15 grunner til at din eks forteller deg og holder deg i berøring

Innholdsfortegnelse:

15 grunner til at din eks forteller deg og holder deg i berøring
15 grunner til at din eks forteller deg og holder deg i berøring

Video: 15 grunner til at din eks forteller deg og holder deg i berøring

Video: 15 grunner til at din eks forteller deg og holder deg i berøring
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Å komme over noen er vanskelig og forvirrende uten deres kontinuerlige strøm av tekster. Her er derfor din eks nettopp ikke stoppet med å snakke med deg.

Når noen sier at de ikke ønsker å danse deg lenger, bør det være det, ikke sant? Så hvorfor er din ex alltid teksting deg ut av det blå bare for litt liten snakk? Ærlig talt, det er irriterende og kan gjøre å komme over dem og flytte på det mye vanskeligere.

Selv om du var den som slår av, er det fortsatt ikke lett å gå videre. Kanskje det var vanskelig å avslutte ting med dem, kanskje du har noen nye som ikke er ok med din ex, alltid teksting, eller kanskje du bare finner det veldig irriterende.

Sannheten er at det er mange grunner til at exen din kunne skrive deg kontinuerlig, og det er ingen måte å absolutt vite hvorfor sikkert uten å kunne lese tankene. Men disse grunnene er vanligvis vanlige blant massene av over-teksting exes og det er der vi kommer inn.

Hvorfor din ex bare vil ikke sette ned mobiltelefonen sin

Selv om det kan være veldig irriterende å ha et eks. Navn, dukker opp i innboksen din, bør du være oppmerksom på hvorfor de tekstler deg i utgangspunktet. Selv om de skriver deg bare for å si hei, er det en dypere betydning bak hver melding du mottar.

Å være noen som har hatt sin rettferdige andel av exes, har jeg lagt merke til at mange av deres meldinger har forskjellige betydninger helt. Jeg, sammen med mange andre som lider av hyppige tekster fra deres eks, har samlet alle grunnene til at de ikke vil slutte å skrive deg. [Les: Er din eks tenker ofte på deg? Klar tegn som avslører sannheten]

# 1 De gjør det ut av vane. Noen ganger vekker du bare opp og smiler deg en god morgen er en vane for dem de bare ikke kan riste. Det er en del av rutinen, og de er ikke klar til å la den gå, selv om de måtte slippe deg.

# 2 De savner deg. Hvis dette ikke er den mest åpenbare grunnen, er jeg ikke sikker på hva som er. Ærlig talt, hvis exen din er teksting deg i en hvilken som helst kapasitet - annet enn å ordne å slippe av eiendeler, etc. - så savner de deg. De vil snakke med deg og få svar på deg fordi de savner samtalen.

# 3 De hørte at du har noen nye. Er jeg den eneste som får en ny kjæreste og alle mine ekser, fortell meg som om et slags signal går av, og de må hoppe inn og kaste opp ting med en gang? Hvis din ex hører deg med noen nye, kan de kanskje skrive deg bare for å få dem til å sammenligne seg og sammenligne seg med din nye elsker.

# 4 Noe minnet dem om deg. Fra tid til annen, hvis jeg ser noe som minner meg om en innvendig vits med min eks, kan jeg få et bilde og sende det til dem. Dette er en uskyldig grunn til å skrive en ex som ikke alltid har en dypere betydning.

Men hvis det er hyppig og opphører mye samtaler fra sin side, kan de prøve å gjenopplate noen følelser ved å sende deg ting som minner dem om dere to. [Les: 16 tegn på at exen din vil ha deg tilbake i livet deres igjen]

# 5 Vinteren kommer og de har ikke en kosekammerat. Mange studier har vist at flertallet av mennesker inngår relasjoner i vintermånedene, slik at de har noen til å bære kulde med. AKA: noen til å stikke opp ved siden av brannen og hviske søte nothings i øret.

Hvis det er rundt vintermånedene og høytiden, kan du være i fare for at du skriver deg ut fordi de leter etter at noen deler kroppsvarme med denne vinteren.

# 6 De har fortsatt følelser for deg. Hvis du får tilfeldige tekster her og der spørre om dagen din og gjør småprat generelt, så er din eks sannsynligvis teksting deg fordi de fortsatt har følelser for deg og trenger å snakke med deg.

# 7 De vil vinne deg tilbake. Dette går hånd i hånd med den forrige årsaken. De kan smsere deg for å få en samtale som kan føre til at de prøver å vinne deg tilbake. Denne grunnen kan være åpenbart åpenbar fordi de vil spørre deg ut på datoer og kompliment deg som gal. [Les: 8 signaler du fortsatt dating din eks og kan ikke slippe]

# 8 De vil irritere deg. Hvis du dumpet denne exen, kan de smsere deg bare for å trodde deg. De kunne være veldig opprørt, sint og frustrert med din beslutning om å avslutte ting og vil irritere deg med deres babble så mye som mulig.

# 9 For trygghet. Hvis du endte på gode vilkår med din eks, er det en god sjanse for at de skal skrive deg for noen positive forsikringer i livet deres noen ganger. Hvis de to er fremdeles venner, kan de få tekst til å spørre deg om råd, forsikre seg om deres ego er blitt skutt, eller bare for å få din mening om visse ting.

# 10 De har problemer med å gi slipp. Noen mennesker har mange problemer med å akseptere ting er over. De har problemer med å la noen som er viktige for dem, gå og prøver å holde fast på kjære liv.

# 11 For forklaringer - for 100th tid. Hvis du dumpet dem og de stadig sms deg, kan det være fordi de fortsatt ser etter forklaringer på hvorfor. Uansett hvor mange ganger du forteller dem hvorfor ting ikke trente, kan de fortsette å komme tilbake, fordi for dem er den grunnen ikke god nok. [Les: 12 grunner til at ingen kontaktregelen er den eneste måten å gå bort fra en eks]

# 12 De holder fortsatt på håp. De kan også smsere deg fordi de holder på med en tråden av håp, du vil ønske å komme tilbake sammen med dem, og de venter bare på den ene meldingen for å komme seg til deg.

# 13 Deres venner er alle i relasjoner, og de føler seg ensomme. La oss være ekte, når vennene dine er koblet sammen, gjør det deg også lyst til å snakke sammen med noen. Og hvis du ikke har noen, hvem vil du vende deg til? Sannsynligvis din ex.

Dette kan være deres tankegang når de skriver deg. De føler seg ensomme, og å se alle vennene sine i relasjoner rørte opp noen gamle forhåpninger og begjær i dem, og de håper du kan satiate dem.

# 14 Bare for å sjekke inn. Jeg vil være ærlig, jeg liker fortsatt og respekterer noen av mine ekser på en helt platonisk måte. Jeg bryr meg om dem og vil bare se hvordan livet deres går noen ganger. Jeg vil vite om deres karriere går bra, hvis de har kjørt det maraton de alltid ville, og bare for å sjekke dem på en gang fra tid til annen.

Dette kan være akkurat hva din ex gjør også. Hvis det ikke er noen oppfatning at de leter etter noe mer enn bare en kontroll med deg, så er det alt de vil - for å være sikker på at du er i orden. [Les: 10 tegn som viser at du fortsatt er knyttet til din eks]

# 15 For å forlate forbindelsen åpen. Hvis din eks er at teksten sender noen meldinger i uken, og da du ikke hører fra dem resten av tiden, er det sjansene for at de prøver å holde forbindelsen åpen for når de finner det praktisk. De ønsker ikke å gå for lenge uten å kontakte deg for frykt for at du helt vil gå videre.

[Les: 14 ting å huske på når du kommer inn i din eks]

Exes blåser opp tekstinnboksen din med meldinger kan være en av de mest frustrerende tingene. Men hvis du har disse grunnene til hvorfor de slår deg opp, kan det gjøre ting litt enklere.

Anbefalt: