15 grunner til at hyggelige gutter avsluttes sist hele tiden

Innholdsfortegnelse:

15 grunner til at hyggelige gutter avsluttes sist hele tiden
15 grunner til at hyggelige gutter avsluttes sist hele tiden

Video: 15 grunner til at hyggelige gutter avsluttes sist hele tiden

Video: 15 grunner til at hyggelige gutter avsluttes sist hele tiden
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

Har du noen gang lurt på hvorfor jenter sier at de liker hyggelige gutter, men ender opp med å unngå dem? Les disse 15 grunnene til at hyggelige gutta er ferdig sist nesten hele tiden.

Er du en fin fyr?

Føler du at hyggelige gutter alltid er ferdige sist, uansett hva de gjør eller hvor hardt de prøver?

Nå hater ikke alle jentene i verden for det.

I stedet ser du innover og spør deg selv om du er den hyggelige fyren som alle jentene velger å unngå.

Ja, det er forskjellige typer hyggelige gutter, og nesten alle av dem er egentlig ikke så gode som de tror de er.

En av de største problemene med hyggelige gutta er hvor irritert de er med verden.

Nesten alle hyggelige gutta tror virkelig at verden er urettferdig, og alle jenter er løgnere fordi alle jentene sier at de liker hyggelige gutter, men ender opp med å gå over disse fine gutta hele tiden.

Men er det virkelig slik spillet fungerer?

[Les: Den virkelige sannheten bak hvorfor jenter aldri liker deg]

Vel, hvis du tror du er en fin fyr som fortjener den beste jenta i verden, er det noen ting du må spørre deg selv.

Har du en fin fyr i deg?

Alle karene har en fin side til dem.

Men er du en som drar til side, så en jente kan gå forbi deg i heisen, eller er du den hyggelige fyren som ligger på bakken og lar noen jente gå over deg i heisen fordi gulvet er skittent? Det er forskjellen som betyr noe.

Hva gjør en fin fyr så lamm?

Jenter elsker absolutt en fyr som er fint. Men de liker absolutt ikke en fyr som går overbord når han prøver å tilfredsstille dem hele tiden, spesielt hvis de ikke allerede er i et forhold. En vanlig fyr kan være hyggelig å en jente, men en fin fyr nesten alltid ender opp med å se desperat og ivrig etter å behage.

De prøver for hardt for å få et godt inntrykk, og til slutt vil de miste alle muligheter til å imponere en jente de liker fordi de gjør det så klart at de prøver veldig hardt å tilfredsstille. [Les: Den riktige måten å skrive en jente på og få henne til å ønske deg]

Hvorfor er de andre gutta bedre enn hyggelige gutter?

I motsetning til en fin fyrs tro, er verden ikke delt inn i bare to slags menn, de fine gutta og de dårlige guttene. Det er flotte gutter, søte gutter, sjarmerende gutter, flørtende gutter, prinsippledere og hundrevis av andre slags gutter som er beundret og likte jenter.

Så en jente trenger bare ikke å velge mellom en dårlig gutt og en fin fyr. Hun har mange flotte alternativer, og nesten alltid velger hun en fyr, men den dårlige gutten eller den hyggelige fyren. [Les: 10 typer gutter jenter finner skumle]

Selvfølgelig er dårlige gutter ekstremt attraktive. Men jeg tror ikke noen jente tar en dårlig gutt seriøst eller gir ham en tanke utover en en nattstand. Den dårlige gutten vil ha sex med jenta, jenta ønsker å ha sex med denne galne fyren, og det er en god slutt neste morgen. Men ville en jente bli forelsket i en dårlig gutt hvis hun vet at han er en dårlig gutt selv før hun daterer ham eller liker ham? Aldri! [Les: Er attraktive jenter virkelig slem for gutta?]

Så en dårlig gutt er ikke bedre enn en fin fyr. De er begge de to ekstremer av et spekter som jentene ikke bryr seg om. Den dårlige gutten gjør en jente føler seg sexy for en natt. Og en fin fyr gir en jente en sjanse til å få en mandag fredag til å løpe hennes ærend. Jo, hun trenger begge disse gutta til å få et bedre liv. Men vil hun bli forelsket i noen av dem med vilje? Aldri.

15 grunner til at hyggelige gutta er ferdige sist hele tiden

Hyggelige folk gjør gode venner, men forferdelige elskere. Hver gang en jente møter en fin fyr, slutter han vanligvis å falle rett inn i vennens son. Det er ikke hennes feil egentlig, fordi han oppfører sig som en så god venn at hun ikke har annet valg enn å se på ham som en venn. [Les: Hvordan unngå hennes vennsone og få henne til å ønske deg]

Tross alt vil en fyr som liker en jente prøve å flørt med henne eller rettsle henne, ikke bare spørre henne om det er greit å bære sin matvareposer eller vaske bilen for henne.

Hvis du er en fin fyr og lurer på hvorfor fine gutter er ferdig sist, er det 15 grunner for å hjelpe deg å forstå deg selv bedre.

Så er du den hyggelige fyren at jentene ville unngå å danse? Finn ut her.

# 1 Selvrespekt. Hyggelige gutter respekterer ikke seg selv. De har ikke noe imot å gjøre narr av seg selv eller sette seg ned hele tiden, og de bryr seg ikke om å bli presset av andre gutter.

# 2 For godt. Hyggelige gutter er for søte til å stemme deres virkelige meninger og ende opp med å frustrere seg selv. På andre tidspunkter kan de flaske seg med implosiv sinne og plutselig briste ut en dag ut av det blå.

# 3 For trengende og usikker. Hyggelige gutta starter så søt og omsorgsfull, men ender opp med å bli for trengende og usikre i et forhold fordi de alltid er truet av hver andre fyr som snakker til kjæresten sin. [Les: En jentes syn - Er usikre menn noensinne verdt å danse?]

# 4 De er kjedelige. De hyggelige gutta er aldri veldig morsomme fordi de ikke liker å krysse linjen til den frie siden, uansett hva. Denne kvaliteten gjør dem gode venner som kan gi gode og stabile råd om livet, men dårlige kjærester som er for forutsigbare og kjedelige.

# 5 En fin fyr er ikke en alpha mann. En flott jente ønsker alltid å danse en fyr som kan være i kontroll over sitt liv og få respekt for vennene sine.Hvis vennene dine ikke respekterer deg eller hører på dine meninger, er det et sikkert tegn på at du er en fin fyr som gikk over ofte, selv av dine venner.

# 6 manipulert. Hyggelige gutter blir enkelt manipulert fordi de tillater at de blir manipulert selv om de innser at de blir manipulert. Dette kan frustrere enhver jente de daterer fordi fine gutter nesten alltid ender med å få den korte enden av staven.

# 7 Unngå konfrontasjoner. Fint folk kan ikke forsvare jenta de liker, og prøver å løse eventuelle problemer ved å prøve å til og med situasjonen ved hjelp av høflige ord. De er ikke selvsikker og utfordrer aldri noen visninger direkte. I stedet prøver de å få poenget deres gjennom smal manipulasjon som kan irritere enhver jente som hater å føle seg manipulert.

# 8 Hyggelige gutta er svake. De plottet hevn i hemmelighet, men kan ikke mene opp og ta seg selv om de vet at de har rett. Dette får dem til å virke svake.

Og så er det tilfellet med de sure druene. En fin fyr som blir dumpet av en flott jente ønsker alltid og håper at jenta daterer en dårlig gutt som behandler henne dårlig, så hun kan vite hvor stor en kjæreste han er. Og seriøst, det er bare feil vei å gå om det. Hvis du ikke kan løse problemet ditt, hvorfor vil du ha en annen fyr til å gjøre det for deg? [Les: Hvordan komme over en jente som ikke liker deg tilbake]

# 9 De vil ha mirakler. Hyggelige gutter ser frem til fremtiden for et bedre liv, det være seg ved å tjene mer penger eller få en god jobb, men gjør ingenting for å endre nåtiden selv om de vet at de må endre sin oppførsel.

# 10 Forseelse. Ingen tar en fin fyr på alvor, fordi han aldri vil fornærme noen. Han er for imøtekommende og alle behandler ham som en pushover.

# 11 Hyggelige gutter blir stresset av vanskelige situasjoner. En jente ville ønske å danse en fyr som er hennes rock og hennes styrke, ikke en redd fitte som vil løpe ved første tegn på fare. Hyggelige gutter er ikke beskyttende eller aggressive nok. Han kan ikke kjempe for sin jente, og det er en av de grunnleggende evolusjonære behovene til en jente, for å føle seg beskyttet rundt mannen hennes. [Les: Hvorfor har fine gutter alltid hoverhender?]

# 12 Hyggelige gutter leder aldri. De sitter alltid på livets bakset. De vil kanskje lede, men aldri gjøre innsatsen eller ta initiativet direkte. Og de spør aldri en jente virkelig før det er for sent, og så visst om hvor urettferdig verden er.

# 13 Social styrke. Hyggelige gutter er ikke sosialt sterke. De er nesten alltid usynlige i en gruppe. Ingen jente merker dem før de gjør et trekk * som en venn * og så er det alt for sent. [Les: Har jenter noen gang sjenert gutta som ikke gjør et trekk?]

# 14 Intimidering. Hyggelige gutter er alltid skremt av sterke personligheter. Hvis en alpha-mann liker en fin fyrs jente eller prøver å flørte med henne, ville den hyggelige fyren ikke ha den indre styrken til å stå opp imot den. I stedet kan han gnage eller sulke om det i hjørnet av rommet.

# 15 Den fryktede vennssonen. Hyggelige gutter ender alltid opp med en jentes vennsone. De er veldig hyggelige gutta som gjør gode venner og forferdelige kjærester. [Les: Hvordan få en jente til å like deg igjen etter at hun mistet interessen for deg]

Men jenter vil ha hyggelige gutter

Som du kan se, er det mange grunner til at hyggelige gutta egentlig ikke gjør kuttet når det gjelder å få en jente fancy. Og du må forstå dette, jenter hater ikke hyggelige gutta. De liker ikke oppførselen til en overdreven fin fyr som er nervøs og ubekymret.

Selv en dårlig fyr oppfører seg som en likbar fyr de første par datoene til jenta blir gal i forelsket med ham bare for å vinne henne over. Det viser bare at jenter faktisk foretrekker dating gutter som er likeable og hyggelige. [Les: Hvordan lage en jente vil ha deg seksuelt]

Den trygge hyggelige fyren vinner alltid i slutten

Hyggelige gutter er mer følsomme og omsorgsfull. De gjør gode kjærester og samarbeidspartnere for livet. Men det eneste problemet med hyggelige gutta er at de ikke er ideelle kjæreste materialer.

Men som gutta blir eldre og jentene blir eldre, begynner livene å bli stabilere og stagnerte, og til tider som disse, vinner den stabile og forutsigbare hyggelige fyren nesten alltid over de hensynsløse, eventyrlystne gutta. Men kan du virkelig vente til du er i 40-årene før du kan begynne å imponere kvinner? Hvis du har det bra med den tanken, gå rett og ta livet ditt slik du alltid har vært. [Les: 10 største dating turn offs for kvinner]

Men hvis du vil tiltrekke seg jenter nå, imponere dem og ha det bra med dem, lær å mote opp og se verden som en ekte mann. Ta ansvar for dine egne handlinger, og ikke la noen ta deg for gitt. Stem på dine meninger og bli tatt mer alvorlig av andre, inkludert vennene dine. [Les: Hvordan være en mann slik han egentlig burde være]

Den perfekte fyren som alle jentene drømmer om, er en fin fyr som har en ryggrad, fyren som er søt og mild, og likevel sammensatt og selvsikker. Så lenge du lar en jente se at du er fin og tror på deg selv, vil du alltid bli valgt over hverandre fyr i hele verden. Bare lær å ta et stativ, og du vil bli hver jenters drømdato.

[Les: 12 veldig enkle måter å finne ut om en jente liker deg]

Hvis du er en fin fyr, er du et skritt foran i datingspillet allerede. Bare lær å endre noen dårlige trekk og slå den hyggelige fyren til en god fyr.Tross alt, finne gutta ferdig sist, men de hyggelige gutta med selvtillit trenger ikke engang å løpe løp for å imponere jenta. De trenger bare å si "hallo"!

Anbefalt: