11 Realistiske grunner hun svarer ikke på tekstene dine

Innholdsfortegnelse:

11 Realistiske grunner hun svarer ikke på tekstene dine
11 Realistiske grunner hun svarer ikke på tekstene dine

Video: 11 Realistiske grunner hun svarer ikke på tekstene dine

Video: 11 Realistiske grunner hun svarer ikke på tekstene dine
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Til tross for å sende henne den jevneste, søteste linjen du kan komme opp med, har hun fortsatt ikke svart så mye som en "K." Så hva gir det?

Tenk deg dette scenariet: Du møter en jente i en bar, du begynner å snakke, det går bra, og du får nummeret sitt. Så neste dag skriver du henne, men hun svarer bare ikke. Hva skjedde? Hva er meningen med dette?

Av og til kan måten en jente oppfører seg i det virkelige livet, være drastisk forskjellig fra hvordan hun oppfører seg gjennom tekster. Selv om hun synes å like deg, som i det ovennevnte scenariet, kan hun gå helt stille gjennom tekst. Dette kan være utrolig frustrerende.

Å legge til den frustrasjonen er det faktum at det kan være flere grunner til at hun ikke svarer. Noen av disse grunnene kan bety at hun ikke liker deg, og andre kan være helt uten tilknytning til hvordan hun føler om deg. [Les: Hvordan få henne til å ønske deg bare ved å smske henne]

Grunner hun ikke har kontaktet deg

I alle fall er det nyttig å prøve å finne ut hvorfor hun er så stille. Hvis du kan komme til bunnen av det, kan det bidra til å lindre deg frustrasjon. Så hvilke mulige grunner kan hun ha for å ikke svare på deg?

# 1 Telefonen hennes er ødelagt. Dette er det enkleste mulige svaret. Det kunne egentlig bare være at hun droppet telefonen, og hun har ikke en sikkerhetskopi som er lett tilgjengelig for å holde sitt SIM-kort inne. En enkel måte å løse dette på er å sende henne en melding på Facebook, eller bare spør vennene hennes om hun har mottatt teksten.

# 2 Hun spiller hardt for å få. Noen ganger vil jenter ikke forsiktig reagere på deg, fordi de spiller hardt for å få. Med andre ord, de vil bare ikke komme over som for lett. De vil at du skal vise litt innsats - de vil at du ikke skal gi opp lett. Send henne minst en veldig søt eller smart linje hver dag, og legg inn en subtil invitasjon til en fremtidig dato. Dette bør være innsats nok til å fortjene minst et kort svar, ikke sant? [Les: 15 tegn hun bare leder deg på]

# 3 Hun liker noen andre. Selv om du hadde en flott samtale med jenta i baren, betyr det ikke nødvendigvis at du er hennes toppvalg. Hvis en annen fyr også fikk nummeret hennes den kvelden, kan hun gi ham all oppmerksomhet.

I denne situasjonen kan det være lurt å bare vente et par dager og se hva som skjer. Kanskje den andre fyren slår ut, og hun kan skrive deg mye mer. Hvis ikke, kan du bare flytte en. Det er andre fisk i sjøen. [Les: 14 subtile tegn hun er ikke over henne eks]

# 4 Hun er for opptatt. Noen ganger har kvinner bare mye på platene sine. Selv om de liker å gå til baren og flirte, betyr det ikke nødvendigvis at de er klare til å starte et nytt forhold, eller at de ønsker å snakke med deg regelmessig.

Hvis du mistenker at dette er tilfelle, kan det være lurt å bare fortsette å se og ikke bruke for mye tid på å vente på henne. [Les: 10 tegn du burde slå av når du forfølger en jente]

# 5 Hun har ved et uhell slettet teksten. Av og til, tekniske mix ups som dette skje. Hvis du virkelig tror at hun liker deg, kan det være verdt å sende henne en annen tekst, bare for å sørge for at noe som dette ikke skjedde. Hvis hun ikke svarer på to eller tre tekster, kan du prøve hennes sosiale medier. Hvis det fortsatt ikke er noe svar, ta et hint og aksepter at hun ikke er det i deg.

# 6 Hun er ekstremt sjenert. Hvis du hadde en fin samtale med jenta i baren, kan hun ha vært litt kresen. Kanskje alkohol ga henne tillit til at hun ikke har normalt. Kanskje nå at hun er nykter, er hun rett og slett for sjenert til å skrive deg tilbake.

Hvis du mistenker at dette er det som skjer, er det definitivt en god ide å være på den svært milde siden med teksten. Du vil ikke skremme henne bort. Start med åpne spørsmål og søte små hilsener. Når hun varmer opp til deg, er hun bundet til å sende et svar.

# 7 Hun liker ikke deg så mye. Forhåpentligvis er det ikke tilfelle, men hvis hun ikke snakker om deg etter noen dager, kan dette definitivt være det som skjer. Kanskje hun ikke svarer fordi hun ikke vil skade dine følelser ved å si: Jeg liker deg ikke så mye. Takk skjønt

Når du har gitt henne mange eksempler på å svare på deg, og hun fortsatt synes kald, gi den ro og bare fortsett. [Les: 12 telltale skilt sheâ € ™ s bare ikke det i deg]

# 8 Hun kan være usikker på noe hun ikke forteller deg. Dette er en annen potensiell grunn til at hun kanskje ikke smiler deg tilbake. For eksempel, si at du møtte en flott jente og du virkelig slår den av. Det hun kanskje ikke har fortalt deg, er at hun har fem barn, og hun tror ikke at du vil like henne på grunn av det.

Hvis du antar at noe som dette skjer, kan det være best å bare gi henne litt oppmuntring. Kompliment henne, og fortell henne at du hadde en blast når du snakket med hverandre. Dette kan være nok til å få henne til å la henne vekte seg og åpne seg for deg.

# 9 Hun er faktisk en lesbisk. Dette er sannsynligvis et svært sjeldent scenario, men hvem vet, kanskje det varme lille nummeret du snakket med på klubben var faktisk en lesbisk.Kanskje hun likte den oppmerksomheten du ga henne. Eller kanskje hun trodde du var bare en veldig butch jente, men så skjønte ellers når hun ikke var full.

Se tilbake på samtalen din. Nevnte hun noe om at hun var i jenter? Fikk du henne sjekke jenter mer enn gutta? Var samtalene dine sentrert rundt veldig? Typisk typisk? Temaer som biler, sport og varme modeller? Hvis du svarte på noen av disse spørsmålene, har du kanskje bare prøvd å sjarmere deg inn i lesbiske bukser! [Les: 6 enkle måter å vite om hun er en lesbisk]

# 10 Hun gav ved et uhell feil nummer. Dette kan være en annen veldig enkel og logisk forklaring på hva som skjer. Etter noen få drinker kan de begynne å ligne syvene. Også, du kunne bare ha skrevet det inn i telefonen din feil. Hvis du fortsatt har nummeret, vil du kanskje gå tilbake og dobbeltsjekke at du sms'er Darcy, og ikke Darlene, den 86 år gamle nonnen fra Idaho.

Selvfølgelig kan du alltid gå online og melde henne der. Men det er bare hvis hun var hyggelig nok til å gi deg hennes Twitter-håndtak eller hennes Facebook-nettadresse.

# 11 Hun glemte. Dette er en annen enkel, men definitivt mulig forklaring. Noen ganger glemmer folk bare å svare på tekster. Du har kanskje ventet på det hele dagen, men hun kunne ha vært midt i en "Seks og City" -marathon med hennes BFF når du sendte henne beskjeden din.

Gi det en liten stund, se om hun svarer. Hvis ikke, send henne en annen tekst.

[Les: Er hun ikke svare fordi du sa en av de 21 tingene du aldri burde si til en jente?]

Forsøker å finne ut hvorfor en jente ikke snakker om deg, kan være et vanskelig spill å spille. På den ene siden vil du finne ut hvorfor hun ikke svarer. Men på den annen side vil du ikke virke trengende og desperat. Med disse mulige grunnene i bakhodet kan du planlegge ditt neste trekk.

Anbefalt: