7 grunner til at du forblir venner med din ex, jobber ikke

Innholdsfortegnelse:

7 grunner til at du forblir venner med din ex, jobber ikke
7 grunner til at du forblir venner med din ex, jobber ikke

Video: 7 grunner til at du forblir venner med din ex, jobber ikke

Video: 7 grunner til at du forblir venner med din ex, jobber ikke
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2023, September
Anonim

Tenker på å holde din eks i livet ditt forbi deres utløpsdato? Her er 7 grunner til at det å bli venner med exen din, vil bare ikke virke.

Mens følelsen om å holde "noe" av ditt mislykkede forhold i live, kan virke hjertelig og for det totale bedre, er sannheten, å gjøre det nye vennskapet en suksess, kan være mer smerte enn det er verdt. Mens et stort antall mennesker har prøvd det på et eller annet tidspunkt, kan du like godt komme til det faktum at det å være venner med exen din, burde ikke være på buffetbordet.

Nå betyr det ikke at vi er datert kort i videregående skole, men fullstendig: Jeg har sett deg naken, orgasme, trist, lykkelig, syk, langsiktig forhold, slags â € œsamlet.â € Â

Berøring som det er å si at du har gjort det beste ut av en sur situasjon, kan også være skadelig for å se at exen din går videre og endres.

Hvorfor bør du ikke holde venner med en eks

Trenger du et par grunner til å holde seg borte fra å prøve å være alle kompis med en eks? Vi gir deg 7 gode.

# 1 De er din eks, av en grunn. Så sunt eller katartisk som du tror å holde venner med exen din, er du klar over at du ikke lenger er sammen for en grunnen til. Å bryte opp, på noen måter, kan likne en død. Drunken tante Betty dør? Plutselig ønsker ingen å snakke om hva en hard-sløyfe hun pleide å være. Du og din eks flyttes sammen? Plutselig virket de kvaliteter som pleide å gjøre deg gal, eller skade dine følelser nå, ikke så ille.

Du vet hvorfor? Fordi du ikke har å gjøre med dem lenger. Alle grunnene til at det ikke trente, burde definitivt slå ut grunnen til å grille inn og holde kontakten, uansett hvor mye du savner din eks. [Les: 7 måter å motstå trang til å ringe din eks]

# 2 De har sett deg naken. La oss være ærlige. Din ex har sett deg naken. Bortsett fra at foreldrene dine bærer på vennskap med noen som har sett deg i buff, anses vanligvis å være en stor no-no. Hvorfor? Aren er vi alle voksne her? Klar og villig til å legge til side den plagefulle forlegenhet ved å vite noen har sett ditt O-Face?

Dessverre ikke. Å være venner med noen som har sett deg i bursdagsdrakten din, kan bare ringe for fremtidig katastrofe. På et eller annet tidspunkt kommer du til å huske deres berøring, kyss, lidenskap, skitne sminke sex og den ene berusede natten du gjorde at ting du sverget deg, vil du aldri gjøre. Og hvem vil huske de gode tingene over noen som har skrudd deg over eller mistet din interesse? Ingen, det er hvem.

Hva er verre er? Du kan bli fristet til å ha en gjentatt økt. Tross alt, blir venner forvirrende. Youâ € ™ re fortsatt henger ut, fortsatt ser på filmer, bestiller pizza og blir full i sammen som du pleide å. Og alt dette uten å røre, ingen kyssing, håndholding vil bare gjøre din ex mer fristende. Hvis du hadde seksuell kjemi i forholdet ditt, vil du definitivt komme inn i faresonen. [Les: 10 surefire måter å holde venner etter å ha sex]

# 3 Du kan bli venner med fordeler. Hvis grunn nummer to treffer hjem med deg, kan du ende opp med å være en av de mange eksesene som bare er venner for å bli de fryktede vennene med fordeler. Denne exen har på et tidspunkt vært din beste venn og elsker, og de høydepunktene er ikke lett glemt, noe som gjør de nye øktene til en stor drøm. De sene nettene som kompiserer det etter oppbrudd bygger så mye seksuell spenning, en av dere er nødt til å knekke. Så har du å gjøre med:

Booty-call regler

Morgenen etter: Å ringe, eller ikke å ringe

En av dere utvikler følelser for den andre igjen

Du blir sint

Din eks er sjalu

Forvirring blant dine felles venner … og listen fortsetter og fortsetter.

Å bli venn med fordeler er bare en engangs stopp for å aldri se hverandre igjen eller til slutt dateres igjen - og forholdssammenheng er så i går. [Les: 9 briljante uformelle forholdstips]

# 4 Du blir forelsket. Du kan prøve å bekjempe trang til å avsky din etterfølgende oppbrudd, spesielt hvis det er et av dine første alvorlige forhold. Du kan til og med prøve å ta høyveien og komme over deg selv på grunn av dette nye funnet "vennskapet". Tross alt, hvorfor kaste du bort et perfekt godt forhold til noen som du en gang hevdet å elske? Hvis dette var noen du var villig til å tilbringe år med, hvorfor skulle alt det bindingen bli sløs, alt fordi du ikke støter på støvler lenger?

Mens du bor, kan venner høres ideelt, det enkle faktum er: det er ikke bra for psyken din. Denne nye, ufullstendige versjonen av ditt forhold kan bare gi deg frustrasjon, spesielt hvis du ikke var den som ønsket at forholdet skulle ende. Faktisk, i stedet for å ta det trengte trengte hat, kan du faktisk bli forelsket i dem. Hva er det gøy med det?

En del av å komme over noen, som det eller ikke, hater dem. Du hater dem, cyberstjælker dem, fornærmer dem, ruller øynene dine på ting du pleide å finne søt, og så blir du så syk av å hate dem at du bare "overtar det." Dette kritiske "hellige trinnet" Det er spesielt vanskelig å gjøre når du prøver å opprettholde et vennskap med solskinn og lollypops.Spesielt hvis du fortsatt er forelsket. [Les: 10 grunner du burde ikke være i et on-off forhold]

# 5 Du må se din ex gå videre. Hvorvidt du fortsatt er forelsket i den gamle flammen, selv om vi står overfor det, suger denne mye mer hvis du er, det kommer et poeng hvor du må se dem gå videre. Hvis du var den som ble dumpet, vil dette bli spesielt vanskelig. Hvis du var dumperen, er denne fortsatt litt vanskelig, spesielt hvis de tidligere har brukt all sin tid på å pine etter deg. Så fryktelig som det høres, spesielt kvinner tar ikke liten mengde glede i å vite at de fortsatt vil.

Nå er du i en posisjon hvor du er din venns kompis, og gjett hva? Buddies møter nye kjærester og kjærester. Selv om du er helt over din eks, er det fortsatt den plagsomheten som følger med å se din gamle elskerendring og gå videre - spesielt hvis du fortsatt er ved siden av din eks / venn mens det er skjer. Tenk på det, hvis du fortsatt er venner, og de blir nå gift: gjett hvem er invitert? Det ville være deg.

For ikke å nevne hvis du fortsatt er i din ex, eller i det minste håper at alle disse vennlige hengene vil minne deg på din ex, hvilken kul person du er. Dine fortsatte samhandlinger vil gjøre det umulig for deg å fortsette med livet ditt. [Les: 8 måter å håndtere din eks se noen nye]

# 6 Din nye partner vil hate dem. Ingen, spesielt ikke din nye beau, ønsker å vite at du fortsatt henger med din eks. Uansett om du er den som brøt den av, vil din nye elsker ikke være for glad for å vite at du fortsatt har spilledatoer med noen som pleide å få deg til å komme.

Denne typen informasjon kan være skremmende for nye relasjoner. Tross alt, hvem vil konkurrere med all den historien, spesielt i begynnelsen av forholdet der det skal være alt â € œooey-gooey-all-about-youeyâ € Â, Ikke: â € œHey, vil du doble dato med min ex og hans nye kjæreste / kjæreste? [Les: 9 ting du ikke skal snakke om i et nytt forhold]

# 7 Du var aldri egentlig venner. Kanskje du startet på den måten, men det var sannsynligvis kort og snart glemt, når du kom inn i et romantisk forhold. Du må kanskje møte det enkle faktum at du bare ikke ville være venner. Å ha et intimt, fysisk forhold til noen, for å si det enkelt, gjør det lettere å sette opp sine downfalls. Ta oxytocin ut av blandingen, og alt du er igjen med er noen som enten brøt hjertet ditt, eller kunne ikke gjøre kuttet første gang.

[Les: 15 leksjoner du kan lære av dine egne oppbrudd]

Selv om det er lurt med gode hensikter, er det godt å holde venner med exen din, med komplikasjoner som kan føre til mye plagsomhet, og muligens noen dårlige spor av hjertesorg. Gjør deg selv en tjeneste og hylle ideen om å prøve å være venner igjen.

Anbefalt: