18 Fordeler og ulemper med å dele en nerdy jente du trenger å vite

Innholdsfortegnelse:

18 Fordeler og ulemper med å dele en nerdy jente du trenger å vite
18 Fordeler og ulemper med å dele en nerdy jente du trenger å vite

Video: 18 Fordeler og ulemper med å dele en nerdy jente du trenger å vite

Video: 18 Fordeler og ulemper med å dele en nerdy jente du trenger å vite
Video: Bilcamping i iskaldt med hund - Taktelt 2023, Desember
Anonim

Planlegger å spørre en nerdy jente ut for en date? Før du gjør, ta en titt på hva du får inn og om du er klar for den virkelige avtalen.

For formålet med denne funksjonen, la oss definere hva en nerd er. Den opprinnelige definisjonen sier at en nerd er et nedsettende begrep rettet mot noen som er svært intellektuell, sosialt uduelig og fysisk uattraktiv.

Nylig har det vært en enorm omveltning i definisjonen av begrepet "nørd". Med veksten av teknologi og dets kunnskapsrike genier som vokste opp å bli kalte nerd på en negativ måte, blir de nå hilst som nørder med høyeste hensyn.

Den nye definisjonen av en nerd for oss her på LovePanky er: Noen som er ekstremt lidenskapelig om honing deres ferdigheter for å gjøre en forskjell i deres samfunn eller verden. En nerd er ivrig etter å lære og dele den kunnskapen med likesinnede mennesker, det vil si ikke bare andre nørder, men alle som er villige til å lære.

Mark Zuckerberg, grunnleggeren av Facebook, gjorde nylig en kvittering ut av begrepet på et Facebook-innlegg, og sa at folk skulle strebe for å være nørder for å gjøre den neste vellykkede oppfinnelsen, i stedet for å streve for å danse nerds.

Dating en nerdy jente - Hva du trenger å vite

Nerdy jenter kommer i alle former, størrelser og forskjellige bakgrunner. De kan være nørder i et bestemt område som vitenskap og teknologi, mens andre kan kalles som nerds i et fellesskap av kunstnere og entertainere.

Nerdy jenter er overalt! Moren din kan til og med være et skap nerd. Hvis du vil finne en nerdy jente, kan du alltid gå hvor din lidenskap tar deg og finne den som roper til hjertet ditt. Hun kan sitte der og leser en tegneserie eller være en sosial sommerfugl mens han sprer ordet om hennes favorittprosjekt.

Dating en nerdy jente ikke avvike mye fra å dele en vanlig jente. Hun vil ha de samme tingene. Hun vil finne noen hyggelige, hvem hun kan tilbringe tid med, bånd på et dypere nivå. Så bare vær deg selv og finn den nerdy jenta av drømmene dine, fordi hun er der ute og venter på deg. [Les: Hvordan finne likesinnede mennesker som tenker akkurat som deg]

Fordeler med å danse en nerdy jente

For de av dere som har en eksisterende forelskelse på en nerdy jente, her er det du trenger å vite om henne, hvis du vil date henne.

# 1 Hun har et bredt spekter av interesser. Liker veldig bredt. Det er så mange medier å velge mellom, og det betyr at det kommer til å være enkelt for deg å få henne en gave i mange tilfeller gaver er påkrevd.

# 2 Hun er ekstremt lidenskapelig om disse interessene. Å se noen vise ren kjærlighet og ærefrykt for noe de er lidenskapelige om, er en belønning i seg selv. Mocking folk for de små tingene de elsker, gjør deg bare bitter. Å se en nerdy jente viser deg hvorfor hun elsker det hun gjør, er bare fantastisk.

# 3 Hun henter sine intellektuelle ferdigheter regelmessig. Du vet at du har en keeper når alt hun gjør er arbeid på hvordan du skal være best i det hun gjør. Den beste delen er at du vet at hun skal bli rik en dag på grunn av sitt harde arbeid. *blunk blunk*

# 4 Hun kan enten være en introvert eller en ekstrovert. Nerdy jenter kan ikke presses inn i stereotype bokser. De er ikke sosialt. De er ikke kalde og undertrykte. De er folk med ulike nivåer av sosiale ferdigheter, og du vil gjøre det bra å vite dette før du tar på seg noe om din forelskelse.

# 5 Hun er en skattekiste av tilfeldige fakta. Å snakke med en nerdy jente er aldri kjedelig. Hun har et ubegrenset cache av emner som skal diskuteres, og du kan være sikker på at det aldri blir så kjedelig som klærne de planlegger å ha på seg på jobb i morgen.

# 6 Hun har rollemodeller utover skuespillere og modeller. En nerdy jente beundrer det populære folk i verden i dag, men hun vet også hvem som ellers kan gjøre med en liten takknemlighet. Kunstnere, forskere, utøvere og aktivister er bare noen få av folkene som kan tjene som din nerdy girl idol.

# 7 Hun er typen person som kan være ivrig etter å lære noe nytt. Hun kom ikke til nerdy status fordi hun aksepterte det som ble gitt til henne i skolen. Hun gikk der ute og så etter andre ting å lære. Det er det som gjør henne den smarte og imponerende kvinnen hun er i dag.

# 8 Hun er nysgjerrig på mange ting. Nysgjerrighet beveger verden til å bli bedre, når den blir underholdt i moderasjon. En nerdy jente er evig nysgjerrig, noe som fører henne til å være en god problemløser. Å, snakket vi om dette betyr at hun er åpen for å prøve mange nye ting inn og ut av soverommet? [Les: 20 nye ting du trenger å prøve i seng minst én gang med din elsker]

# 9 Hun er intuitiv. Nerdy jenter jobber med både instinkt og faktum. Mesteparten av tiden, vil du ikke bli plaget av grunnløse romeringer fra din SØ fordi hun sannsynligvis har harde bevis hvis du gjorde noe galt.

# 10 Hun er som alle andre kvinner der ute. Kjærlig, bedårende og mest sannsynlig klar til å elske deg med hele hennes hjerte.

Ulemper med å dele en nerdy jente

Så nydelig som det høres, tar en nerdy jente noe arbeid også. Det kommer til å være gode tider og dårlige. Her er hva du kan forvente fra de dårlige.

# 1 Hun kan fikseres på sitt arbeid. Å være lidenskapelig om jobben din betyr at du blir fiksert på arbeidet ditt noen ganger. Dette vil kreve litt forståelse fra din side.

# 2 Hun kan også fikseres på hennes hobbyer. Du kan forvente henne å matche hennes lidenskap for hennes jobb med hennes interesser.Noen ganger må du bruke en kjevebøyle for å frata henne bort fra hennes hobbyer, men du kan også bli med henne hvis alt annet feiler.

# 3 Hun kan være defensiv om sitt arbeid og interesser til tider. Hvis jenta din kan forsvare sin holdning, er du i utgangspunktet skrudd inntil du beviser noe annet. Bare husk at du sikkert kan vinne kampen med koser og klemmer.

# 4 Hun kan være fornærmet ved å være stereotyp. Hvem ville ikke, ikke sant? Selv om jenta din er nerdy, er det ikke det eneste som definerer henne. Lett på stereotypiske vitser, og kanskje du kan overleve dette forholdet.

# 5 Hun kan bli tiltrukket av noen smartere enn deg. Dette betyr ikke at hun kommer til å forlate deg til neste Einstein, men hvis du ikke er et par, kan du stå overfor en tøff konkurranse. Bare vet det eneste som betyr noe er hvordan du jobber og maskerer sammen, ikke hvor mange IQ-poeng du har. [Les: Sapiosexualtyper og 16 klart definerte fantasier av deres]

# 6 Hun kan være for ambisiøs. Det er en slik ting, vet du. Å være for ambisiøs betyr å ofre alt annet for sjansen til å gjøre noe som du tror du vil oppnå med bekvemmelighet og uten kompromiss. Hvis jenta ønsker noe så ille, må du kanskje ta et skritt tilbake for å la henne få det.

# 7 Hun bruker mye på hennes hobbyer. Å være nerd kan være dyrt. Stol på oss.

# 8 Hun kan enkelt kontrollere livet ditt ved hjelp av den nyeste teknologien på markedet. GPS trackers, stealth drones, nanobots-denne perioden er abuzz med science fiction gadgets du ikke ville tro eksisterte. Hvis din nerdy jente er ekstremt teknisk kunnskapsrik, vil du ikke kunne poop uten at hun vet om det!

[Les: 15 høyder og nedturer av dating noen som er smartere enn deg]

Tror du kan ta en nerdy jente og feie henne av føttene sine? Vær oppmerksom på disse fakta, og du vil være på vei for å gjøre henne den lykkeligste nerden i live.

Anbefalt: