8 Romantiske gestus fra gamle dager Alle jenter frøken

Innholdsfortegnelse:

8 Romantiske gestus fra gamle dager Alle jenter frøken
8 Romantiske gestus fra gamle dager Alle jenter frøken

Video: 8 Romantiske gestus fra gamle dager Alle jenter frøken

Video: 8 Romantiske gestus fra gamle dager Alle jenter frøken
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

I en verden hvor Facebook "likes" og "eker" utgjør som romantikk, ser det ut til at magien er død og borte. Er det en måte å få det tilbake?

Hva skjedde med dagene når du sippet på en milkshake med to stråer var det søteste å gjøre? Hva med å spørre en kvinnes tillatelse før du kysser henne? Kan noen også fortelle meg hvor ridderligheten gikk?

Synes at de store gestusene av kjærlighet er alle, men døde i dagens samfunn. Jeg nekter å kategorisere proklamasjoner av kjærlighet på Facebook som romantiske bevegelser, og til helvete med sliping på et klebrig og sigarettrøyk-infundert dansegulv.

Du kan si: "Vel, å bli forelsket og bli engasjert er romantisk." Vel, gjett hva? Selv hele konseptet av forlovelsesringer ble opprettet med en profittstyrt tankegang. I et nøtteskall var diamantindustrien i trøbbel, og noen markedsføringsgeni hos De Beers trodde det ville være smart å ompakke diamanter som sensasjonelle proklamasjoner av kjærlighet. Selvfølgelig kjøpte verden inn i svindelen, og nå blir det enda en uromantisk forretningsmessig oppfatning at du selv blir engasjert i kjærligheten til livet ditt.

Verden har forandret seg så mye, at vi har glemt hva det er å romantisere noen og feie dem av føttene deres. Jeg ber ikke om at Prince Charming vil vise seg i full regalia på hans hvite hest. Alt jeg ber om er en injeksjon av romantikk, så ofte, for å minne meg om at kjærlighet ikke har utviklet seg til noe helt forretningsrettet og tidkrevende, til det punkt som mange velger å gjøre uten det.

Hvordan kan vi bringe gammel skole romantikk tilbake til den moderne tidsalder?

Selv midt i alle de snakkeslagene i den moderne verden, er det ikke umulig å puste inn noen romantikk i livet ditt. Her er 8 romantiske gester fra gamle dager som trenger å komme tilbake før jeg, sammen med millioner av kvinner i verden, visner seg i den fortryllende kynismen.

# 1 Låtskriving. Hvis du er musikalsk tilbøyelig, vennligst å, vær så snill, skriv din kjære en kjærlighetssang. Det trenger ikke å være en full 4-minutters hit. Det trenger ikke engang å gi mening. Det er ikke noe behov for tekst. Bare skriv oss litt melodi, og vi vil være glade for resten av våre dager.

Hvis du kan tilbringe timer med jamming med bandet, kan du sikkert sette deg litt til side for å bekjenne din kjærlighet gjennom musikk. Alle kvinner vil ha noe som kommer fra hjertet og ingenting taler høyere enn musikk laget spesielt for oss. [Les: 12 prinses sjarmerende trekk som gjør en jente swoon]

# 2 Kjærlighetsbrev. Vi forstår hvor vanskelig det kan være for menn å kommunisere, spesielt når de blir satt på stedet. Når vi spør deg om du elsker oss, ville det være fint hvis vi fikk litt mer enn en nikk og en grunt. Hva med å pusse opp ting og skrive din kjære en kjærlighetsbrev?

Bare noen få linjer sier hvor mye du bryr deg og verdsetter oss i livet ditt. Vi aksepterer det selv om det kommer via e-post, selv om du bør huske på at du får bonuspoeng hvis den er skrevet på hundre år gammel papir og levert via rav.

# 3 Spise i. Jeg vil være den første til å innrømme at jeg elsker å bli spist og spist. Romantikk er sikkert utbredt på en vakker restaurant som serverer nydelig mat og vakker vin midt i en vakker atmosfære. Imidlertid er det ikke nødvendig å gaffel ut hundrevis, om ikke tusenvis av dollar for å gjøre oss lykkelige.

Det mange menn ikke skjønner er at det ikke er prislappen til middagen som teller, men innsatsen legger til det. Vi vil velge et måltid laget av deg når som helst over en fancy middag ute. Hvis du ikke er mye av en kokk, gjør innsatsen for å lære. Googles enkle oppskrifter på nettet, og stun din kjære med et smakfullt sett bord, stearinlys og et hjemmelaget måltid. Selv om det ikke smaker strålende, kan du satse på den nederste dollaren som vi vil sette pris på den store gestus av kjærlighet. [Les: 13 unike måter å bygge intimitet med partneren din på]

# 4 Tune out teknologi. Jeg klandrer mangel på romantikk i hverdagen på den all-tidkrevende teknologien. Etter en lang dag på jobben, går mange par hjem og ende opp med å zoning ut til fjernsynet, spiller spill på iPad eller ser på show på sin bærbare. Min forlovede og jeg er skyldig i denne fryktelige vanen.

En dag tok vi saker i egne hender og stemte alt ut. TV-apparatet og alle andre mod-cons holdt seg av hele tiden, og vi tilbrakte kvelden chatter og bare nyter hverandres selskap. Det er trist at overfallet av teknologi i hverdagen har etterlatt oss helt handikappede når det gjelder å ha en anstendig samtale med den du bor med. Du vil bli overrasket over hvor romantisk det kan være å bare sitte og snakke med partneren din uten forstyrrelser. [Les: 12 ting glade par snakker om å føle seg nærmere]

# 5 Å praktisere ridderlighet. Gutter, du må bevise for oss at ridning er ikke død og begravet seks meter under. De små tingene i livet betyr egentlig mye for kvinner. Gammel skole bevegelser som å holde døren åpen, trekke ut stolen, kysser hånden hennes og la henne bestille før du blir lagt merke til og dypt verdsatt.

Selv noen av de største feministene nyter sjelden bortskjemthet. Jo, vi vil ha retten til å stemme og lik lønn og alt det jazz, men det betyr ikke at vi vil at du skal gjøre unna med ridderlighet. Unn deg oss så ofte, vil du? [Les: 14 sjarmerende måter å imponere henne på første date]

# 6 Håndlagde gaver. Den som legger ideen i hodet ditt som vi trenger diamanter og perler for å være lykkelig, er ren ondskap. Ja, vi liker å motta dyre gaver hver gang, men det er virkelig ikke nødvendig for dem hele tiden for at vi skal være lykkelige. Vi elsker å motta håndlagde gaver, uansett hvor gnarly de ser ut. Min forlovede tok deg tid til å male en salatskål til meg, og jeg verdsetter det langt over noen smykker som han noen gang har kjøpt meg. Jeg er sikker på at kvinnen i livet ditt vil føle det samme.

# 7 Dancing. Kunstformen av dans er utbredt i hver kultur på jorden, og det er et fantastisk uttrykk for følelser. Hver form for dans, fra klassisk ballett til moderne hiphop, vil fortelle deg at uansett rytmen, dansekanalen og vil perfekt uttrykke det du føler.

Klargjør imidlertid at støv rist, klyvning som viser sliping i klubben. Det er ingenting romantisk om det. I stedet, hvorfor ikke invitere din elsker å danse neste gang du går forbi en busker på gaten? Enda mer romantisk enn det? Dancing under stjernene uten musikk. Sukk. [Les: 33 fantastiske date ideer hvert par bør prøve]

# 8 Å være respektfull. En annen gest fra de gamle dager som trenger å komme tilbake, er å være en respektfull gentleman. Selv om det er nært knyttet til ridderlighet, er det ikke helt det samme. Å være respektfull, har å gjøre med å være tålmodig i måten du snakker med henne, oppfører seg rundt henne og forventer ting fra henne.

Et eksempel venter lenger enn du normalt ville ha sex med henne for første gang. Et annet eksempel er å spørre henne før hun kysser henne. Husk at alt dette kommer ned til å være i øyeblikket. Hvis hun ønsker å bli vill med deg på den første datoen, så fortsett og hengi henne, men hvis du er på gjerdet om hun vil ha deg til leiligheten hennes, vent på neste gang rundt og skikk på henne.

Selv om dette stykket ble skrevet med menn i tankene, fungerer det sikkert begge veier. Damer, hvis du er en musikk maven, skriv mannen din en kjærlighetssang. Hvis mannen din er en foodie, koker han et herlig måltid. Å være i et forhold er en toveis gate, og det er også kjærlighetens store bevegelser. Så i stedet for å sitte og klage på hvordan partneren din ikke er romantisk, ta initiativ til å dusje hverandre med romantiske bevegelser fra gamle dager. Du vil finne at når du får ballen rullende, vil din partner gjenspeile seg i form. Det er en vinn-vinn-situasjon, så start nå!

[Les: 18 tåpelige måter å gjøre høsthodet over hælene forelsket i deg]

Ta en cue fra romantikken i flere tiår, hvor online douchebaggery, moderne dating komplikasjoner og umiddelbare forhold var uhørt. Romantikk trenger ikke å dø! Du kan leve et helt lykkelig, romantisk liv med bevegelsene vi nevnte ovenfor!

Anbefalt: