Shacking med din partner? 18 ting å huske på

Innholdsfortegnelse:

Shacking med din partner? 18 ting å huske på
Shacking med din partner? 18 ting å huske på

Video: Shacking med din partner? 18 ting å huske på

Video: Shacking med din partner? 18 ting å huske på
Video: GOD YAHWEH - Shocking Truth Behind The Original Bible Story | Paul Wallis & Mauro Biglino. Ep 3 2023, Desember
Anonim

Har du tenkt på å kaste opp med partneren din ennå? De fleste av oss tror at det er som å spille hus. Men det er litt mer alvorlig.

Hvis du har vært sammen med partneren din for en stund eller til og med i en kort periode, kan du ha kommet til det punktet du vil ta neste skritt. Og du vil ikke bare ha en hylle for tannbørsten din og en ekstra bytte av klær. Shacking er morsomt, men det er heller ikke et spill å spille hus heller.

Du vil dele et boareal sammen. Nå, hvis du alltid er hos partneren din, kan dette ikke synes å være en stor tilpasning. Men det er det egentlig.

Husk når du vil ha en kamp med partneren din og ikke snakk om et par dager? Ja, det kommer ikke til å skje, spesielt når dere lever sammen. Hvis du er vant til å ha din egen plass, kommer dette til å komme som et lite sjokk. Men før du pakker dine ting og løper til deres sted, bør du vurdere noen ting før du kaster opp. [Les: De store ulemper med å leve sammen som ingen noensinne snakker om]

Slik holder du kjærligheten levende når du shacker

Du vil ha erfaring med å kaste opp med partneren din for å være en positiv og minneverdig begivenhet i livet ditt - ikke et øyeblikk hvor det blir til horrorhus. Så vurder disse tipsene for jevn seiling når du shacker opp med partneren din.

# 1 Er dette virkelig hva du vil? Hvis du flytter sammen fordi du vil spare $ 100 i måneden, vel, anbefaler jeg at du ikke gjør det. Hør, flytte sammen for å spare penger, kommer ikke til å fungere. Jeg gjorde det, og nå bor jeg hjemme hos foreldrene mine. Se?

Ikke vær billig. Flytt inn med noen fordi du virkelig liker dem. Du vil også ha en bedre opplevelse og trenger ikke å tolerere sine irriterende vaner bare fordi du trenger å spare penger. [Les: Gjør leve sammen før ekteskapsarbeid for deg]

# 2 Hvor vil du flytte? Jeg vil ikke få det til å høres ut som om det er noen kraftflytter, men hvis du går inn i partneren din, vel, det er deres sted. Så, hvis noe skjer, er du ute.

Hvis du bestemmer deg for å flytte inn på et nytt sted sammen, vil en person ikke ha en liten fordel over den andre. Jeg vet at det er en trist ting å tenke på, men når folk bryter opp, kan de bli til assholes. Partneren din er ikke et unntak.

# 3 Sett noen grunnregler. Hvis partneren din inviterer sine venner over hver kveld for å se på en tv-serie eller en sportsbegivenhet, er det delvis din skyld for ikke å legge ned noen grunnregler.

Du og din partner må opprette noen grenser som respekterer hverandre og ditt hjem. Så, sett deg ned og lag noen grunnregler sammen. Det vil også spare deg for noen ubrukelige argumenter i fremtiden. [Les: 16 ting å vite før du går inn med kjæresten din]

# 4 Er du nede med sine kjæledyr? Hvis du ikke liker katter og de har 12, vel, la meg fortelle deg noe, de blir ikke kvitt dem. Så, enten lære å leve med de 12 kattene eller ikke flytte inn. Ikke forvent at folk skal kvitte seg med sine dyrevenner for å gjøre deg mer komfortabel.

# 5 Hold noen ting et mysterium. Hvis du er en jente, kan kjæresten din være nysgjerrig på hvordan du bruker en tampong. Men her er en kul ting, han kan bruke Google. Fellas, kjæresten din vil kanskje vite hvordan du barberer ballene dine uten å slakte dem. Hun trenger ikke å se deg mens du manscape. Hvorfor holder vi ikke noe på noe mysterium? [Les: 6 vanlige problemer møtt av par som bor sammen]

# 6 Finn ut hvem som betaler for hva. Du må finne ut dette før du engang går i foten på ditt nye sted. Hvem betaler hva og når? Dette er avgjørende. Også, hvis noen tjener mer penger enn den andre, hvordan skal kostnadene deles? Figur denne ut med en gang og få misforståelser stryket ut.

# 7 Hva skjer hvis det ikke trener? Støtende, noen par varer ikke gjennom denne perioden. Så, hva skal skje? Vil dere begge flytte ut, eller er noen den heldige som kommer til å shacke opp alene? Det er ikke en morsom samtale å ha, men det er en nødvendig en. Så ha det i begynnelsen. [Les: 10 samlivstips for å leve sammen lykkelig]

# 8 Forvent å pakke på noen pounds. Hvis du er en kvinne, vil du snart se hvor mye partneren din spiser. Når det blir sagt, kommer du til å være ved siden av ham og kaster bort med ham. Du vil få litt vekt, men du kommer til å elske det. Så ikke bli stresset ut, det er bare kjærlighet pounds.

# 9 Kommunisere. Mange oppbrudd skjer fordi folk ikke kommuniserer sine følelser til hverandre. Hva skjer? Alt bygger opp, og så kjemper du over en tom ketchup-flaske.

Ja, det blir det latterlig. Så kommuniser med din partner. Hvis du ikke liker hvordan de vasker, så gi dem beskjed. Eller hvis de ikke renser håret ut av dreneringen etter en dusj, fortell dem at det plager deg.

# 10 Shacking vil ikke løse dine problemer. Hvis dere to har kjempet mye og tror at shacking vil være en kur mot alle dine problemer, er du inne for en uhøflig oppvåkning. Ikke bruk shacking som en måte å løse forholdet problemer med.Tror du ærlig at det å leve sammen 24/7 vil løse det faktum at partneren din flirter med andre? Det vil ikke. [Les: 10 tegn er det en god ide å flytte inn hos partneren din]

# 11 Velg dine kamper. Når du bor sammen, kommer det til å være en liste over ting som irriterer deg. Måten de børster tennene på, eller hvordan de vasker opp. Hør, ikke ende opp som de parene som argumenterer hele tiden. Det er irriterende å se som en outsider, og det vil heller ikke gjøre for et godt hjem. Så velg dine kamper.

# 12 Krav på bidrag. Liker du å vaske opp over støvsuging? Så la partneren din vite at det er arbeidet du skal gjøre. Hvem ønsker å kjempe over å gjøre oppgaver? Pass på at alle har noe de skal bidra til huset, og du vil ha et godt hjem.

# 13 Ikke bli en eremitt. Det er så lett å bli en eremitt når du bor sammen med partneren din. Du trenger ikke å reise til huset og omvendt. Du kan bokstavelig talt holde deg i sengen hele helgen og se på filmer uten å flytte. Selv om det høres strålende, kan det også føre til at du blir en eremitt og fjerner deg selv fra venner og familie. [Les: 8 praktiske ting du må gjøre før du går sammen]

# 14 Gjør litt personlig tid. Du kan være å kile opp med partneren din døgnet rundt, men det betyr ikke at du må være rundt dem 24/7. Ta deg tid til deg selv. Kanskje ha et avslappende bad og les en bok eller tilbringe litt tid på å se på TV-showet ditt alene. Du trenger din personlige plass og det gjør de også.

# 15 Rengjør roten. Før du beveger dine ting, gå gjennom dem og bli kvitt ting du ikke trenger. Den siste tingen din partner ønsker å se er en dumper som lar deg flytte inn i det nye stedet. Så vær ikke redd for å donere ting du ikke bruker. [Les: 12 ting å kaste ut før kjæresten din beveger seg inn]

# 16 Du kan ikke være en slob. Jeg vet ikke å ha en dusj i 3 dager, men din partner setter sannsynligvis ikke pris på kroppens lukt som du gjør. Du må øke hygienen din. Ikke på grunn av deg selv, men på grunn av de andre som må leve med deg. [Les: 9 forholdsfaser som alle par går gjennom]

# 17 Gjør det føles som hjemme. Ikke vær sjenert for å få personlig berøring til det nye stedet. Informer partneren din om hva du vil gjøre, og hvis de er enige, fortsett. Du må gjøre stedet koselig og varm. Ellers vil det føles som om du bor i et dorm.

# 18 Hold romantikken levende. Nå som du bor sammen, vil du sannsynligvis ikke ha sex hele tiden, og de romantiske øyeblikkene vil ikke forekomme så ofte. Men det må ikke være slik.

Det er du og partnerenes ansvar å holde flammen gå og ha det gøy i soverommet. Ja, jeg vet, det er mye arbeid, men det vil gjøre et godt hjem.

[Les: Hvordan bli forelsket for alltid med partneren din]

Hvem sa shacking var like enkelt som å flytte ting til et nytt sted? Det vil ta mye arbeid. Men hvis du følger disse tipsene, har du en god opplevelse som bor hos din partner.

Anbefalt: