Hvordan håndtere å si "Jeg elsker deg" og ikke høre det tilbake

Innholdsfortegnelse:

Hvordan håndtere å si "Jeg elsker deg" og ikke høre det tilbake
Hvordan håndtere å si "Jeg elsker deg" og ikke høre det tilbake

Video: Hvordan håndtere å si "Jeg elsker deg" og ikke høre det tilbake

Video: Hvordan håndtere å si "Jeg elsker deg" og ikke høre det tilbake
Video: Å roe seg ned egenpleie, bo alene, rengjøring, hudpleie, stille vlogging, angst 2023, September
Anonim

Å si "Jeg elsker deg" og ikke høre det tilbake kan avskrekke noen fra å si "Jeg elsker deg" igjen. Men vær ikke frykt, jeg har deg.

"Jeg elsker deg" er et stort skritt i alle forhold, og det er for det meste fordi vi frykter hva svaret vil være. Å si "Jeg elsker deg" og ikke høre det tilbake føles ødeleggende, men du kan hoppe tilbake fra det.

Hvorfor det er så vanskelig

Ingen ønsker å være den første personen som sier L-ordet fordi du i utgangspunktet går i blindt. Du tror kanskje at forholdet ditt går bra, og de elsker deg tilbake, men når det kommer til det, kan du gå galt! Kanskje de ikke er der ennå. Kanskje de aldri kunne elske deg fordi du er for annerledes. Det er trygt å si at å si at "Jeg elsker deg" er nervepirrende AF.

Jeg var den første personen som sa "Jeg elsker deg" i mitt forhold, og ærlig talt gråt jeg. Kjæresten min var forvirret om mine tårer, og han slags panikk. Jeg forklarte ham senere at jeg var redd for ideen om å fortelle ham at jeg elsket ham. Det skremte meg fordi det betydde at han kunne forlate meg, og jeg ville være hjertebrudd. Jeg vet det høres latterlig ut, men jeg tror et sted dypt inne i min psyke, jeg har blitt programmert til å tro at folk jeg elsker, forlater.

Ikke alle er så følelsesmessig skadet som meg, tydelig, men hei, vi deler. Men nå er det på tide å snakke om deg og din "Jeg elsker deg" -historie … [Les: Hjertefylte tegn ganger er riktig å si "Jeg elsker deg"]

Hvordan å overvinne å si "Jeg elsker deg" og ikke høre det tilbake

Kjærlighet er en vanskelig ting å navigere. Det blir bare verre hvis den andre personen ikke føler seg på samme måte. Det er ingenting du virkelig kan gjøre med den andres følelser, men du kanvær forberedt på dette mulige utfallet.

# 1 Vet at det ikke er din feil.Du gjorde ingenting galt. Jeg vet at det kan være vanskelig å forstå det fordi du føler deg avvist. Hvis noen ikke elsker deg, er det på dem. Enten er de ikke på et sted hvor de kan elske noen, eller de føler ikke forbindelsen med deg. Det er ikke din feil, og virkelig er ingen egentlig Skyldig, per si. Det er bare en blandet forbindelse et sted. [Les: Hvordan trekke tilbake i et forhold når du gir for mye]

# 2 Det kan være dårlig timing.Kanskje de er super i deg, men de går gjennom mye akkurat nå, og vet ikke hvordan de skal svare på "Jeg elsker deg." Kanskje de føler det samme, men i øyeblikket forteller de dem hvordan du er følelsen, de er overveldet med alt i deres liv.

Husk å fortelle dem i god tid og i en god situasjon. Jeg vet at det kan være vanskelig å fortelle til tider, men gjør ditt beste for å fortelle dem i en intim setting. [Les: Den første "Jeg elsker deg" - Hvordan si det og få det riktig]

# 3 De kan ikke elske deg ennå.Bare fordi de ikke sa «Jeg elsker deg» tilbake, betyr ikke at de aldri vil. Noen mennesker tar lengre tid å føle den slags måte, og enda lenger å uttrykke den. Ikke trykk dem. Gi dem tid og plass til å sortere ting ut på egen hånd.

Du vil definitivt ikke at de skal si "Jeg elsker deg" hvis de egentlig ikke mener det, ikke sant? Ikke legg presset på dem. Sørg for at de vet at de kan ta seg tid til å forstå deres følelser.

# 4 Forstå at det ikke betyr at du må bryte opp.De sa ikke "Jeg elsker deg" tilbake, men det betyr ikke at de vil bryte opp med deg. Det betyr ikke at du bør anta det heller. Kanskje det var for tidlig for dem * Ikke nødvendigvis for deg * å si "Jeg elsker deg." Igjen, vær tålmodig med dem. Pass på at du forteller dem at du ikke trenger å bryte opp, fordi det kan antas av en eller begge parter. [Les: 10 grunner til at jeg sier at jeg elsker deg for tidlig suger]

# 5 Kanskje du har forskjellige intensjoner.Kanskje du har forskjellige intensjoner. Ønsker du et seriøst forhold, og de vil bare sove med deg? Tenk på dette. Kanskje de ga deg alle tegnene, eller til og med fortalt deg rett opp, men du ignorert disse tegnene fordi du så desperat ønsket å få et forhold til å jobbe med dem. Vær realistisk. Ikke tving forholdet til noen som ikke vil ha en. [Les: 15 tegn din partner er bare interessert i å sove med deg og ingenting mer]

# 6 Du er ikke unlovable.Når du sier "Jeg elsker deg" og ikke hører det tilbake, kan det være lett å anta at ingen noen gang kunne elske deg, men vet at dette ikke er sant. Det kan være noen av de nevnte grunnene eller en mengde andre grunner. Bare la det være. Du er kjærlig og du er fantastisk. Du vil finne din partner i livet, og det vil være magisk, kanskje dette bare ikke var det rette for deg.

# 7 Gi dem plass.Hvis du sier "Jeg elsker deg" og de sier ikke det tilbake, gi dem et par dager til å behandle det. Ta også noen dager til å behandle ting selv.Hva er det neste trinnet, det som provoserte deg til å si "Jeg elsker deg", er det verdi i forholdet ditt, etc.? "Jeg elsker deg" er et stort utsagn, så både ta deg tid fra hverandre for å forstå hva som skjer herfra. [Les: Forstå forskjellene mellom "Jeg elsker deg" og "Jeg er forelsket i deg"]

# 8 Tenk på om du virkelig mente det.Jeg vet at dette høres galt, men mange bruker "Jeg elsker deg" som et middel til å holde folk i relasjoner. Du har kanskje sagt "Jeg elsker deg" bare for reaksjonen, eller fordi du ønsket at de skulle holde seg litt lenger. Kanskje, selv håpet du at de ville begynne å gi deg mer oppmerksomhet.

Eller kanskje du sa det fordi du virkelig mente det. Uansett, tenk på det og forstå hvordan du virkelig føler. Hvis du elsker dem, vil de neste trinnene være veldig forskjellige enn hvis du ikke elsker dem.

[Les: Når skal du si "Jeg elsker deg" for første gang? De tingene du trenger å vite]

Å si "Jeg elsker deg" og ikke høre det tilbake er slags traumatisering og kan gjøre det vanskelig å si "Jeg elsker deg" neste gang. Forstå, det er ikke din feil, og du er verdig kjærlighet.

Anbefalt: