Pinup Girls: 15 Ultimate Secrets å dele den elegante ikonen

Innholdsfortegnelse:

Pinup Girls: 15 Ultimate Secrets å dele den elegante ikonen
Pinup Girls: 15 Ultimate Secrets å dele den elegante ikonen

Video: Pinup Girls: 15 Ultimate Secrets å dele den elegante ikonen

Video: Pinup Girls: 15 Ultimate Secrets å dele den elegante ikonen
Video: Hubble - 15 years of discovery 2023, September
Anonim

Dating pinup jenter er ikke så greit som dating andre jenter. Her er hva du må vurdere når du daterer en pinuppike for ikke å falle flat på ansiktet ditt.

Tenk pinup jenter, og allerede vil du være tullende bilder av sjømannens tatoveringer, Rita Hayworth, og alt som skarpe håret. Men en ting er sikkert, uansett størrelse pinup jenter kommer inn, de er alle buede, voluptuous, og bare ren va-va-voom!

Og hvis du tror du vil forsøke å komme inn i kulturen og fancy deg selv en pinuppike for en kjæreste, så må du lære at det kanskje ikke er så lett, breezy som du tror. Disse typer jenter er i pinup av en grunn. Du må kanskje legge ekstra innsats for å bli lagt merke til, vurderer deres kresne smak.

Så hva er en pinup jente uansett?

Før du bestemmer deg for at du vil forføre den neste Betty Paige, bli kjent med hva pinupkulturen handler om og hvorfor pinup jenter kle seg slik de gjør.

Pinup jenta er et klassisk vestlig ikon beundret av menn og emulert av mange kvinner for sin skjønnhet og følelse av stil. Det startet på 1800-tallet da kvinner begynte å være mer selvstendige, iført støvler og blomstrere i stedet for skjørt og petticoats. Derfor ser mer maskulin og 10 ganger mer seksuell ut. Kort tid etter skapte mange kunstnere og illustratører bilder av ferske, timeglassfargede kvinner med frodig hår og fulle lepper.

Krigen i begynnelsen av 1900-tallet sprakk propaganda for å lokke menn til å bli med militære styrker. Det brukte bilder av kvinner lekfullt på seg militære getups. 1920-tallet kom, og flapper-generasjonen begynte, der kvinner hadde kortere hjerter og enda kortere hår.

Imidlertid begynte kvintessential pinup ikke før 40-årene, da illustrasjoner av sexy og fristende all-amerikanske kvinner ble "festet opp" av soldater i deres kaserner for å øke sin moral. Kort tid etter at krigen var over, var alle som brukte bilder av frivillige halvnøkne kvinner et godt markedsføringsflyt - og resten er historie.

Hvordan daterer du pinup jenter?

# 1 Finn dem i deres habitat. Først av alt, finn en pinup jente. Hvis du ikke kjenner en i din umiddelbare nærhet, kan du gå til bilutstillinger, vinbutikker og lignende temaer for å finne en pinuppike. Vanligvis pinup jenter modell for fotografer og i bil viser, slik at du ikke vil gå galt der. [Les: Hvor har alle kvinnene gått ?! 10 steder å møte dem]

# 2 Prøv å se på nettet. Hvis du fortsatt ikke finner en, prøv online * Duh! Du finner nesten alt der *. Det er et datingside for nesten alle som har en bestemt preferanse eller fetish. Det er også et voksende fellesskap av pinup jenter på nettet, så du vil ikke miste veien.

# 3 Lær om kulturen. Når du kommer til å snakke med pinup jenter, må du ha noe stoff, spesielt når det handler om typen ting de er i. Du må vite om sin kultur, så du bør gjøre forsker om det i leksene dine.

# 4 Snakk samtalen. Pinup jenter har en lingo. Hvis du nærmer deg dem med en elendig pickuplinje, og de sier, "Skriver du en bok?" Tror ikke de er minst interessert i deg. De forteller deg faktisk å gå tilbake. Pinup jenter i dag liker å bruke lingo fra 40- og 50-tallet som en del av deres kultur - og det er slik du vet at de er autentiske rockabilly-kyllinger. [Les: 30 idiotiske pick-up linjer og 10 du burde aldri bruke]

*** Forresten, rockabilly er en type musikk på 1950-tallet (tenk Gene Vincents "Be-Bop-A-Lula"), som også har tatt en vekkelse sammen med pinupkultur, der pinup klær og frisyrer er populære i tiden. Så går videre …

# 5 La dem ta ledelsen. Pinup jenter er tøffe. Bare fordi de lever som deres verden står fast i 50-årene, betyr det ikke at de tar skit fra gutta. Faktisk var den tiden da kvinner ble uavhengige av menn og ble mer empowered. Så forvent pinup jenter å være mer selvsikker og dominerende.

# 6 Ditch machismo. Ta det fra Rosie the Riveter. Pinup jenter gjør ting som menn kan gjøre - enda bedre. Og du kan si det samme for pinup jenta du daterer.

Hvis du vil bli oppmerksom på henne, vær ridderlig, men vær ikke en misogynist. Ikke tro at kvinner er svakere sex, fordi hun definitivt vil bevise deg ellers.

# 7 Vær tålmodig. Og ikke bare vanlig pasient. Være ekstra pasient. Dette skyldes at pinup jenter tar lengre tid å kle seg. Bortsett fra de vakre frisyrene som tar timer å lage, er det spørsmålet om klær. Mange pinup jenter bærer vintage klær og vintage tilbehør under disse klærne, hvis du vet hva vi mener.

Knipper sine talje med korsetter, har lårhøye strømper, og selvfølgelig de petticoats. Hvis du vil ha en sexy godbit, hvorfor ikke bare se henne klar for datoen din i stedet.

# 8 Trinn opp spillet ditt. Vær dapper. Du ønsker ikke å se ut som søppel ved siden av pinup-datoen og få folk til å lure på hva pokker hun gjør med deg. Selvfølgelig må du også sette opp stilspillet ditt.

Hvis du ikke kan rocke en pompadour, får du i det minste noen mørke jeans og en tynn skjorte med ermene rullet opp, noen høye støvler, en lærjakke, og du er god å gå. Eller enda bedre, bare få den pompadouren.[Les: 23 hacks å være mye mer attraktive for kvinner umiddelbart]

# 9 Embrace hennes kurver. Pinupkulturen handler om å feire den naturlige kvinnelige formen, alle de kurver og former som kommer i forskjellige størrelser. Timeglassfiguren er en pinup jentes ting, så vær sikker på å komplimentere henne på hennes store bryst, hennes tynne midje og hennes runde hofter.

# 10 Godta sine quirks. Hun har sannsynligvis quirks som gjør henne unik i forhold til andre jenter du har datert. Hun liker ting en bestemt type, så ikke døm henne for det. Hun kan til og med ha sin egen smak i musikk, og hennes hjem kan til og med se ut like fra 50-tallet møbler magazine. Vel, du likte hennes utseende, du kan like godt alt som fulgte med det.

# 11 Ikke glem din individualitet. Ikke gå deg vill i hele kulturen. Du må fortsette å være deg selv og være komfortabel i din egen hudkule, selv om du er pinup, er det egentlig ikke din ting.

Mens du aksepterer hennes preferanser og hele pinup-utseendet, må du snakke om å gjøre kompromisser tidlig i forholdet ditt hvis du vil fortsette å dele henne lenge. [Les: 15 overbevisende grunner til dato en kunstnerisk, kreativ person]

# 12 Ikke glem å ha det gøy. Selv om hun er i pinup, er det meningen med deg å dele hverandre med å nyte hverandres selskap. Godta henne som hun er, og du kan være sikker på at hun kan akseptere deg som du er, selv om det betyr at du er i hip hop og kle deg som en gangster. Det viktigste er å ikke glemme å ha det gøy og dele litt latter.

# 13 Kompliment henne. Hun brukte mye tid på å se henne sammen. Hun skjønte håret hennes og satte på sminke, og det kan ha tatt henne lengre tid enn andre jenter.

Når det gjelder klærne, er det vanskeligere å finne pinup-stil kjoler, så hun kan ha bestilt dem på nettet eller siktet gjennom mange vinbutikker. Vinn hennes hjerte ved å komplimentere hvor strålende hun ser ut. [Les: Sukker, sukker: Slik snakker du en jente og gjør henne smelter]

# 14 Gi henne med ting hun elsker. Siden hun er en pinup jente, sjanser er hun liker vintage klær og antikke ting. Så hvis du vil gi henne, har du i det minste en fin ide om hvor du skal gå for å kjøpe sine ting. Ikke glem de undertøy, strømpebånd, korsetter og strømper. Tross alt vil du også nyte det når hun tar av seg klærne.

# 15 Elsk henne for det hun er. Uansett hvor lik eller forskjellig du to er, viser det faktum at du ser hverandre hvor mye du bryr deg om hverandre. Du er tiltrukket av henne som hun er til deg, så ikke glem at bak alle pinup sminkene, håret og klærne er den fantastiske kvinnen du veldig elsker.

[Les: Hva menn tenker imponerer kvinner og hva egentlig gjør]

Til tross for deres tøffe eksteriør og det hele elegante elegante pinup-utseendet, husk at det er en kvinne inne som ønsker å bli verdsatt og verdsatt, så ikke glem å vise henne det.

Anbefalt: