Virkelig attraktivitet: 20 Dos og Don'ts som spiller en veldig stor del

Innholdsfortegnelse:

Virkelig attraktivitet: 20 Dos og Don'ts som spiller en veldig stor del
Virkelig attraktivitet: 20 Dos og Don'ts som spiller en veldig stor del

Video: Virkelig attraktivitet: 20 Dos og Don'ts som spiller en veldig stor del

Video: Virkelig attraktivitet: 20 Dos og Don'ts som spiller en veldig stor del
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Skjønnhet er huden dyp, men ekte attraktivitet er på innsiden og hvem du er. Å være attraktivt betyr at folk ønsker å være med og rundt deg.

Tiltrengelighet er et ord som betyr at du er noen som er attraktiv for andre. Når du er tiltrukket av noen eller noe, betyr det at du blir trukket til dem for noe de har eller utstråler.

Det finnes alle slags ting som kan gjøre folk attraktive. Faktisk har mange forskere tilbrakt hele karrieren deres og prøver å finne ut hvorfor vi finner noen attraktive og hvorfor vi ikke gjør det. For meg lyder det som et stort sløsing med tid.

Studier viser at noen anses attraktivt hvis ansiktet er symmetrisk fordi det signalerer det indre dyret i oss at en person har god genetikk. Andre studier har vist at vi alle har naturlige "feromoner", som er dufter som vi gir bort til de rundt oss som tiltrekker dem å ønske å mate. Men det handler ikke bare om sex. Å være attraktivt handler om folk som ønsker å være rundt deg i motsetning til ikke å være.

Do's of attractiveness

Virkeligheten er at du kan være så "vakker" som en supermodel, men hvis du er selvbetjent, egoistisk eller rett og slett svak, så vil tiltrekningen forsvinne ganske raskt. Å være attraktivt handler om ting som ikke kan vise på utsiden, men skinner fra innsiden.

Noen ting kan virkelig legge til din attraktivitet, mens andre vil gjøre deg veldig uattraktiv. Hvis du har gjort alt du kan i utseendeavdelingen, vil du kanskje endre de andre tingene om deg som kan presse folk bort. [Les: Interpersonell attraksjon og hvorfor vi liker noen mennesker og hater andre]

La oss starte med kvaliteter som fører til attraktivitet.

# 1 Vennlighet. Folk er tiltrukket av noen som er gode på innsiden og bryr seg om andre. Det er noe veldig attraktivt å sette andre foran deg selv og stoppe for å gjøre handlinger med god vilje.

Folk vil være rundt andre som er snille og vil hjelpe dem ut når de trenger det. Å være snill er absolutt noe som vil legge til din attraktivitet hele veien rundt.

# 2 Empati. Noen som er empatisk er super attraktive. Evnen til å sette deg inn i andres situasjoner og ikke å dømme tiltrekker folk til deg. Hvis du alltid ser det gode i folk fordi du kan empati med deres situasjon og hva de går gjennom, vil folk ønske å være rundt deg fordi du bare er en lettere å gå, enn noen som er all dømmende. [Les: Hvordan være empatisk og bygge bedre forbindelser]

# 3 Ta vare på deg selv. Du trenger ikke å være en perfekt størrelse to, ha de perfekte funksjonene, eller ha kurver og definisjon. Nøkkelen til din attraktivitet er å ta vare på deg selv som du liker hvem du er. Tross alt er det noe veldig attraktivt om en person som er komfortabel i sin egen hud og tar vare på seg selv. Det står, "Jeg liker meg, og du burde også."

# 4 Generøsitet. Det er noe veldig attraktivt om en person som er sjenerøs. Det betyr ikke at du må kjøpe skudd for alle hver gang du er ute. Generøsitet kan komme i mange former. Hvis du vet at noen trenger noe, og du har nok, gi dem litt av det du har lagt til din attraktivitet.

# 5 Ærlighet. Å være en ærlig person er veldig, veldig attraktiv. Det er ikke noe mindre attraktivt enn å fange noen pyntende eller ikke være sannferdig. Å være i stand til å stole på noen gjør dem svært attraktive. [Les: Hvilke menn finner attraktive hos kvinner - 18 egenskaper de fleste kvinner overser]

# 6 suksess. Å være vellykket er en svært attraktiv funksjon. Folk liker noen som vet hva de vil, hvor de går, og er motiverte nok til å få energien til å komme hvor de vil være. Noen som klatrer bedriftens stige og jobber med rumpa for å komme seg dit, er veldig attraktive.

# 7 Tillit. Å være trygg er en meget attraktiv kvalitet. Du kan ha det mest gjennomsnittlige ansiktet, men hvis du går inn i rommet og eier det, er det veldig attraktivt. Noen som tror på seg selv og eier den, er svært attraktive for dem rundt dem.

# 8 Uavhengighet. Jo, vi er alle her for å hjelpe hverandre og lene seg litt på hverandre, men det er noe veldig attraktivt om en person som kan stå på egen hånd og er uavhengig. Vi vil ha noen som trenger oss litt, men det er veldig attraktivt hvis du kan gjøre dine egne ting og ikke trenger å være babysat. [Les: Attraksjonsteori og hva som gjør deg ønskelig i noens øyne]

# 9 Manners. Du behøver ikke å holde din pinky opp når du drikker ettermiddagste, men å ha oppførsel legger til din attraktivitet. Å være svært sivilisert og vite når ting er passende og når de ikke er, er en svært attraktiv funksjon. Det er en sjeldenhet i denne dag og alder for noen å vite hvordan man skal oppføre seg, ha et filter, og å overholde formaliteter når det er hensiktsmessig.

# 10 Positivitet. Å være en positiv person er en veldig attraktiv karakteristikk. Hvis du er den personen som alltid ser sølvfôret, så er du noen som folk vil være rundt. Livet kan være vanskelig nok på egenhånd, de menneskene som kan ta sitroner og lage limonade er definitivt de som folk vil ha rundt. [Les: 17 måter å oppleve positive vibber og velkommen det inn i livet ditt]

Det er ikke attraktivt

La oss nå snakke om hva som gjør deg uattraktiv .

# 1 Å være brutto. Det er ikke attraktivt å være brutto. Jeg antar at brutto er alt i øyets øye, men spytte, dyppe, feste når du føler det, og uten å nøle, er alle veldig ubehagelige ting. Hvis du er het, kan du ikke gjøre det. [Les: Hvordan dateres en jente - 14 trinn hver Prins Sjarmerende må følge]

# 2 Å ha en dårlig munn. Swearing gjør bare at du høres uvitende og unattractive. Når du snakker offensivt eller har en dårlig munn, gjør du folk rundt deg ubehagelig, noe som ikke tiltrekker folk til deg. Det er tid for oppkallingsrom, nemlig i garderoben. Lagre cuss ordene for gutter eller jenter, ikke når du er ute i allmennheten.

# 3 Røyking. Ja, hvis du ser en varm jente eller fyr, og de begynner å lyse, kan du umiddelbart miste attraksjon for dem. Røyking er ikke attraktiv for nesten hele befolkningen, det betyr ikke at du ser kul ut, og det lukter dårlig. Det er ikke alle ting som skriker attraktivitet.

# 4 Dårlig selvpleie. Hvis du ikke kan ta en dusj før du treffer klubben, kan du få den beste kroppen i verden, men ingen vil vite fordi de ikke vil være nær deg. Hvis du ikke gjør det grunnleggende for å lyve bedre enn et gårdsdyr, så er det ikke så attraktivt! [Les: Seksuell markedsverdi og 5 største faktorer som spiller en rolle]

# 5 uhøflighet. Hvis du er uhøflig og ikke bryr seg om andres følelser, er det et stort avslag. Personer som behandler ventetiden som deres egne personlige slaver, er ikke takknemlige, eller bare føler at alle ble satt på jorden for å betjene dem, er uattraktiv - perioden. Det er bare rent stygg å være stygg til folk.

# 6 Negativitet. Negative mennesker er ikke så gøy å være rundt. Hvis du aldri kan se den lyse siden av ting eller gjøre en dårlig situasjon verre, så er du ikke noen som folk vil være rundt. Du er noen som folk unngår. Hvis du ikke har noe hyggelig å si noensinne, vil ingen høre fra deg. [Les: Hvordan stoppe negative mennesker fra å sappe din energi]

# 7 Arroganse. Tillit er attraktivt, arroganse er ikke. Det er en fin linje mellom å være for kåt og trygg. Hvis du krysser over det, tiltrekker du ikke noen som vil være rundt deg, og sannsynligvis kjører du folk bort. Slutte å tenke at du er fantastisk og komme tilbake til jorden der resten av oss lever.

# 8 Unmotivated. Du vil vite hva som ikke er attraktivt? En fyr eller jente som fortsatt lever i foreldrenes kjeller uten å håpe på å gjøre det bedre. Hvis moren din og pappa fortsatt betaler regningene dine og gjør tøyet ditt, så spiller det ingen rolle hva du ser ut på utsiden, det er rett og slett uattraktivt.

# 9 Egenskap. Ingen ønsker å være med noen som er egoistisk. Selv om du har den heteste kroppen i verden, hvis du er alt om å glede deg selv, er det ikke attraktivt, og ditt utseende kommer ikke til å overstyre det. Hvis du ikke kan dele, kompromittere eller til og med gi deg en gang om gangen, og den eneste personen som eksisterer i din verden, er du, så er du ikke attraktiv for andre, som jeg kan garantere. [Les: 15 største ledetråder å se egoistiske mennesker på kort tid]

# 10 Drikker for mye. Jeg er helt fint med å ha et par drinker, men hvis du blir så slurvet full, at noen må enten forlate deg eller bære deg hjem, det er ikke attraktivt. Det er vanskelig å ha en attraksjon til noen hvis du holder håret hver helg eller finner dem gått ut i sin egen oppkast. Ikke å ha begrensninger på dårlig oppførsel eller selvkontroll er ikke attraktiv i det minste.

Ikke alle kan bli født vakre på utsiden. Det er mange måter du kan tiltrekke folk til å være med deg, og måter du kan være svært attraktiv på utsiden og ren, stygg på innsiden.

[Les: De 12 tiltrekningsreglene som forklart av vitenskapen]

For å forbedre din attraktivitet, kutte ned på de ikke-attraktive oppføringene og øke de som gjør at folk vil være med og rundt deg. Den gode nyheten er at det som definerer attraktivitet, er ikke alltid hud dypt.

Anbefalt: