20 spørsmål å be henne om å vise din følsomme side

Innholdsfortegnelse:

20 spørsmål å be henne om å vise din følsomme side
20 spørsmål å be henne om å vise din følsomme side

Video: 20 spørsmål å be henne om å vise din følsomme side

Video: 20 spørsmål å be henne om å vise din følsomme side
Video: ЧЕРНОГОРИЯ 🇲🇪. Будва или Котор? Пляжи по 120€. Большой выпуск 4K. 2023, September
Anonim

Ikke alle kvinner går til hulen og en sensitiv sjel er svært attraktiv. For å vise henne at du ikke liker de andre, spør henne noen av disse spørsmålene.

Å bestemme hvilken rolle å oppfylle er et virkelig tøft kall for den moderne fyren i datingarenaen. På den ene siden får vi beskjed om at alle kvinner elsker alfa-mannen, den dårlige gutten og den serielle kvinnebehandleren, men når vi opptrer på den måten, får vi en klump og fortalt å skyve av. På den annen side, magasiner liker å fortelle oss at vi må være åpne for en mykere, mer hensynsfull, mer feminin tilnærming, bare for å bli fortalt å "bli oppe" og lo i skam.

Vel, hvis du ønsker å tiltrekke kvinnen som passer for deg, så er svaret enkelt: VÆRE SIKTIG FOR DIG SELV. Å pådrive en del skal bare lure, i tillegg til å samsvare begge deler.

20 sjelfulle spørsmål

Følgende liste er beregnet på menn som er naturlig mer følsomme, og vil hjelpe dem å åpne opp til det nåværende målet for deres følelser. Disse spørsmålene er utformet for å åpne og avsløre sjelen.

# 1 Hva er de fem beste tingene på bøtte listen? Et godt spørsmål ikke bare for å prøve å utdanne vennens indre selv, men også en sjanse til å kanskje forsøke å forenkle drømmene sine. Tross alt, hva kan vise din sensitive side bedre enn det?

# 2 Hva er du mest redd for? Frykt er en sterk følelse, og ved å stille dette spørsmålet har du muligheten til å sympatisere og empati med henne, samt hjelpe henne gjennom sin frykt.

# 3 Er du en hengiven person? Å stille dette spørsmålet viser at du er ivrig etter å svare på hennes behov. Det gir deg også en sjanse til å vise at du er en kjærlighetsinnehaver - hvis det faktisk er tilfellet.

# 4 Hvis det er noe du kunne ha gjort annerledes, hva ville det være? Beklagelse er en av de mest negative følelsene, og ved å spørre henne om dette, kan du flytte noe hun egentlig ikke vil, men det gir deg en sjanse til å snakke henne gjennom det og vise hva en følelsesmessig støttende rock du er. Støtte er et attraktivt, uvanlig trekk i en mann.

# 5 Hva er din favoritt??? Mat, sted å gå på ferie, parfyme … osv. Det er en av mansjetten slags spørsmål, men mens de fleste gutta ville glemme svaret i et hjerteslag, vil du lagre det for å overraske henne på henne neste bursdag, eller annen gavegivende anledning. [Les: 20 morsomme spørsmål å spørre en jente og forlate henne ROFL]

# 6 Hva er ditt mest spesielle minne? Dette spørsmålet viser at du omfavner alle de hun er, selv hennes fortid før du møtte henne, og at du vil dele sine dyrebare øyeblikk. Dette viser ekte følelsesmessig styrke og en ekte sensitiv side.

# 7 Hva er din største lidenskap? Lytting er en ferdighet som de fleste menn ikke har. Ved å spørre henne om hennes lidenskap, vil selv den tøffeste damen sannsynligvis snakke lengre, noe som gir deg muligheten til å vise hvor sterk din lytteferdighet er.

# 8 Hvilke råd vil du gi ditt yngre selv? Dette spørsmålet gir deg sjelden innsikt i hennes personlighet, samt viser evnen til å vurdere og diskutere dypt emosjonelle fag.

# 9 Hva ville du gjøre hvis du vant lotteriet? Hennes svar er viktig, eller selvfølgelig, men det er ditt svar - spesielt hvis du er den typen som vil bidra alt til veldedighet, i stedet for å kjøpe en tropisk øy! [Les: 50 forholdsspørsmål for å teste kompatibiliteten din umiddelbart]

# 10 Hvis jeg noen gang gjorde noe for å skade deg, ville du fortelle meg, ville du ikke? Kvinner forventer ikke dette nivået av følsomhet og følelsesmessig åpenhet fra en fyr, og de vil finne det svært forfriskende.

# 11 Hva er du mest stolt av? I likhet med nummer 7 gir dette henne en sjanse til å uttrykke seg selv, og for noen andre å legge merke til … en vinner i følsomhetsspillene.

# 12 Trenger du litt plass? For det mer inngående og kanskje intense forholdet, som uttrykker dette nivået av forståelse og fleksibilitet er sannsynlig å gjøre deg til en helgen i øynene hennes. Og det kan godt lagre hele greia.

# 13 Hvor ser du deg selv om 5 år? Dette viser en sann vilje til å lytte til og empati med sine mål og ambisjoner, men også subtile hint på at du vil være en del av hennes fremtid. Hun er bundet til å elske det.

# 14 Vil du fortelle meg om du noen gang var tiltrukket av noen andre? Igjen er emosjonell ærlighet en sjelden egenskap hos en fyr, og uttrykk for denne ærligheten uten å være ærlig eller anklaget viser ekte styrke i karakter og en veldig reell sensitiv side.

# 15 Hvis du kunne endre en ting om deg selv, hva ville det være? Finn ut dette og fortell henne på så mange måter hvorfor du ikke kunne være enig med henne. [Les: Hvordan sjarmere en jente og smigre henne inn i å like deg]

# 16 Kan du fortelle meg om jeg gjør det slik du liker det? Vi blir litt fysiske nå, men sex er en viktig del av et forhold. Viser at du er følsom overfor hennes behov, er høyst sannsynlig å øke appellen din.

# 17 Hva ville du gjøre når du var barn? Du vil vite alt om henne, fortid, nåtid og fremtid. Det er hva dette spørsmålet forteller henne: Hennes øyeblikk er viktig for deg.

# 18 Hvor mange mennesker har du noen gang virkelig elsket? Å diskutere kjærlighet kan være veldig vanskelig - selv for noen kvinner.For en fyr å komme ut med dette spørsmålet, og for å ærlig svare med sitt eget svar, viser en sensitiv side som få kan skryte av.

# 19 Vil du prøve noe nytt? Uansett om du snakker om stedene du spiser, de vanlige stedene du går på ferie eller seksuelle stillinger, viser dette spørsmålet at du er lydhør og følsom overfor hennes behov.

# 20 Hvis du kunne forandre noe om meg, hva ville det være? Hva kan bedre utsette din sensitive side enn en åpenbar villighet til å endre for å forbli i livet til den du elsker?

[Les: 50 virkelig søte ting å si til jenta din, som får henne til å elske deg mer]

Hvis du har en sensitiv side som du vil utsette til drømmenes kvinne, så gjør du det. Ved å gjemme det, vil du bare skade deg selv - og du vil helt sikkert ikke ende opp med kvinnen som passer for deg.

Anbefalt: