 utfordrende måter å være den galne exen og hevn deg!]

# 1 Forstå hva de vil. Du kan trenge å grave gjennom en profanity-ridd e-post eller tekst, men et sted der inne finner du en anelse om hva din eks virkelig ønsker fra deg. Ofte vil de komme tilbake med deg, og så lokker de deg med vennlighet og slår tilbake med sinne hvis du avviser dem.

Du må være klar over at du ikke har noen intensjoner om forsoning. Dette betyr ingen blandede meldinger, ingen løfter om å forene â € œsomedayâ € og absolutt ingen ex sex! Hvis noe, kan du til og med ønske å vurdere å oppsøke no-kontakt-regelen. [Les: 14 grunner til at ikke-kontaktregelen er den beste måten å håndtere en eks]

Det er tilfeller der alle dine eks virkelig ønsker, er en unnskyldning fra deg. Han eller hun vil kanskje at du skal innrømme at du gjorde noe galt, og at du er lei meg for å skade dem. Hvis dette er det som kreves for å få din sint ut av ryggen, unn deg ham / henne. La ned din stolthet og skriv ut en oppriktig unnskyldning. Du kan bli overrasket over at dette kan være nok til å hjelpe dem å helbrede og lære å håndtere sin vrede bedre.

# 2 Motstå å bekjempe brann med ild. Det kommer et punkt der de skadelige ordene treffer deg hardt, og du er fristet til å lisse deg tilbake på din eks. Når fristelsen oppstår, gå bort fra datamaskinen eller telefonen eller hvilken som helst enhet din ex pleide å kontakte deg og ta noen dype puste. Du vet at retaliating og gi din ex en smak av sin egen medisin betyr å bukke ned til deres nivå.

Det er lett å begynne å spre rykter om din eks, eller skrive et like svimlende svar på en av hans / hennes e-poster. Men tror du virkelig dette vil avslutte syklusen? Hvis noe, vil det bare holde brannen brennende! I stedet forsøk å få den moralske høye grunnen ved å enten ignorere provokasjonen eller ved å svare så høflig som mulig * hvis det er nødvendig med et svar *.

# 3 Lær å gjenkjenne agn. Når exen din innser at han / hun blir ignorert, kan de begynne å formulere andre måter å få oppmerksomheten på. En måte de kan gjøre dette på er å bruke agn for å sørge for at du er oppmerksom på hva de har å si. De kan bruke cliffhangers for å gjøre deg nysgjerrig på noe.

For eksempel kan han si at han fant ut om noe du gjorde. Han kan også bruke en falsk nødsituasjon for å komme til din medfølende side. Han kan til og med bruke emosjonell utpressing som trusler om selvskader eller selvmord for å få deg til å svare på ham.

Uansett, gi deg selv et øyeblikk til å tenke hvis hva exen din sier er presserende nok til å fortjene ditt svar. Hvis det er en nødsituasjon eller en trussel om selvskade, ring politiet da de vil være mer hjelp til ham enn deg. Hvis han sier at han fant noe om deg, får du ikke paranoid. Uansett hva han fant ut, kan ikke være så ille som du tror, og oddsen er at han bare prøver å lure deg til å avsløre hva det er du kan skjule. Hvis det han sier, føles som en trussel, don't tøffe å ringe politiet!

# 4 Hold deg unna hvor exen din henger ut. Selv om det er ditt favorittsted i verden, vil du virkelig risikere å gå inn i en sint eks? Hvis han / hun skjer for å lage en scene som involverer deg, kan du ende opp med å bli utestengt fra stedet for å forårsake problemer! Også, det er lettere å ignorere din ex hvis alt du får fra dem, er meldinger på en skjerm. Det kan være vanskeligere å ignorere dem hvis de er der, bøyer øynene sine og sender hver eneste skitne detalj av din oppbrudd til alle som bryr seg om å lytte.

Hvis det er rett og slett ingen måte for deg å unngå steder hvor exen din henger ut av grunner som arbeid eller skole eller din daglige pendling, må du holde noen sikkerhetsregler i tankene.

Sørg alltid for at det er folk rundt deg hvis eksen din plutselig hopper ut av buskene og angriper deg. Om natten, gå i godt opplyste områder nær kommersielle etablissementer som har enten sikkerhetsvakter eller sikkerhetskameraer. Hvis mulig, ta med en venn eller i det minste noen pepper spray for å beskytte deg selv. [Les: Hva å gjøre når du støter på din eks]

# 5 Aldri noensinne møtes med din eks unless it's absolutely necessary. I noen tilfeller kan man ikke unngå å møte opp med ex. Vanligvis oppstår denne situasjonen når det er barn eller felles eiendom involvert i splittelsen.

Når du møter din eks, alltid sørg for at du gjør det i et bebyggt område med mange vitner.Dette kan bidra til å avskrekke din eks fra å lashing ut på deg offentlig. Også, kanskje du vil ta en nær venn med deg for å sikre din sikkerhet.

# 6 Har nære venner eller familie å stole på. Når noen sier en masse virkelig forferdelige ting om deg, kan det være en stor vekt på skuldrene dine. Du må laste ut til noen som du stoler på som en nær venn eller et familiemedlem. Du trenger ikke å bære din byrde alene, det er folk som bryr seg om deg og kan gjerne hjelpe deg.

Også, å snakke med dine kjære om dette tjener til å advare dem om at de også kan bli kontaktet av din eks, for å komme til deg. Når det er ditt ord mot din eks, er det folket du stoler på som kan hjelpe deg og gi deg styrke til å fortsette å kjempe.

# 7 Dokument alt. Når loven blir involvert, ville den med flere bevis på sin side definitivt vinne. Begrens så mye som mulig til kontakten med din eks til å skrive, for eksempel tekstmeldinger og e-postmeldinger. Hvis din ex ringer, ta opp samtalene eller sett dem på talepost for dokumentasjon. Anecdotal historier om hva din ex sa kan ikke holde opp i retten, men dokumentert bevis vil definitivt være tillatt.

# 8 Ikke la hatet forbruke deg. Med all negativitet du kommer fra din eks, kan du føle at livet ditt er fylt av hat og bitterhet. Men ikke la denne galne personen styre slik du vil leve resten av livet ditt. Jo, det er en tøff tid akkurat nå, men la deg forbruke av dine nåværende negative følelser, vil bare gjøre det vanskeligere for deg å fortsette. [Les: Er dine følelser mot din eks, som holder deg tilbake fra et bedre liv?]

Når du kan, prøv å presse tankene til din eks fra ditt sinn. Fokuser på den lysere siden av livet. Finn en aktivitet du elsker. Del selskapet av folk som bryr seg om deg. Husk på at dette også skal passere, og at du en dag vil innse at denne prøvelsen har gjort deg til en sterkere person.

[Les: 7 måter å fullstendig blokkere av en vedvarende eks]

Å håndtere en psykoeksper er ikke lett fordi alt de vil ha er å plage deg, følelsesmessig eller fysisk. Men ved å bruke disse 8 måtene, kan du stå uten å bukke ned til nivået eller bli fanget i en rotete situasjon.

Anbefalt: