8 grunner å komme tilbake med din ex er selvsabotasje

Innholdsfortegnelse:

8 grunner å komme tilbake med din ex er selvsabotasje
8 grunner å komme tilbake med din ex er selvsabotasje

Video: 8 grunner å komme tilbake med din ex er selvsabotasje

Video: 8 grunner å komme tilbake med din ex er selvsabotasje
Video: 7 Signs Of Self Sabotage 2023, November
Anonim

Du kan tenke at du kan gjenvinne brannen med fortiden din flamme, men når du tenker på å komme tilbake med en eks, vil du kanskje tenke på nytt. Av Colleen Anne Javellana

For alltid er et veldig farlig ord. Vi ser ofte ut til å glemme konseptet og tidsbegrensninger. Tross alt er tiden veldig abstrakt i sin betydning og har sine begrensninger. Selv noe som er så komplisert som kjærlighet, kan misbrukes i høyeste grad.

Donâ € ™ t si â € œforeverâ € ™ når du mener â € ~norâ € ™

Når man først inngår et forhold, kan man ikke unngå å bli forelsket i begrepet kjærlighet selv. Svært ofte har vi en tendens til å idealisere forholdet og plassere våre partnere på så høyt en piedestal at vi løfter dem opp til høyere høyder. Når man er forelsket, ser verden ut til å være på et mye bedre sted. Vi begynner å se vår fremtid med denne personen. Vi har åpnet oss for hverandres sårbarheter, til og med for muligheten for å få vondt i hverandre.

Men det går ikke ofte som vi har planlagt. Den perfekte kompis ville plutselig bli veldig â € ~humanâ € ™ i våre øyne, og vi er ikke fornøyd med det. Vi kan ikke lenger se en fremtid med denne personen, og sannheten kommer smuldre ned foran oss. Vi finner at vi må godta den bitre sannheten. For alltid varer ikke den måten den pleide å. Og vi befinner oss i å uttale de fryktede ordene: â € œgoodbye.â € Â

Hallo? Jeg elsker deg!

Når det kommer til exes, synes alle å ha sine egne horrorhistorier å fortelle. Breakups har en tendens til å være rotete, og forlater ofte minst en av partiene i en tilstand av følelsesmessig uro. Men hva skjer hvis den som har spilt en så viktig rolle i våre liv, bestemmer seg for å komme tilbake etter en periode med selvpåført ensomhet fra din side?

Hvorfor burde du ikke tenke på å komme tilbake med din eks

Det store spørsmålet nå er, burde du, eller burde du ikke? Det er en grunn til at fortiden tilhører fortiden. Det er et flott sted å besøke, men du vet at du ikke ville ønske å bo der. Å komme tilbake med din eks kan bli den største form for selvsabotasje. Selv om det kan være så fristende, og du finner deg selv så tiltrukket av sin appell, er det best å ignorere sin falske sjarm.

# 1 Du nekter deg selv og din partner lykken som begge fortjener. Lykke er også et abstrakt begrep, og man kan egentlig ikke kvantifisere det. Spør deg selv dette spørsmålet: var du virkelig fornøyd med din eks? Hvis ja, hvorfor bryte du opp med dem i utgangspunktet?

Husk at lykke er mer enn sommerfuglene i magen føler at du får hver gang du er med dem. Det er graden av trøst som man føler, følelsen av fred, av bekreftelse når man er rundt den personen. Å komme tilbake med din eks, nekter deg begge til å lykkes med å møte noen nye. [Les: Hvordan møtes â € œThe Oneâ € uten å oppleve desperat]

# 2 Bare spøkelser bor i fortiden. Grunnen til at mange mennesker finner ut at de ikke kan gå videre, er fordi de pleier å leve i fortiden, så mye som spøkelser gjør. Som spøkelser finner disse menneskene seg å hjemsøke steder som ville være merkelig kjent for dem. De har en tendens til å dvele i fjerne minner, og klamrer seg til følelser av anger.

Fortiden er allerede borte fra ditt syn, og det hindrer bare deg i å leve i nåtiden. Enda viktigere, å være et spøkelse, vil bare hindre deg fra muligheten for å ha en lykkeligere fremtid. Husk dette: selv spøkelser må fortsette. [Les: Signerer at ditt tidligere forhold holder deg tilbake]

# 3 Det blir bare utmattende. Når vi finner oss selv til å falle inn i fortrolighetsfellen, finner vi alt for å være følelsesmessig drenering. Det vi trodde ville gjøre oss lykkelige, er nå ganske følelsesmessig slitsomt fra vår side. Du finner også deg selv hele tiden spørsmålet ditt motiv, og lurer på om dette er hva du vil.

# 4 Smerten ved å holde på vondt, noen ganger enda mer enn å gi slipp på. Kanskje, en av de vanskeligste tingene man må møte i livet, er å gi slipp på folkene vi holder kjære. Men noen ganger holder du på noe som du vet vant 锟 斤 拷 t sist faktisk gjør vondt enda mer. Hvorfor? Fordi jo strengere du holder fast på noe du vet, vil du ikke bli, desto mer bedra du deg selv.

De følelsesmessige høyene for å komme tilbake med noen du har vært med og hadde dype følelser for, kan være overveldende, men du må spørre deg selv: hva holder jeg på? Vil jeg bli? Husk at du må gi deg selv virkelige svar, og ikke høres ut som en dårlig dagtid såpeopera. [Les: Hvordan falle ut av kjærlighet når du ikke ser noen fremtid]

# 5 Deception er en toveis vondt gate. Selv om du lurer på deg selv, kan det være smertefullt, kan bedragere din partner skade enda mer for dere begge. Hvis dere begge finner dere tilbake til hverandres armer av grunner som dere ikke helt kan forstå, kan dere aldri gi dere den freden dere fortjener å ha.

I stedet har du resignert deg til en verden av fantasi, hvor alt er rettet opp med tomme romantiske bevegelser og konflikt unngås for enhver pris. Bedrag kommer som et slag i ansiktet fordi den kalde, harde sannheten gjør vondt vondt. [Les: 16 tegn på at du bare ble bosatt i et ulykkelig forhold]

# 6 Du lar 锟 斤 拷 t tillate deg å vokse. Å gi slipp på noen kan være sunn, spesielt hvis du vet at forholdet ikke gjorde det mulig for deg å vokse som en person. Som et par utviklet du ikke.I stedet finner du at du sitter fast. Dette kan komme i form av dårlige vaner som gjorde deg den verste mulige versjonen av deg selv.

Du kan også finne deg selv å stille spørsmål om din egenverdighet hvis du ikke hjelper med å bringe hverandre opp. Et ideelt forhold vil tillate deg å vokse som en person. Før du tenker på selv å gå tilbake til ex, spør deg selv dette: er jeg en bedre person uten denne personen ved min side?

# 7 Du finner deg selv å bruke "bare fordi det er praktisk" unnskyld. Du finner deg selv å bli kastet i datingpoolen, og du liker ikke noen av fiskene som synes å være ledet mot din retning. Din løsning? Lås til den mest praktiske personen du kan tenke på: din ex.

Grunnen til at du gjorde det kan være irrasjonell. Kanskje du har savnet konseptet om å være i et forhold. Kanskje du har holdt på for frykten for at det ikke gjør noe bedre enn dette. Men hvis du finner deg selv å holde fast på noen du ikke visualiserer din fremtid med, hvorfor bry deg?

# 8 Kjærlighet er aldri en god nok grunn til å bo. Dette er den vanskeligste sannheten at alle som har vært i et forhold til slutt vil lære. Kjærlighet er mer enn bare en følelse. Fordi når det kommer rett ned til det, blir kjærlighet et valg. Disse lovey-dovey følelsene ville falle på bare noen få måneder inn i forholdet. Snart nok vil du se feilene som du kanskje var for å blinde for å se før.

Til slutt, "love" vil bare fly ut av vinduet når du ser hverandre som mer "human" og du liker ikke det du ser. Spør deg selv, vil jeg se meg selv bli gammel med denne personen? Kjærlighet er ikke det eneste som bør holde et forhold sammen. Fordi kjærligheten så lett kan dupliseres av en cocktail av andre følelser.

Regelen om relasjoner kan bli ganske komplisert og skummelt. Mens du kommer tilbake med din eks, er det ikke nødvendigvis en dårlig ting, man må gå lett når det gjelder å velge den banen. Husk at kjærlighet kan være så bedragende. Og disse følelsene kan føre til at man gjør irrasjonelle vurderinger.

[Les: Er det noen gang en situasjon hvor du skal oppgi din eks?]

Hvis du finner deg selv å bli trukket tilbake til en tidligere som var dårlig for deg i utgangspunktet, kan du finne deg selv å gjøre mer skade enn godt. Bare fordi det er kjent og praktisk betyr det ikke at det er ditt beste alternativ.

Anbefalt: