Sam Bailey åpner opp om hennes graviditetskrav

Sam Bailey åpner opp om hennes graviditetskrav
Sam Bailey åpner opp om hennes graviditetskrav

Video: Sam Bailey åpner opp om hennes graviditetskrav

Video: Sam Bailey åpner opp om hennes graviditetskrav
Video: Inside X Factor-stjernen Sam Baileys nydelige hjem med OK! Blad 2023, Desember
Anonim

X Factor-vinneren har avslørt den frosne maten hun har vært ute etter under graviditeten …

Sam Bailey annonserte at hun er gravid for noen uker siden og har siden syntes å ha en vanlig graviditet - komplett med trang. Når du blir spurt i et intervju med OK! på nett hvordan hun gjaldt, svarte sangeren: Sløv, sulten, selv om jeg bare har hatt McDonalds, har jeg et ønske om bringebær og jordbærspaltede lollies. Jeg er veldig spent på å spise dem når jeg kommer hjem. Det ser ut til at jordbærskiver ikke er den eneste islubben Sam har vært ute etter - sangeren er innrømmet Daybreak at hun ikke kan få nok av Twisters. Så ingen gjetninger om hva Sams familiefryser er fylt med!

Sam Bailey ser ut til å nyte en normal graviditet - komplett med trang

Selvfølgelig er Sam ikke den eneste kjendisen til å snakke åpent om matene hun har vært hankering etter når den er gravid. Mange kjente mødre har avslørt akkurat det de trengte mens de var gravide - og ikke alle matene er like delikate som islollies! Sam har også nylig annonsert sitt valg av gudmor til hennes baby. Stjernen viste at hun ville elske henne x Faktor mentor Sharon Osbourne tar på seg rollen og sier: "Hun er den som tok imot meg i begynnelsen, støttet meg hele veien gjennom."

Sams baby er ikke tenkt å være forfalt til senere på året, så vi må vente på å se hvordan Sharon fares som gudmor. Inntil da holder vi deg oppdatert om Sams graviditetsreise - trang og alt. Har du lyst på noe uvanlig mens du er gravid? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Anbefalt: