20 Veldig morsomme Second Date Ideas som gjør at noen vil ha en tredje

Innholdsfortegnelse:

20 Veldig morsomme Second Date Ideas som gjør at noen vil ha en tredje
20 Veldig morsomme Second Date Ideas som gjør at noen vil ha en tredje

Video: 20 Veldig morsomme Second Date Ideas som gjør at noen vil ha en tredje

Video: 20 Veldig morsomme Second Date Ideas som gjør at noen vil ha en tredje
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2023, Desember
Anonim

Den første datoen imponerer jenta. Men den andre datoen forsegler avtalen. Her er 20 flotte andre date ideer for å sikre at datoen din ønsker deg mer enn noensinne.

De fleste gutta ville anta at etter at de har bagged sin første date, vil de være på vei til en lykkelig slutt etterpå. Tross alt har du brukt lange, forferdelige øyeblikk som planlegger alt fra en god restaurant til listen over samtaleemner. Den vanskelige delen er over, og du har gjort et godt inntrykk. Skulle du til og med bry deg med andre datidéer? Alt som er igjen er ventetiden, ikke sant? Vel, du har feil.

Under første datoer er folk egentlig ikke selv. De er så ivrige etter å få et godt inntrykk av at de går "i karakter" som ikke avslører sitt sanne selvtillit. Og det virkelig slår ut meningen med dating, som er å tilbringe tid for å bli kjent med den andre personen.

Ikke gjør feil; den første datoen er en prestasjon. Men det som virkelig trenger din oppmerksomhet er den andre datoen. Det er følge gjennom til en sterk start. Hvis du knuser denne opp, og det er en sjanse for at hun vil slippe ut av grep. [Les: 18 tegn på datoen din liker deg virkelig etter den første datoen]

Hva gjør den "ideelle" andre datoen?

Vi slår på at du har sett dette i alle Hollywood-romantiske chick-flickene som er gjort. Første datoer er ikke kort for en formell affære. Det kan være en kaffe eller en middagsdato innpakket i drakter og fabelaktige røde kjoler som er tegnet med ubehagelige biter av småprat som nesten føles som et jobbintervju. Som ikke er helt feil, da begge tester vannet.

Men kom den andre datoen, paret plutselig virker som beste venner bare henger ut. De grøfter de stive formaliteter og virker mer avslappet og nyter virkelig seg selv. [Les: Andre date ideer for å bygge den perfekte romantikken]

Selv om det kom fra en altfor brukt tomtenhet, er det min venn, hvordan en annen dato skal være. Å være prim og riktig er tilgivelig på første date. Men den neste skal være mer moro og avslappet, og så må du prøve disse andre datidéene.

Det er øyeblikket hvor du begynner å opprette forbindelse ved å gjøre en aktivitet som du liker sammen. Så husk formelen. Den første datoen er å legge merke til, og den andre * og etterfølgende datoer * er å etablere en forbindelse.

Ting du trenger for å unngå på en annen dato

# 1 Spiller den første datoen igjen. For siste gang, tenk på noe annet enn kaffe og middag. Du vet hvordan du hater re-runs av TV-programmer? Vel, hun trenger ikke en annen av dem heller. [Les: Tekst- og oppfølgingsguiden etter en flott første date]

# 2 Gjør noe eller gå et sted som minimerer kommunikasjonen. Som filmene, en sportsbegivenhet eller en spesielt kaotisk konsert hvor du må fokusere på noe annet og ikke på hverandre.

# 3 Går på en gruppedato. Alvor? Nå som du har klart å sette henne ut på første date, vil du gå tilbake til sikkerheten til mengden? I dette scenariet vil hun enten være distrahert, kjedelig eller føler seg neglisjert.

# 4 Raskt frem til intimitet. Hvis du tar henne på en dato som fører til at du forventer sex etterpå, ikke. Du vil ikke gamble alle dine chips fordi du føler deg heldig.

Andre date ideer som kan alvorlig imponere!

Nøkkelen til å spike den andre datoen er å komme i kontakt med dine fellesinteresser. Det kan ikke være en lignende hobby, men noe nytt som dere begge ikke har prøvd før. Å spørre henne om forslag ville ikke skade heller. [Les: Topp 50 fantastiske date ideer til helt wow din dato]

# 1 Øvelse. Inviter henne til jogging eller sykling. Ukonvensjonelle, men sunn. Og dette vil fungere hvis hun er en helseflukt. Miste vekt og ha et bindings øyeblikk. Det er to fugler med en stein.

# 2 Gå på piknik. Trygt, stilig og avslappet. Det er mer rom for samtale i denne. Også dette er en god sjanse til å imponere henne med matlagingskunnskapene dine.

# 3 Frivillig for et lokalt dyreske. Hvis hun har et mykt sted for dyr, så er dette et godt valg. Dette er en av de mest unike andre dato ideer. [Les: 20 morsomme og ukonvensjonelle dato ideer du bør prøve]

# 4 Ta henne på et utendørs eventyr: gå fotturer. Hvis dere begge elsker det store ute, ta tak i dagpakker og ta en spasertur til et nærliggende naturreservat.

# 5 Gå på mattur og prøv eksotisk mat. Slip løs begge dine indre Anthony Bourdain ved å skure byens hull-i-veggen verden mat hotspots. Vær på utkikk etter matparker eller roving matbiler som tilbyr unike matvarer. Det er billig, morsom og en god opplevelse for ganen din. Begge dere kan spille matkritiker på rettene du har prøvd etterpå.

# 6 Gå på en vin eller håndverk øl smaksprøver. Etter å ha fylt verdenskjøkkenet, vask det ned ved å gå på en vin- eller ølprosess.

# 7 Lær noe nytt - gå til en klasse sammen. Enten det er matlaging, maleri, håndverk, et nytt språk eller et nytt instrument, lærer du noe nytt sammen, er en date noe minneverdig. [Les: 40 dato spørsmål å ha en god samtale]

# 8 Er hun nerdy typen? Besøk et museum. Museer, spesielt de med berømte utstillinger, vil alltid være interessante for evig nysgjerrig.

# 9 Eller er hun noen med smak for kultur? Besøk en lokal kunstgalleri åpning. Hver by har sin egen kunstscene som er verdt å besøke.

# 10 Går folk å se på i konvensjoner som renessansmesser eller tegneserier. Du trenger ikke å være en geek til å sette pris på slike arrangementer. Nyheten i seg selv vil bli din overraskelse. Sats på at du aldri trodde dette ville være en av de store andre datidéene, gjorde du?

# 11 Spill Jack Kerouac ved å gå på en biltur. Pakke litt drikke og snacks, ta et kamera, og tilbringe dagen med å kjøre gjennom utdanningen mens du spiller en blandingstape du bare har laget for henne. [Les: 9 grunner til at trafikk og reiser er en perfekt test for kompatibilitet]

# 12 Gå på en kjøpsdato ved å skure loppemarkeder og sparsommelighet butikker. Jenter har denne naturlige kjærligheten til shopping, selv om de vil ende opp med å bare se seg rundt. Butikkbutikker, loppemarkeder og håndverkere vil alltid ha noe interessant å tilby.

# 13 Ta en tur på et lokalt skyting eller bueskyting. Vil du blåse av litt damp? Eller kanskje imponere henne med dine marksmanship ferdigheter? Besøk et nærliggende skytegalleri eller bueskyting.

# 14 Vil du ha et eventyr med litt fare? Gå urbane å utforske. Urban exploration eller urbex for kort er en hobby hvor folk besøker forlatte steder som fabrikker, sykehus, skoler og annen gammel by forblir for formålet med dokumentasjon, historisk verdi eller noen ganger paranormal.

Vi foreslår at du tar den sikre ruten ved å få tillatelse, da de fleste av disse stedene er utenfor grensene. [Les: 10 romantiske spontane trekk alle menn må prøve på en date]

# 15 Gå stargazing. Dette er en av de mest romantiske andre datidéene. Enten er hun en aspirerende astrofysiker eller bare elsker ideen om å bruke tid på å observere himmelen, det er nærliggende observatorier eller isolerte områder for stargazing tilgjengelig i ditt område hvis du har ditt eget teleskop og telt.

# 16 Be om hennes favoritt barndoms candy og gå på en tur på fabrikken. Fordi du er søt i bokstavelig og figurativ forstand av ordet.

[Les: 20 måter å perfektere datoen samtale og imponere dagen din]

Hvis du legger stor vekt på å planlegge din første date, bør du opp for ante neste gang med disse andre datidéene. Men det viktigste aspektet ved en annen dato avslører sakte ditt sanne selvbilde utenom båndet av en silkebinding og høflig samtale av første date.

Anbefalt: