20 spørsmål å stille på en første dato for det beste samtalen

Innholdsfortegnelse:

20 spørsmål å stille på en første dato for det beste samtalen
20 spørsmål å stille på en første dato for det beste samtalen

Video: 20 spørsmål å stille på en første dato for det beste samtalen

Video: 20 spørsmål å stille på en første dato for det beste samtalen
Video: Første Date | Når daten blir stille | discovery+ Norge 2023, November
Anonim

Første datoer er nervepirrende! Pass på å få deg med disse perfekte spørsmålene for å spørre på en første dato for å være sikker på at samtalen vil strømme.

Vet du hva du skal snakke om på en første date? Noen ganger er det vanskelig å vite hvilke spørsmål som skal stilles på en første date, og hva er bra for samtalen eller en som skal bore dem til døden. Eller få dem til å tro at du er gal!

Egentlig handler det om å lese den andre personen. Du vil finne ut så mye om dem som mulig uten å spørre dem om deres medisinske historie. Du vil være i stand til å fortelle om deres interesser, håp om fremtiden og sans for humor er kompatible med deg, og mest av alt, la oss innse det, du vil bare ikke at det skal være noen vanskelige stillinger!

Første date samtaler ikke forhør

Første datoer bør imidlertid være fokusert på moro, og bli kjent med hverandre naturlig. Mens du kanskje er døende for å vite alt om deres eks, eller hvor mye penger de tjener, må disse typer altfor personlige spørsmål være igjen til du blir kjent med datoen din litt bedre.

Hvis de kommer opp i den naturlige strømmen av ting, er det greit. Men kanskje du burde spørre deg selv om du vil være med noen som snakker om deres ex-partner og hvor mye de tjener på den første datoen allikevel! [Les: 14 tegn på at du ødelegger din første date utilsiktet]

Ingen ønsker å bli forhørt eller føler at de ikke har plass til å spise / drikke / puste før neste runde av spørsmål blir sparket på dem. Så gå lett, gi dem en sjanse til å svare, og bruk disse 20 spørsmålene til å spørre på en første date for å ha en morsom kveld hvor du kan bli kjent med datoen din, og finne ut om de er verdt en andre.

Steg en -Innledende møte

Når du har møtt hverandre, satte deg ned, bestilte mat og drikke, eller hva det er du må gjøre for å få datoen startet, må du deretter få samtalen til å gå. Hold ting enkelt på dette stadiet. Ingen kommer til å dømme deg for å stille ganske vanlige spørsmål på dette punktet, du trenger ikke å være vittig eller uvanlig, bare finn ut det grunnleggende.

Noen solide spørsmål for å starte deg er …

# 1 Hva gjør du for å leve? Følges opp med, hvor lenge har du gjort det? Og liker du det? Dette vil gi dem en sjanse til å snakke om jobben sin, og du finner ut litt mer om hvorvidt deres karriere er viktig for dem og hvorfor. [Les: 5 perfekte spørsmål å spørre på en dato]

# 2 Hvor kommer du fra opprinnelig? Det er fint å finne ut litt om noens bakgrunn. De kan ha vokst opp et sted eksotisk eller interessant som fører til ytterligere spørsmål som, "Hva var det som å vokse der oppe?"

# 3 Finn ut hvor de er Har studert og hvilke fag de tok. Dette gir deg ledetråder om deres interesser og hva slags ting de vet om.

En god dato vil spørre alle disse spørsmålene tilbake til deg, så dette bør holde deg i gang før drinker kommer!

Forhåpentligvis har du begge nå avslappet litt, og du vil allerede kunne fortelle om datoen din er en lettvint, snakkesalig * fingre krysset *. Nå som alle pleasantries er ute av veien, er det en god ide å få noen flere detaljer ut av dem og finne ut mer om hva som gjør dem tikk, hva de elsker å gjøre på fritiden, og noen kjærlighet eller spesielle lidenskaper de kan ha. [Les: Hvordan ikke være vanskelig - En veiledning for de særegne]

Går dypere

# 4 Hva liker du å gjøre utenom arbeidet? Forhåpentligvis vil de avsløre noen kule og interessante hobbyer som du kan snakke om en stund.

# 5 Hvilken type TV / film / musikk er du i? Dette gjør eller ødelegger det for noen mennesker, spesielt når det gjelder musikk. Men det er godt å holde et åpent sinn. Men hvis de er en diehard Metalhead, og du er mer av en Taylor Swift-fan, er det kanskje ikke en kamp i himmelen.

# 6 Hvor har du reist? Dette er et veldig interessant spørsmål å spørre noen om når du snakker om reiser, fører til mange interessante sidekonferanser som å innse at du har vært på de samme stedene, eller avslørende noen galne ting du oppsto når du var der. Spør dem også om de har noen fremtidige reiseplaner *, men prøv å ikke få det til å høres for mye som om du har en invitasjon *. [Les: 18 ting du må unngå å gjøre på en første date]

# 7 Har du lest noen gode bøker nylig? Selvfølgelig, hvis du ikke er en bok elsker deg selv, vil du kanskje unngå dette spørsmålet. Men hvis du er en ivrig leser, kan dette starte en interessant og livlig samtale som du deler litteraturen du elsker.

Flere personlige spørsmål

Forhåpentligvis nå og du kommer med deg som et hus i brann. Så, hvis stemningen føles riktig, er det nå på tide å få litt mer personlig og ha det gøy med det også!

# 8 Liker du kjæledyr? Hva er yndlingsdyret ditt? Å finne ut om noen er kattene gale eller går doolt for hunder, avslører mye om dem, og hvis du er lidenskapelig om dine firbente venner, vil du også sjekke at de er alt fra begynnelsen. [Les: 18 tegn på datoen din liker deg virkelig på første date]

# 9 Hva Er din dødsrestaurant? Ok, så hvis du ikke vil høre for morbid, kan du bare spørre, om du bare kunne spise en ting for resten av livet ditt, hva ville det være? Å chatte om maten din liker og misliker, er veldig gøy, pluss det er verdifull kunnskap for å holde tak i hvis du går videre til matlaging middag for din dato i fremtiden!

# 10 Hvis du vant lotteriet, hva ville du gjøre med pengene? Dette er en morsom samtale starter og hjelper deg å finne ut om datoen din er en stor spender eller har en gründerstrekk.

# 11 Hva er den skummelste / mest pinlige / merkeligste tingen som noen gang har skjedd med deg? Igjen er dette en fin måte å starte en morsom / dumt samtale, og forsiktig å mocke din dato er en enkel måte å begynne å flirte med dem også! [Les: 15 åpenbare flørte tegn mellom en fyr og en jente]

# 12 Har du noen søsken? Kommer du på? Går du på med foreldrene dine? Å finne ut om noen har et godt, nært familieliv, kan være ganske viktig for noen mennesker. Hvis det er for deg, så spør deg bort.

# 13 Hva ville din supermakt være? Dette morsomme spørsmålet lar virkelig fantasiene dine løpe vilt.

# 14 Hvem er din kjendisfeiring? Dette er en annen flott åpner for å styre samtalen til en flørtende tone. Når de spør deg, si hvem det er, og fortell dem at de ser litt ut som dem, et godt kompliment, uten å være for fremover. [Les: 20 måter å perfeksere din første date samtale]

# 15 Liker du en natt ute eller en natt i? Hvis du ikke liker noe mer enn å danse til sola kommer opp og din dato foretrekker en kopp te og en koselig natt i, må du kanskje revurdere denne!

Klar for en annen dato?

På slutten av datoen er det noen få listige spørsmål å spørre om å få en annen en fast festet der og da.

# 16 Har du lyst på en nattkappe andre steder? Hvorfor la datoen avsluttes nå? Hvis de er interessert og har det bra, sier de ja, med mindre de har en veldig god unnskyldning! [Les: Hvorfor er det ingenting galt med å ha sex på første date]

# 17 Hva har du til for resten av helgen? Dette er et uformelt hint at du kan være oppe med en annen date pronto!

# 18 Er du opptatt i neste uke? Å finne ut når de er gratis uten å være for pushy, er en god ledelse for å få dem til å foreslå en ny dato. [Les: Tekst- og oppfølgingsguiden etter en flott første date]

Og hvis det Jeg har gått veldig bra …

# 19 Fancy å komme inn for en kaffe?

# 20 Vil du komme hjem med meg ?!

[Les: Første date trekk som vil 100% garantere en ny dato]

Disse 20 spørsmålene er perfekte å spørre på en første date, og forhåpentligvis de, Vil være nok til å holde deg i gang, så om datoen er en hit eller en flopp, minst samtalen vant Jeg er for smertefull!

Anbefalt:

Ny